Yazımı tümüyle okudunuz mu? Mevzu zaten Kazen haklı mevzusu değil, farkındaysanız Kazen ağır yazdım demiş, bende yazmış ama haklı demedim, dikkatinizi çekmeye çalıştığım nokta çok başka, siz özür dilerim ama yine taraflı bakıyorsunuz, burada kib yapan kurallar gereği kib yapıyor, bu kişiler sizin topiği ziyaretçi olarak okuyanlarda olabilir, topik içinden de olabilir, kiblemek ayıp kınanacak birşey değil. Belki üyeler kiblememişti bile, tesadüfen gördüğümüz yorumlardan dahi olabilir yazı, kurallara uymuyor diye yine altını çizerek söylüyorum banlamamış konu dışı uyarısı vermişim, bu uyarı sonrası pedofiliye hayır diyen, küçük çocukların tecavüzüne haklı olarak karşı çıkan bir annenin, bakın ne diyorum bir annenin sırf uyarı aldı diye öfkelenerek bir başkasının el kadar bebeği için tecavüzü dilemesi, istemesi çelişki değil midir?
Benim gibi düşünenlerin ve beni kiblemeyenlerin çocuklarına birşey olmasın ama siyasi görüşü farklı olan beni kibleyenlerin çocukları tecavüze uğrasın demeye geliyor bu, o zaman pedofiliyi duruma göre destekliyor duruma göre karşı çıkıyorum denmiş olmuyor mu?
Bir kibleyen varsa birde banlayan var, Kazen beyinde benim de evladımız var, yazmıştım 21 yaşında bir kızım olduğunu, o zaman banladım diye benim kızımda mı tecavüze uğrasın bedduası aldı? Allah korusun öyle birşey olursa benden başka kimse ağlamasın çünkü inanmam samimi olduğuna.
Genç bir kızın Özgecan'ın tecavüz edilip öldürülmesine, o saatte minibüste ne işi vardı, mini giymişti belki de deyip tecavüz gibi bir sapkınlığı meşrulaştıranlardan bir farkı kalmıyor bu tavrın, minicik bir bebeğin tecavüz edilmesini istemek vicdana sığıyor mu? Sığıyor diyorsanız bebeklere tecavüz edilirken bir hayal edin hala sığıyor diyorsanız o zaman sizlere hiçbirşey demeyeceğim, duygu ve düşüncelerde samimiyet önemlidir, altı üstü bansız bir uyarı için, bugün aman benim için hiçte önemli değil deyip çıkış yaparak bir kenara koyabileceğiniz site de yaşadığınız, hayatınızı pekte etkilemeyecek küçük bir tatsızlık için ufacık bir çocuğun tecavüz edilmesini haklı buluyorsanız ne diyebilirim ki?
Birine kızmışsanız haklı dahi olsanız öfkenizi kızdığınız kişilerin evlatlarına kötü şeyler dileyerek bastırmayın, ister bir büyüğünüzden öğüt olarak alırsınız ister kulak ardı edersiniz siz bilirsiniz ama benden size büyük tavsiyesi kızdığınız kişinin kendine sövün ama evlatlarına laf etmeyin, evlatlarına kötü dileklerde bulunmayın, 9 ay karnımızda taşıyoruz, doğuyorlar başlarında sabahlıyoruz, hasta oluyorlar canımızdan can gidiyor, kimse evladıyla sınanmayı hak etmiyor, dünya bir yana evlat bir yanadır çünkü.