- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.661
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamılelık takvımı yapsana :=)Muhtesem mutlu :)
Çoğalmış :)
Heyecanli hissediyorum.
Istedigin cesareti karninda büyüyen bebeğin verecektir sana zamanı geldiğinde.
Dilerim istediğin an kavusursun cesaret veren mutluluğuna![]()
Biz de vicco aldıkOcak annelerinin sona kalan doğum günleri kutlanıyor sanırım iyiki doğdu tatlı bıdıklarınız biz bugün ilk adım ayakkabısı aldık viccodan sizler hangi markaları tercih ettiniz birde merak ettiğim bir konu var bu minik ayaklar hızlı mı büyüyor acaba ne kadar sürede yenisini alacağız
O da eglenmis anlasilan,cok sevindim masallah:) bizde kimseyoktu zaten anca cts gunu ogle vakti evinbi bolumunu susledkk,masaya pastalari getirdik iste foto cektik.. bi hatira kalsin bizlere diye,poz vermeyecegi tuttu ama :)Canım aynen oyleydikcanım güzel geçti çok kalabalıktı eve tasindik ya ev görmede aradan ckti baya kalabalıktı bu kadar tayin etmiyordum pasa çok tatlı oldu ben çok duygulandim ne cabuk büyüdüler ya daha dun gibi doğdukları gün yaşını da karşıladı yürümeye başladı
sizin nasildi
Kapanmadigi icin devam et mi dedi bana bisey demedi hemsire kapanmis dedi yaza kadar yinede kullaniyim en iyisiben devıt kullanıyorum ve bındıldagı kapanmadı daha
doktorun belkı aklına bile gelmedı . ben de hatırlatmadım o anda. aşı olduk onun stresındeydık.Kapanmadigi icin devam et mi dedi bana bisey demedi hemsire kapanmis dedi yaza kadar yinede kullaniyim en iyisi
güle güle kullansın tatlı bıdık bakalım göreceğiz ne kadar süre kullanacaklarBiz de vicco aldık
Umarım çabyk büyümez ☺☺
Ben hep 3 damla verdm çoğalt demedi hemsire bana nasl ilgisizler ya illa benm mi sormam lazmdoktorun belkı aklına bile gelmedı . ben de hatırlatmadım o anda. aşı olduk onun stresındeydık.
hemşire devam et demıstı. günde 5 damla verıyorum bazen 6
Ben de aynen. Hala da imrenirim kardeşlere. Nasip..Ya sende mi tek cocuksun nw kadar kotu bisey demi hep ozenirdim kucukken arkadaslarima kardeslerine kizarlardida sonra bisey olunca hemen uzulurlerdi nasil bi duygu hep merak etcem
Bende hep 3 damla verdimBen hep 3 damla verdm çoğalt demedi hemsire bana nasl ilgisizler ya illa benm mi sormam lazm
Yapcak bsy yok artk bizde boyle kaldikBen de aynen. Hala da imrenirim kardeşlere. Nasip..
Bisey sormasan soyleyen yok ya iyice sorcaksn ee asi oluncada insan unutuyoBende hep 3 damla verdim
Çok tesekkur ederim canımsaglıcakla al kucagına canım. allah kolaylık versın![]()
Henüz Dr a gidemedim. Bebegimi ve kalp atislarini göreyim hayırlısıyla... ...belki daha sonra yaparim canım.hamılelık takvımı yapsana :=)
Canim bebeklerin ayak büyüme hızı farklidir belki, bilmiyorum. Ama biz yılda (bir yazlık bir kislik o.ü.) 2 ayakkabı alıyoruz.güle güle kullansın tatlı bıdık bakalım göreceğiz ne kadar süre kullanacaklar
ben de 3 damla verdım genelde. ama 5 dendi sonra. doktora da sormustum teldenBen hep 3 damla verdm çoğalt demedi hemsire bana nasl ilgisizler ya illa benm mi sormam lazm
ikiz ya da üçüz olsun benımÇok tesekkur ederim canım
İnsan ilk çocuktan sonra ikinciye cesaret edemiyor ama, iki tane ile basedebildigini görünce ha 2 ha 3 rahatlığı baş gösteriyor:))))
Henüz Dr a gidemedim. Bebegimi ve kalp atislarini göreyim hayırlısıyla... ...belki daha sonra yaparim canım.
En hazır oldugunuz zamanda sana ve tüm isteyen diger arkadaslara da yeniden hamilelik takvimi olusturacaginiz günler gelsin dilerim.
Ve yine dilerim ki 2.gebeliginde hiiiiic mide bulantısı yasamazsin. İlkinde çok cekmistin diye hatırlıyorum.
Iyiymiş o zaman bakalım göreceğiz hemen hemen hepsinin aynıdır büyüme hızıCanim bebeklerin ayak büyüme hızı farklidir belki, bilmiyorum. Ama biz yılda (bir yazlık bir kislik o.ü.) 2 ayakkabı alıyoruz.
5 yıldır böyle devam ediyoruz.