- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.721
Hasta anne ve bebislere gecmis olsun. Acil sifalar dilerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maglum kardes geliyo minik pasayaOzledim valla. Evde hep auni sey . Surda kiz kiza muhabbet ediyoruz. Vakit bulana kadar yazayim sonra firsat hic bulamiycam![]()
Hamişlik nasıl misHasta anne ve bebislere gecmis olsun. Acil sifalar dilerim
Oyle valla anneler kurtaricimiz gibi bende bugun hastaneye gittim disten aksam annemi cagirdim yalvar yakarOyle valla mahvolduk bide hafta iciydi hasta olduğum ilk gun annemde calisiyo hafta sonuna kadar ben iyilestm zaten toparladm mecbur yatmak yasak
Hoşgeldin canım baktım hâlâ pasif yazıyor yazayım görürse gelir dedimSelam kızlar![]()
Hamişlik nasıl mis
Kizlar mide bulantim oluyor arada. Firsat bulup bazen yiyemiyorum birsey cok ac kalincada mide bulantisi oluyor. Halsizlik biraz azaldi . Ama oglan geziniyor habire pesindeyim . Hamile oldugimu unutuyorum ama kucak al koy o yoruyor. Arada annem geliyor. İyiki anneler var.Hoşgeldin canım baktım hâlâ pasif yazıyor yazayım görürse gelir dedim
Yakışıklı nasıl ikinci bebis nasıl annesi yoruyor mu seni
Merhaba canim resimdeki sen ve oglunmusunuz cok tatli masallahHamişlik nasıl mis
Eveeet biziz canım sizde çoook tatlısınız maşaallahMerhaba canim resimdeki sen ve oglunmusunuz cok tatli masallah
Tesekkur ederiz:)Eveeet biziz canım sizde çoook tatlısınız maşaallah
Cok tatlisiniz ya masallah sizeEveeet biziz canım sizde çoook tatlısınız maşaallah
Yarin 10 hafta oluyor cnm . Oglanin uykusu gunduz bire dustu. Biraz kizsam sesim yukselse sinirleniyor bana vuruyor bana vuramazsa kendi kafasina yemek bile yemiyor. O yuzden sabirli davranmam gerekiyor ona. Pohpohlayacagim hepBi masallah da bendengelsinchocolate19 a ve bebisine
M Mismommy aynen firsat buldukca gel,umarim cok fazla rahatsiz olmadn atlatirsin ilk trimesteri(dolmadi degil mi yanlis demiyorum :) ) M MazeGuase06 cokk gecmis olsunhepinize.. annelik cok kutsal,ne olursa olsun ama bizim dik durmamiz lazim,cok zorlasa da yapiyoruz bi sekilde cok sukur.
Çok teşekkür ederiz canımCok tatlisiniz ya masallah size
Ayyy şımartıyorsunuz beni çok teşekkür ederimBi masallah da bendengelsinchocolate19 a ve bebisine
M Mismommy aynen firsat buldukca gel,umarim cok fazla rahatsiz olmadn atlatirsin ilk trimesteri(dolmadi degil mi yanlis demiyorum :) ) M MazeGuase06 cokk gecmis olsunhepinize.. annelik cok kutsal,ne olursa olsun ama bizim dik durmamiz lazim,cok zorlasa da yapiyoruz bi sekilde cok sukur.
Hastaneye bende gitcem insallah kadin doguma ama ne zamanOyle valla anneler kurtaricimiz gibi bende bugun hastaneye gittim disten aksam annemi cagirdim yalvar yakar
Evet ya cok tatlisiniz masallah senin 3 tane oglun var demi bide hic 3 cocuk annesi gbi degilsinÇok teşekkür ederiz canım
Sağol canım. Bize hastalanmakta yasak.Geçmiş olsun canim su kis bi bitseydi benim oglanda 1 aydir hastaydı cok sukur gecti bende 2 haftadir hastayım gecmek bilmedi anneysen hasta olmak cok zormus bunu anladm
Sağol cisriiikkBi masallah da bendengelsinchocolate19 a ve bebisine
Haha yesinler bunlarin sinirlerini benmkide ayni arda yapma dedigim anda elinde ne varsa firlatiyo sonra da kafasibi duvara kapiya kucagimdaysa bana kafa atiyo sonra agliyo birakiyorm oylece hic ilgilenmiyorum yoksa daha coj yapiypYarin 10 hafta oluyor cnm . Oglanin uykusu gunduz bire dustu. Biraz kizsam sesim yukselse sinirleniyor bana vuruyor bana vuramazsa kendi kafasina yemek bile yemiyor. O yuzden sabirli davranmam gerekiyor ona. Pohpohlayacagim hep![]()
Evet 3 oğlum var teşekkür ederim canımmEvet ya cok tatlisiniz masallah senin 3 tane oglun var demi bide hic 3 cocuk annesi gbi degilsin