2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Iyi geceler kızlar kizimda bugün grip oldu ağız burun akıyor uyuttum burnunu temizleyip

Aksam yemegi sonrasida soğuk algınlığı şurup icirdim iyi geliyor fazla artmadan kesiyor gribi inş bu seferde öyle olur

Insallah canim idrarda bisey yok bogazinda bisey yok kulaginda bisey yok geniz akintisi var sadede kaka tahlili istediler yapmayacagi tuttu istediktn sonrada
Canim acile gotur atesi dusmuyor de gerekirse serum baglasinlar arastirsinlar mevsimler degistigi icinde olabilir. Git kiyameti kopar hastanede nasil bakiyorlar yaa nasil dr bunlar

Canim acile gotur atesi dusmuyor de gerekirse serum baglasinlar arastirsinlar mevsimler degistigi icinde olabilir. Git kiyameti kopar hastanede nasil bakiyorlar yaa nasil dr bunlar
Kac kere gittim canim evde cok yukselince hemen ates dusurucu veryrm islatyrm vucudunu oraya gidince 38 bucuga felan dusmus oluyo doktor muayene ediyo 2 yan odaya gidinde atesini dusursunler diyo gidiyoruz ordakide dus var surda islatin yarim saat koridorda gezdirin gelin olcelim diyo sinir oluyorm

ilknurrr22 cemre29 geçmiş olsun kızlar. Biz de bir türlü iyilesemedik. Tam ishal kusma bitti dedim şimdi de balgamli öksürük başladı kucagimdan inmiyor. Abisi de hasta. Valla annemlerden evime döndüm pişman oldum burnumdan geldi16 gündür hastalıklarla bogusuyoruz. Rabbim tüm kuzulara şifa versin

Allah kolaylık versin canım diş problemi hemen hemen hepimizde var sanıyorum. Kan tahlili biz yaptırdık geçenlerde. Ve benim de adetim düzensiz hem de çok.

Hatunlar oğlum ayakkabı ile yürümek istemiyor ...
Sizinkiler de böylemiydi
Ne zaman alıştılar?
Adım dahi atmıyor hatta ayakta bile durmak istemiyor onlarla
Bizimki de ayakkabıyla dışarı ayak bastığından beri arabasına bindiremiyoruz el tutma falan da yok fırlayıp gidiyo kafasına göre. Yani hiç yadırgamadı ayakkabıyı dışarda gezmek hoşuna gitti gözleri ışıldadı

Uzun zamandır giremiyorum takip edemiyorum. Bi bakayım artık özledim dedim hep hastalık haberleri üzüldüm tekrar geçmiş olsun kızlar.
Benim oğlan iyice eşkıya gibi oldu istediği olmayınca kafasını duvarlara yerlere vurmalar bas bas bağırmalar. Uyku düzeni hepten gitti uyku diye ölüyo tam gözleri kapanırken kaçıp gidiyo uyumamak için. Zorla ayakta sallayarak uyutuyorum. Evin halini gören elin mi kırık buraların hali ne der ama dayanamıyorum artık pil bitti yani. Oğlan uyuyunca toparlıyorum uyanınca tekrar döküyo dağıtıyo heryeri. Oyuncaklarıyla falan oynamıyo onları da döküyo atıyo sağa sola o kadar. Bütün odaları tek tek gezip ne var ne yok ortalığa seriyo. Kapıları kapatsam kafasını vura vura bağırıyo oralara girmek için. O kadar yüksek sesle bağırıyo ki kulaklarım acıyo. Gardrobumu bile boşaltıyo. Kendi odasındaki dolabın kapağını kırmış. Düz duvara tırmanıyo resmen. Dışarı çıkmak artık daha eziyetli çünkü arabasına binmek istemiyo elimizi tutmak istemiyo her gördüğünü istiyo herşeyi parmaklıyo zaptedemiyorum artık. 1-2 kez parka götürdüm parktan bir kıyametle ayrılıyoruz eve gelmek istemiyo... Daha neleerrr neler..
İki kere de hastalık geçirdik ve tüm bu saydıklarımdan ötürü eskisi gibi gelemiyorum buralara

Maze dinlerken yoruldum valla
Allah sabır versin ne diyim

Şimdi ben diyorum ki 2. çocukta olsa aradan çıksa Zaten bizimki yapılabilecek her şeyi yapıyo ev darmaduman 2. daha fazla ne yapabilir ki bunun dağınıklığında büyür gider oda
Ayy çıldırıciim
Hep böyle yaramaz çocukları görünce üzülürdüm yazık bunun ailesine nasıl dayanıyolar derdim benimki beş beter oldu çığrından çıktı. Eşime diyorum ikinci çocuğu istiyo musun diye istiyorum da seni kaybederiz diye korkuyorum diyo
Kafama huni takıp gezicem yakında ben de oğlumla birlikte çığrımdan çıkıcam

Ah mazecim benim büyük oğlum da tıpkı anlattığını gibiydi . Biz de eşimle senin gibi düşündük zaten yoruluyoz ikinci de aradan çıksın dedik ve uyguladık. Çok şükür bu günlere geldik ikinci bir yaşını geçti. Ama gel de bana sor. Artık herkese diyorum aklı olan araya baya yaş farkı koyar . Şu da bir gerçek ki millet ikinciyi düşünürken sen büyütmüş oluyorsun. En güzel yani da bu galiba

Asagi tukursensakal,yukari tukursen biyik tabir-i caizse .. o gucu kendinde goren-bulan insan bence enguzeli 1yasini gecince dusunmeli. ama ben o gucu goremiyorum o yuzdenplani erteledim simdilik:) aslinda masallah oglum bni cok yormuyor ama tekbasima her yuk bende diye ben istemiyorum.. ama en onemlisi de tekrar hamilelik ve dogum beni korkutuyor ya

Yasin buyuk degilse ikinci cocugu dusunme. Cok zorlaniyorum.Benimkide hiperaktif ve dogdugundan beri hala ayakta salliyorum uykusu gunde bir kereye dustu. Kucaga al koy yatir kaldir. Yemek yiyemiyorum . Daha basindayim bide. Annem arada geliyor. Oglumla ben ilgileniyorum daha cok. Kendi basina oynamaz oturmasi yok. Onu oynatayim diyorum devamli konusmami hareket etmemi istiyor yoruyor zaten. Aglamasi zaten basimi agritiyor. Aglayarak is yaptircak. Wc ye gidemiyorum.

Dediğim gibi canım evet başta gerçekten zor ikiz gibi oluyorlar ama bir iki yıla rahatliyorsun. Yaşım küçük olsaydı kesinlikle araya yaş farkını çok koyardım. Ne bileyim ben çok zorlandım . Büyük oğlum çok zor bir bebekto hala da zor. Allah herkesin gönlüne göre versin canım

Allah yardımcn olsun canım seni çok iyi anlıyorum.
nerdesiniz millet
Azı dişlerini çıkarmakta olan bi minikle hala burdayım ☺
Maşallah lolla senin munis çok hızlı benim büyük oğlum azı dişlerini 2,5 yaş civarı çıkarmaya başladı ve aylarca sürdü. Allah im tam bir kabustu . Sabahlara kadar agliyodu. Bi de ikinci de doğmuştu altı aylık falan di. Allah size de kolaylık versin .ınş.sizinki ağrısız olur

Biriciikk napcam bilmiyorum bunu azcık büyütsem düzenimi kursam sonra ikinci de gelşr düzenin içine şaaparsa
Peki ikinciyi doğurdum diyelim hemen ruh sağlığımı koruyabilecek miyim
Ben o kadar dayanıklı değilim yaa gönül istiyor bir tane daha olsun hemen beynimse korku ve dehşet içerisinde koşarak uzaklaşıyo
Ah mis yapabileceğimi sanmıyorum cesaret edemiyorum bilemiyorum kafam çok karışık
Ben de aynen senin gibiyim wc ye gitmek bile lüks. Kapıda ağlıyo kafasını vura vura bağırıyo
Uykuya geçişlerimiz hepten kabus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…