- 15 Ağustos 2015
- 4.687
- 7.349
- 108
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ocak 2016 annesi olmama rağmen ve bir ara aranızda konuşmalara dahil olup sonra sizin hızınıza yetişemeyip yazmayı bıraktığım doğrudur
en hareketli anne grubusunuz sanırım
ay ne ara fırsat buluyorsunuz bu minik afacanlardan valla ben yetişemiyorum isyanlardayımm
![]()
Terrible two years i duyunca sevinmiyorum artik oyle bir sendrom varmis korkunc iki yas sendromuBurda bazilarimiz bazilarimizdan cok daha yorucu bi hayat yasiyor ama yine de bi nefes olarak goruyoruz burayi. Dogum zamaninda bile iletisimi kesememisiz,bebeklerle hic kesemedik. Ben de tekim sizin gibi,her is bende,bana cok duskun de bir bebegim var ama yine de buraya girmek zor degil ya elimin altinda tlf..yaptigimiz baska is olmayinca bura bile luks geliyor.. neyse artk cok daha rahatm ben eskiye gore cok sukur,daha rahat olacagiz insallah
Ne güzel yaZmışsın çısrık ☺☺Burda bazilarimiz bazilarimizdan cok daha yorucu bi hayat yasiyor ama yine de bi nefes olarak goruyoruz burayi. Dogum zamaninda bile iletisimi kesememisiz,bebeklerle hic kesemedik. Ben de tekim sizin gibi,her is bende,bana cok duskun de bir bebegim var ama yine de buraya girmek zor degil ya elimin altinda tlf..yaptigimiz baska is olmayinca bura bile luks geliyor.. neyse artk cok daha rahatm ben eskiye gore cok sukur,daha rahat olacagiz insallah
Evet. Adetim duzensiz. Ama orali olmadim zaten geciyor hapida birakmistim. Mide bulantisi yemekten sonra oluyor. Hamilelik belirtilerim yok. B12 vitamin hapida kullanmaya basladim onuda cok icmedim hatirlamiyorum ne zaman ictigimi bile. O yapar mi acabaHamilelik testi mi
Hmm anladım canm demekki ben becerememişim maalesef bu işi.. allah hepinizin arkadaşlığını daim etsin ne güzel ..Burda bazilarimiz bazilarimizdan cok daha yorucu bi hayat yasiyor ama yine de bi nefes olarak goruyoruz burayi. Dogum zamaninda bile iletisimi kesememisiz,bebeklerle hic kesemedik. Ben de tekim sizin gibi,her is bende,bana cok duskun de bir bebegim var ama yine de buraya girmek zor degil ya elimin altinda tlf..yaptigimiz baska is olmayinca bura bile luks geliyor.. neyse artk cok daha rahatm ben eskiye gore cok sukur,daha rahat olacagiz insallah
Hmm anladım canm demekki ben becerememişim maalesef bu işi.. allah hepinizin arkadaşlığını daim etsin ne güzel ..![]()
Evet. Adetim duzensiz. Ama orali olmadim zaten geciyor hapida birakmistim. Mide bulantisi yemekten sonra oluyor. Hamilelik belirtilerim yok. B12 vitamin hapida kullanmaya basladim onuda cok icmedim hatirlamiyorum ne zaman ictigimi bile. O yapar mi acaba
B 12 düzensizlik yapmıyor mis.. Bende kullanıyorumEvet. Adetim duzensiz. Ama orali olmadim zaten geciyor hapida birakmistim. Mide bulantisi yemekten sonra oluyor. Hamilelik belirtilerim yok. B12 vitamin hapida kullanmaya basladim onuda cok icmedim hatirlamiyorum ne zaman ictigimi bile. O yapar mi acaba
Yas gunu kutlu olsun. İnsallah atlatir bir sorun olmadan canimBizim küççük adam iyiki göz burun ağız öğrendi. Göster deyince direk parmağını sokuyor. Ay birde çemgirgen oldu, basıyor dededet diye azarı. Boy 76, kilo 10 kilo 300 gram, yarın doğumgünü ve aşısı var. Doğumgününü kendi aramızda kutlarız belki bir pastayla. İnşallah aşıyı hafif atlatır. Netim de bitiyor zaten, bize şans dileyin kızlar şu aşı hafif zararsız geçsin noolur
Hayirlisi bakalimB12
B 12 düzensizlik yapmıyor mis.. Bende kullanıyorum
Dogum günü kutlu olsun minigin benimkide acayip sinirli istedigi olmasın kendini yerden yere atiyo onu ogrenms bide smdide dedesinden zor aldk gidiyorz gelmiyo halbuki dışari ciksak hemen aglardiBizim küççük adam iyiki göz burun ağız öğrendi. Göster deyince direk parmağını sokuyor. Ay birde çemgirgen oldu, basıyor dededet diye azarı. Boy 76, kilo 10 kilo 300 gram, yarın doğumgünü ve aşısı var. Doğumgününü kendi aramızda kutlarız belki bir pastayla. İnşallah aşıyı hafif atlatır. Netim de bitiyor zaten, bize şans dileyin kızlar şu aşı hafif zararsız geçsin noolur
Ay gecen bizde prezervatif kullanmadik esimde emin degl diyorm hamile kalsam haberim olmicak adette gormuyormBelki de... yap bakalim icin rahat etsin:)
Bende emzirrken giriyorum hep yoksa imkansizOcak 2016 annesi olmama rağmen ve bir ara aranızda konuşmalara dahil olup sonra sizin hızınıza yetişemeyip yazmayı bıraktığım doğrudur
en hareketli anne grubusunuz sanırım
ay ne ara fırsat buluyorsunuz bu minik afacanlardan valla ben yetişemiyorum isyanlardayımm
![]()
Buyuk ihtimal yok gibi. Adet olunca hapa basliycam . Her gecikmede stres yasayamamAy gecen bizde prezervatif kullanmadik esimde emin degl diyorm hamile kalsam haberim olmicak adette gormuyorm
Bende spiral taktriyim diyorm ama iliskiye zor giriyorm onu nasl taktrcamBuyuk ihtimal yok gibi. Adet olunca hapa basliycam . Her gecikmede stres yasayamam
Ne güzel emmesi benimki 8buçuk aylıktı bıraktı.. emzirmeye çalışırken çıplım atıp ağlıyordu .. ama sütüm hala kesilmedi nedense ne yapsam bilemedimBende emzirrken giriyorum hep yoksa imkansiz
Ömer kağan da öyle çok sınırlı kafasını yere atıyor dışarıyı çok seviyur camdan kari izlerken gülüyorDogum günü kutlu olsun minigin benimkide acayip sinirli istedigi olmasın kendini yerden yere atiyo onu ogrenms bide smdide dedesinden zor aldk gidiyorz gelmiyo halbuki dışari ciksak hemen aglardi