2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

aman napım yaa pesinde dolasıyorum yürümeye basladı her yere daha cok saldırıyor.
üstten diş çıktı cıkacak bır de onun sancıları var, gece bin kez uyanıyor.
sen hiç gözükmüyorsun ?
Bende kendimi goremiyorum valla sur :) hastalandi gene, hastayken ayni gun hem yurudu hem emeklemeye basladi :D bide ayni gece 2 aydir 1000 kere uyanip cikaramadigi disi cikinca evde senlik durumu olustu :110: hastalik-dis-yurume ucgenine sikismis durumdaydim yani :KK14:

Bizimki de kahvaltida cok zorluyor bayadir canim,bi kasar peyniri yiyor vallahi,onu da kac gundur tost yapinca yiyo.. disten galiba boyle istahsiz oldu sabahlari. Meyveyi yerdi onu da artk robotta cekip veriyorum oyle yiyor. Ulen bebekken blw yaptik,koca adam oldu pure yiyor bu nasil isse :KK53::olamaz::skandal:
Valla ya smdi eline veriyorumda mincikliyo hep agzina gitmiyo kac haftadir yemekte yemiyodu hastaydi iyilesti cok sukur 1 ayda coktu kansızlık cikti genetik heralde bende oyleyim annemde oyle akdeniz anemisi tasiyicisiyiz buyuj ihtimal ardada vardir dedi doktor 1 ay sonra tekrar kan vercez kan ilacini kullanip

Bende kendimi goremiyorum valla sur :) hastalandi gene, hastayken ayni gun hem yurudu hem emeklemeye basladi :KK70: bide ayni gece 2 aydir 1000 kere uyanip cikaramadigi disi cikinca evde senlik durumu olustu :110: hastalik-dis-yurume ucgenine sikismis durumdaydim yani :KK14:
bizim 4. diş çıkacak inş :D o uyutmuyor
sürekli memede sırtım koptu yaa

selam kızlar, napıyonuz?:işsiz:
zilli tamamen yürüyor. işine gelenı anlıyor
eller sureklı agızda diş bi türlü çıkamadı. 3-4 gün sonra cıkar gibi gelıyor.
memeyle yaşıyor, bıraktırsam gece nasıl uyutucam dıye dusunuyorum.

Ben yazin biraktirmayi dusunuyrm ama nasl sadece emerek uyuyo bu ara cok iyi uyuyo gece ilaclardan dolayi sanirim senle konsmstk kan tahlili nasl yaptrcam diye yaptrdk kansizlik cikti kan ilaci kullanyrz kulağında iltihap varms antibiyotik kullandk oksuruk surubu gecti cok sukur 3 kere acile gotrdm cigerlerinde sknti yok dediler onemsemedm kulagini kasiyo dedm bakmadilar baktim gecmiyo 1 ay oldu cocuk iyice kotu oldu yemiyo emdigini kusuyo burun akintisi oksuruk ozele gotrdm 4 gunde iyilesti cock acilde kan sonclarina bakip bisy yok dediler ayni sonucu gotrdm kansizlk var dedi doktor bu nasl oluyo anlamadm ayni sonuc ya

Ama
Amanın bizde de aynı gece boyu uyanıyor tekrar uykuyu devam ettiremiyor eşim alıyor kucağına ama kıyameti koparıyor illa bana gelip memede uyuyacak çok alışkanlık haline geldi sanırım nasıl kesintisiz uyuyacaklar bilmiyorum ama uzun zamandır zor geçiyor geceler birde o da bende hasta olduk yeni iyileşiyoruz

Eşim izne ayrıldı güya birlikte vakit geçirecektik oğlan hastalandı neyse birkaç güne toparladı derken annemle babam feci grip oldu birkaç gün onlara bakmaya gittik. Oğlan orda iyice huysuzlandı evini istiyo yatağını istiyo. Annemleri alıp bize geldik birkaç günde onlar bizde kaldı. Ardından eşim hastalandı. O azıcık toparlanıyo derken oğlan tekrar hastalandı ateşli sümüklü öksürüklü. Bi taraftan 6. diş gelecek çok zorluyo 15 gündür şiş damağı.
Uğraş maze uğraş. Tatilimiz de hiç oldu :işsiz:
Gezmelere gidecektiikkk :KK43:
Neyse sağlık olsun da gerisi boş..

Eşim izne ayrıldı güya birlikte vakit geçirecektik oğlan hastalandı neyse birkaç güne toparladı derken annemle babam feci grip oldu birkaç gün onlara bakmaya gittik. Oğlan orda iyice huysuzlandı evini istiyo yatağını istiyo. Annemleri alıp bize geldik birkaç günde onlar bizde kaldı. Ardından eşim hastalandı. O azıcık toparlanıyo derken oğlan tekrar hastalandı ateşli sümüklü öksürüklü. Bi taraftan 6. diş gelecek çok zorluyo 15 gündür şiş damağı.
Çook geçmiş olsun maze acil şifalar dilerim

Gecmis olsun canim

Merhaba sur aynı düşünceler bendede var memeyi biraktirirsam gece nasıl uyuyacak düşünüp duruyorum

Kızlar çok şükür azı disimiz patlamış bugün elimle dokundugumda hissettim dün gece hiç uyumadi ağlıyor alıyorum memede uyuyor Yavrum dişi patlamış ondanmis hep

Üç şiş olan azı dişi daha var çok zor çıkıyor hep mizmiz

Back
X