2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ocak annelerinin sona kalan doğum günleri kutlanıyor sanırım iyiki doğdu tatlı bıdıklarınız biz bugün ilk adım ayakkabısı aldık viccodan sizler hangi markaları tercih ettiniz birde merak ettiğim bir konu var bu minik ayaklar hızlı mı büyüyor acaba ne kadar sürede yenisini alacağız
Bizde ortopedia dan aldık canım. Yalnız 1ay içinde kalın çorabın ayağında iz yaptığını farkettim. Bir daha kalın çorapla giydirmedim. Geçen mağazanın önünden geçerken bi uğrayıp sordum. En fazla 1ay daha giyer dedi.

Biz de vicco aldık
Umarım çabyk büyümez ☺☺
Bizim ayaklar minnacik 18numara ama tam ayakkabi alinca buyuyecegi tuttu:olamaz: yakinda giyilmeyecek. Yazik onca para.
Bu arada lola.. Sağol :KK39:

Selam güzel anneler nasılsınız. Ben artık ne devir ne de kan ilacı kullanmıyorum zaten sürekli unutuyordum. Sabahları bir tatlı kaşığı pekmez veriyorum.
Bizim bingidak da kapanmış gibi ama tam anlayamadım ki Surrender Surrender
bızım kafa kel oldugu için kalp gibi atıyor
ben de pek anlamazdım sanırım

Bizde ortopedia dan aldık canım. Yalnız 1ay içinde kalın çorabın ayağında iz yaptığını farkettim.
Bizde ortopedia dan aldık canım. Yalnız 1ay içinde kalın çorabın ayağında iz yaptığını farkettim. Bir daha kalın çorapla giydirmedim. Geçen mağazanın önünden geçerken bi uğrayıp sordum. En fazla 1ay daha giyer dedi.
Bende rahat etsin diye ince çoraplar giydiriyorum bize mağazadakiler iki ay giyer dediler

Acelya58 Acelya58 Ayağının büyümesine bağlı işte. Sert olduğu için ortopedik ayakkabılar burundan bastırıp anlayamiyor insan. Satıcı gösterdi, cırt cırtlarini açık yapıp topuktan sokup çıkararak girişi rahat mı ayakkabının diye kontrol ediyorlar.

Selam kızlar nasılsınız bizde hasta olduk pasa grip oldu serum fizyolajiltr yaptimiyor akkor ama emmek bile zorluyor onu bir de bugün gözleri capaklandi iki günde hem alttan hem ustten dis çıkardı uyku yemek düzen kalmadı yavrum mahvoldu çok uzuluyorm inşallah bir an önce.iyileşir :dua:

Selam kızlar nasılsınız bizde hasta olduk pasa grip oldu serum fizyolajiltr yaptimiyor akkor ama emmek bile zorluyor onu bir de bugün gözleri capaklandi iki günde hem alttan hem ustten dis çıkardı uyku yemek düzen kalmadı yavrum mahvoldu çok uzuluyorm inşallah bir an önce.iyileşir :dua:
Geçmiş olsın nesliii

Herkes kendi aleminde demek,yavas yavas sonu geldi buranin da. Benim bebisimin 9.ve 10.disi de patladi,azi disleri hala sis ve mor. Onlaringec ciktigini zaten biliyordum,aylar oldu bu durumda. Meyveyi robottan geciriyorum,icin kuru uzum,findik fistik,sut katiyorum oyle yiyo,sade meyve yemez oldu. Yumurta da yemiyo. Firildak yaaa

Bir zamanlar sayfalarını okumaya yetisemiyordum buranın..

Kızım büyüyor peşinde dönüyorum çekmeceleri bantladim

Kendi dolabini bosaltiyor nasıl mutlu ama bosaltirken
Favorisi bu aralar küçük caydanliklarimla oynuyor okadar oyuncağı varken

Çok tatlilar ama büyürken her gün bişeyler öğrendiğini görmek çok mutlu ediyor insani

Bir zamanlar sayfalarını okumaya yetisemiyordum buranın..

Kızım büyüyor peşinde dönüyorum çekmeceleri bantladim

Kendi dolabini bosaltiyor nasıl mutlu ama bosaltirken
Favorisi bu aralar küçük caydanliklarimla oynuyor okadar oyuncağı varken

Çok tatlilar ama büyürken her gün bişeyler öğrendiğini görmek çok mutlu ediyor insani
Benmkide tencere tava caydanlik hastasi eline tencereyi aliyo bide kasik karistryo sonra bide tadina bakiyoms gbi yapiyo bana uzatiyo:D bide bez alir nereyi gorurse siler benden goruyo ya kv erkekler is yapmaz oglum diyip duruyo sakin karisma yapcak diyorm valla hayat musterek evlenince karisida caliscak belki yapsn

Herkes kendi aleminde demek,yavas yavas sonu geldi buranin da. Benim bebisimin 9.ve 10.disi de patladi,azi disleri hala sis ve mor. Onlaringec ciktigini zaten biliyordum,aylar oldu bu durumda. Meyveyi robottan geciriyorum,icin kuru uzum,findik fistik,sut katiyorum oyle yiyo,sade meyve yemez oldu. Yumurta da yemiyo. Firildak yaaa
Bende kac gundur gircem unuttrm ama hic yazanda olmamis bizimde 8 tane baska yok suan gozukurde yani goremiyorm arda gostermiyo yumurta bende yediremiyorm gerci arda kahvalti yapmiyo asla sabah agzina bi lokma surmuyo

Bende kac gundur gircem unuttrm ama hic yazanda olmamis bizimde 8 tane baska yok suan gozukurde yani goremiyorm arda gostermiyo yumurta bende yediremiyorm gerci arda kahvalti yapmiyo asla sabah agzina bi lokma surmuyo

Bizimki de kahvaltida cok zorluyor bayadir canim,bi kasar peyniri yiyor vallahi,onu da kac gundur tost yapinca yiyo.. disten galiba boyle istahsiz oldu sabahlari. Meyveyi yerdi onu da artk robotta cekip veriyorum oyle yiyor. Ulen bebekken blw yaptik,koca adam oldu pure yiyor bu nasil isse :KK53::olamaz::skandal:

Back
X