- 31 Ağustos 2010
- 767
- 1.866
- 113
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.681
Bizde ortopedia dan aldık canım. Yalnız 1ay içinde kalın çorabın ayağında iz yaptığını farkettim. Bir daha kalın çorapla giydirmedim. Geçen mağazanın önünden geçerken bi uğrayıp sordum. En fazla 1ay daha giyer dedi.Ocak annelerinin sona kalan doğum günleri kutlanıyor sanırım iyiki doğdu tatlı bıdıklarınız biz bugün ilk adım ayakkabısı aldık viccodan sizler hangi markaları tercih ettiniz birde merak ettiğim bir konu var bu minik ayaklar hızlı mı büyüyor acaba ne kadar sürede yenisini alacağız
Bizim ayaklar minnacik 18numara ama tam ayakkabi alinca buyuyecegi tuttuBiz de vicco aldık
Umarım çabyk büyümez ☺☺
bızım kafa kel oldugu için kalp gibi atıyorSelam güzel anneler nasılsınız. Ben artık ne devir ne de kan ilacı kullanmıyorum zaten sürekli unutuyordum. Sabahları bir tatlı kaşığı pekmez veriyorum.
Bizim bingidak da kapanmış gibi ama tam anlayamadım kiSurrender
Bizde ortopedia dan aldık canım. Yalnız 1ay içinde kalın çorabın ayağında iz yaptığını farkettim.
Bizde ortopedia dan aldık canım. Yalnız 1ay içinde kalın çorabın ayağında iz yaptığını farkettim. Bir daha kalın çorapla giydirmedim. Geçen mağazanın önünden geçerken bi uğrayıp sordum. En fazla 1ay daha giyer dedi.
Bende rahat etsin diye ince çoraplar giydiriyorum bize mağazadakiler iki ay giyer dediler
Hayirdir loll ben bayadir giremiyorum baya sakin kimse bisi yazmio galiba eskisi gibiHiç sorma
Aylak çok!!
Yine ban yiyen yiyeneydi bikaç gün önceHayirdir loll ben bayadir giremiyorum baya sakin kimse bisi yazmio galiba eskisi gibi
Geçmiş olsın nesliiiSelam kızlar nasılsınız bizde hasta olduk pasa grip oldu serum fizyolajiltr yaptimiyor akkor ama emmek bile zorluyor onu bir de bugün gözleri capaklandi iki günde hem alttan hem ustten dis çıkardı uyku yemek düzen kalmadı yavrum mahvoldu çok uzuluyorm inşallah bir an önce.iyileşir
Canavarlarla ugrasiyoz
aman napım yaa pesinde dolasıyorum yürümeye basladı her yere daha cok saldırıyor.Canavarlarla ugrasiyozsen nediyon bidik nediyo
Fışfışgeldi aklıma
Yanlış anlamayın şu an yapmak için değil
Kelime ollarak
Benmkide tencere tava caydanlik hastasi eline tencereyi aliyo bide kasik karistryo sonra bide tadina bakiyoms gbi yapiyo bana uzatiyoBir zamanlar sayfalarını okumaya yetisemiyordum buranın..
Kızım büyüyor peşinde dönüyorum çekmeceleri bantladim
Kendi dolabini bosaltiyor nasıl mutlu ama bosaltirken
Favorisi bu aralar küçük caydanliklarimla oynuyor okadar oyuncağı varken
Çok tatlilar ama büyürken her gün bişeyler öğrendiğini görmek çok mutlu ediyor insani
Bende kac gundur gircem unuttrm ama hic yazanda olmamis bizimde 8 tane baska yok suan gozukurde yani goremiyorm arda gostermiyo yumurta bende yediremiyorm gerci arda kahvalti yapmiyo asla sabah agzina bi lokma surmuyoHerkes kendi aleminde demek,yavas yavas sonu geldi buranin da. Benim bebisimin 9.ve 10.disi de patladi,azi disleri hala sis ve mor. Onlaringec ciktigini zaten biliyordum,aylar oldu bu durumda. Meyveyi robottan geciriyorum,icin kuru uzum,findik fistik,sut katiyorum oyle yiyo,sade meyve yemez oldu. Yumurta da yemiyo. Firildak yaaa
Bende kac gundur gircem unuttrm ama hic yazanda olmamis bizimde 8 tane baska yok suan gozukurde yani goremiyorm arda gostermiyo yumurta bende yediremiyorm gerci arda kahvalti yapmiyo asla sabah agzina bi lokma surmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?