2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hamişlik nasıl mis
Hoşgeldin canım baktım hâlâ pasif yazıyor yazayım görürse gelir dedim

Yakışıklı nasıl ikinci bebis nasıl annesi yoruyor mu seni
Kizlar mide bulantim oluyor arada. Firsat bulup bazen yiyemiyorum birsey cok ac kalincada mide bulantisi oluyor. Halsizlik biraz azaldi . Ama oglan geziniyor habire pesindeyim . Hamile oldugimu unutuyorum ama kucak al koy o yoruyor. Arada annem geliyor. İyiki anneler var.

Bi masallah da bendengelsin chocolate19 chocolate19 a ve bebisine :nazar: M Mismommy aynen firsat buldukca gel,umarim cok fazla rahatsiz olmadn atlatirsin ilk trimesteri(dolmadi degil mi yanlis demiyorum :) ) M MazeGuase06 cokk gecmis olsunhepinize.. annelik cok kutsal,ne olursa olsun ama bizim dik durmamiz lazim,cok zorlasa da yapiyoruz bi sekilde cok sukur.

Bi masallah da bendengelsin chocolate19 chocolate19 a ve bebisine :nazar: M Mismommy aynen firsat buldukca gel,umarim cok fazla rahatsiz olmadn atlatirsin ilk trimesteri(dolmadi degil mi yanlis demiyorum :) ) M MazeGuase06 cokk gecmis olsunhepinize.. annelik cok kutsal,ne olursa olsun ama bizim dik durmamiz lazim,cok zorlasa da yapiyoruz bi sekilde cok sukur.
Yarin 10 hafta oluyor cnm . Oglanin uykusu gunduz bire dustu. Biraz kizsam sesim yukselse sinirleniyor bana vuruyor bana vuramazsa kendi kafasina yemek bile yemiyor. O yuzden sabirli davranmam gerekiyor ona. Pohpohlayacagim hep:63:

Ayyy şımartıyorsunuz beni çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canim su kis bi bitseydi benim oglanda 1 aydir hastaydı cok sukur gecti bende 2 haftadir hastayım gecmek bilmedi anneysen hasta olmak cok zormus bunu anladm
Sağol canım. Bize hastalanmakta yasak.
Sağol cisriiikk:KK200:

Yarin 10 hafta oluyor cnm . Oglanin uykusu gunduz bire dustu. Biraz kizsam sesim yukselse sinirleniyor bana vuruyor bana vuramazsa kendi kafasina yemek bile yemiyor. O yuzden sabirli davranmam gerekiyor ona. Pohpohlayacagim hep:63:
Haha yesinler bunlarin sinirlerini benmkide ayni arda yapma dedigim anda elinde ne varsa firlatiyo sonra da kafasibi duvara kapiya kucagimdaysa bana kafa atiyo sonra agliyo birakiyorm oylece hic ilgilenmiyorum yoksa daha coj yapiyp

Back
X