- 14 Eylül 2008
- 7.366
- 16.727
- 448
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #108.881
Canım çok geçmiş olsun Dr ne diyor goturdunmu ateş çok zor canım Rabbim yardimcin olsun şifa versin ateşi biran önce düşsün inşBugn 39.7 yi gordum yaa korkudan napcagimi sasrdm mahvoldum
Insallah canim idrarda bisey yok bogazinda bisey yok kulaginda bisey yok geniz akintisi var sadede kaka tahlili istediler yapmayacagi tuttu istediktn sonradaCanım çok geçmiş olsun Dr ne diyor goturdunmu ateş çok zor canım Rabbim yardimcin olsun şifa versin ateşi biran önce düşsün inş
Canim acile gotur atesi dusmuyor de gerekirse serum baglasinlar arastirsinlar mevsimler degistigi icinde olabilir. Git kiyameti kopar hastanede nasil bakiyorlar yaa nasil dr bunlarInsallah canim idrarda bisey yok bogazinda bisey yok kulaginda bisey yok geniz akintisi var sadede kaka tahlili istediler yapmayacagi tuttu istediktn sonrada
Kac kere gittim canim evde cok yukselince hemen ates dusurucu veryrm islatyrm vucudunu oraya gidince 38 bucuga felan dusmus oluyo doktor muayene ediyo 2 yan odaya gidinde atesini dusursunler diyo gidiyoruz ordakide dus var surda islatin yarim saat koridorda gezdirin gelin olcelim diyo sinir oluyormCanim acile gotur atesi dusmuyor de gerekirse serum baglasinlar arastirsinlar mevsimler degistigi icinde olabilir. Git kiyameti kopar hastanede nasil bakiyorlar yaa nasil dr bunlar
Allah kolaylık versin canım diş problemi hemen hemen hepimizde var sanıyorum. Kan tahlili biz yaptırdık geçenlerde. Ve benim de adetim düzensiz hem de çok.Merhaba kızlar
Hepinize geçmiş olsun
Benim kizimda çok huysuz ve huzursuz anca iii diye ağlamaklı üç azı dişi patlamış dördüncü şiş ağrı kesici suruplar bile fayda etmiyor
Gece desem aynı kızlar pınarın çocuk sütünü aldım devam sütünü bitince pınar çocuk sütüne devam edeceğim inş sever
Sizler ne düşünüyorsunuz 14.ayina girdiler ben başlamak istiyorum iki ay sonra da kan ve demire baktirmak istiyorum
Uzun oldu ama benim gibi düzensiz regl olan varmı son olarak 16ocakta oldum eminim gebelik yok
Bizimki de ayakkabıyla dışarı ayak bastığından beri arabasına bindiremiyoruz el tutma falan da yok fırlayıp gidiyo kafasına göre. Yani hiç yadırgamadı ayakkabıyı dışarda gezmek hoşuna gitti gözleri ışıldadıHatunlar oğlum ayakkabı ile yürümek istemiyor ...
Sizinkiler de böylemiydi
Ne zaman alıştılar?
Adım dahi atmıyor hatta ayakta bile durmak istemiyor onlarla
Maze dinlerken yoruldum vallaUzun zamandır giremiyorum takip edemiyorum. Bi bakayım artık özledim dedim hep hastalık haberleri üzüldüm tekrar geçmiş olsun kızlar.
Benim oğlan iyice eşkıya gibi oldu istediği olmayınca kafasını duvarlara yerlere vurmalar bas bas bağırmalar. Uyku düzeni hepten gitti uyku diye ölüyo tam gözleri kapanırken kaçıp gidiyo uyumamak için. Zorla ayakta sallayarak uyutuyorum. Evin halini gören elin mi kırık buraların hali ne der ama dayanamıyorum artık pil bitti yani. Oğlan uyuyunca toparlıyorum uyanınca tekrar döküyo dağıtıyo heryeri. Oyuncaklarıyla falan oynamıyo onları da döküyo atıyo sağa sola o kadar. Bütün odaları tek tek gezip ne var ne yok ortalığa seriyo. Kapıları kapatsam kafasını vura vura bağırıyo oralara girmek için. O kadar yüksek sesle bağırıyo ki kulaklarım acıyo. Gardrobumu bile boşaltıyo. Kendi odasındaki dolabın kapağını kırmış. Düz duvara tırmanıyo resmen. Dışarı çıkmak artık daha eziyetli çünkü arabasına binmek istemiyo elimizi tutmak istemiyo her gördüğünü istiyo herşeyi parmaklıyo zaptedemiyorum artık. 1-2 kez parka götürdüm parktan bir kıyametle ayrılıyoruz eve gelmek istemiyo... Daha neleerrr neler..
İki kere de hastalık geçirdik ve tüm bu saydıklarımdan ötürü eskisi gibi gelemiyorum buralara
Ahh lolla lollaaa amin canım sağolasın. Daha yazacaktım da yazmaktan yoruldumMaze dinlerken yoruldum valla
Allah sabır versin ne diyim
Ah mazecim benim büyük oğlum da tıpkı anlattığını gibiydi . Biz de eşimle senin gibi düşündük zaten yoruluyoz ikinci de aradan çıksın dedik ve uyguladık. Çok şükür bu günlere geldik ikinci bir yaşını geçti. Ama gel de bana sor. Artık herkese diyorum aklı olan araya baya yaş farkı koyar . Şu da bir gerçek ki millet ikinciyi düşünürken sen büyütmüş oluyorsun. En güzel yani da bu galibaŞimdi ben diyorum ki 2. çocukta olsa aradan çıksaZaten bizimki yapılabilecek her şeyi yapıyo ev darmaduman 2. daha fazla ne yapabilir ki bunun dağınıklığında büyür gider oda
Ayy çıldırıciim
Hep böyle yaramaz çocukları görünce üzülürdüm yazık bunun ailesine nasıl dayanıyolar derdim benimki beş beter oldu çığrından çıktı. Eşime diyorum ikinci çocuğu istiyo musun diye istiyorum da seni kaybederiz diye korkuyorum diyo
Kafama huni takıp gezicem yakında ben de oğlumla birlikte çığrımdan çıkıcam
Ah mazecim benim büyük oğlum da tıpkı anlattığını gibiydi . Biz de eşimle senin gibi düşündük zaten yoruluyoz ikinci de aradan çıksın dedik ve uyguladık. Çok şükür bu günlere geldik ikinci bir yaşını geçti. Ama gel de bana sor. Artık herkese diyorum aklı olan araya baya yaş farkı koyar . Şu da bir gerçek ki millet ikinciyi düşünürken sen büyütmüş oluyorsun. En güzel yani da bu galiba
Yasin buyuk degilse ikinci cocugu dusunme. Cok zorlaniyorum.Benimkide hiperaktif ve dogdugundan beri hala ayakta salliyorum uykusu gunde bir kereye dustu. Kucaga al koy yatir kaldir. Yemek yiyemiyorum . Daha basindayim bide. Annem arada geliyor. Oglumla ben ilgileniyorum daha cok. Kendi basina oynamaz oturmasi yok. Onu oynatayim diyorum devamli konusmami hareket etmemi istiyor yoruyor zaten. Aglamasi zaten basimi agritiyor. Aglayarak is yaptircak. Wc ye gidemiyorum.Şimdi ben diyorum ki 2. çocukta olsa aradan çıksaZaten bizimki yapılabilecek her şeyi yapıyo ev darmaduman 2. daha fazla ne yapabilir ki bunun dağınıklığında büyür gider oda
Ayy çıldırıciim
Hep böyle yaramaz çocukları görünce üzülürdüm yazık bunun ailesine nasıl dayanıyolar derdim benimki beş beter oldu çığrından çıktı. Eşime diyorum ikinci çocuğu istiyo musun diye istiyorum da seni kaybederiz diye korkuyorum diyo
Kafama huni takıp gezicem yakında ben de oğlumla birlikte çığrımdan çıkıcam
Dediğim gibi canım evet başta gerçekten zor ikiz gibi oluyorlar ama bir iki yıla rahatliyorsun. Yaşım küçük olsaydı kesinlikle araya yaş farkını çok koyardım. Ne bileyim ben çok zorlandım . Büyük oğlum çok zor bir bebekto hala da zor. Allah herkesin gönlüne göre versin canımAsagi tukursensakal,yukari tukursen biyik tabir-i caizse .. o gucu kendinde goren-bulan insan bence enguzeli 1yasini gecince dusunmeli. ama ben o gucu goremiyorum o yuzdenplani erteledim simdilik:) aslinda masallah oglum bni cok yormuyor ama tekbasima her yuk bende diye ben istemiyorum.. ama en onemlisi de tekrar hamilelik ve dogum beni korkutuyor ya
Allah yardımcn olsun canım seni çok iyi anlıyorum.Yasin buyuk degilse ikinci cocugu dusunme. Cok zorlaniyorum.Benimkide hiperaktif ve dogdugundan beri hala ayakta salliyorum uykusu gunde bir kereye dustu. Kucaga al koy yatir kaldir. Yemek yiyemiyorum . Daha basindayim bide. Annem arada geliyor. Oglumla ben ilgileniyorum daha cok. Kendi basina oynamaz oturmasi yok. Onu oynatayim diyorum devamli konusmami hareket etmemi istiyor yoruyor zaten. Aglamasi zaten basimi agritiyor. Aglayarak is yaptircak. Wc ye gidemiyorum.
Maşallah lolla senin munis çok hızlı benim büyük oğlum azı dişlerini 2,5 yaş civarı çıkarmaya başladı ve aylarca sürdü. Allah im tam bir kabustu . Sabahlara kadar agliyodu. Bi de ikinci de doğmuştu altı aylık falan di. Allah size de kolaylık versin .ınş.sizinki ağrısız olurnerdesiniz millet
Azı dişlerini çıkarmakta olan bi minikle hala burdayım ☺
Biriciikk napcam bilmiyorum bunu azcık büyütsem düzenimi kursam sonra ikinci de gelşr düzenin içine şaaparsaAh mazecim benim büyük oğlum da tıpkı anlattığını gibiydi . Biz de eşimle senin gibi düşündük zaten yoruluyoz ikinci de aradan çıksın dedik ve uyguladık. Çok şükür bu günlere geldik ikinci bir yaşını geçti. Ama gel de bana sor. Artık herkese diyorum aklı olan araya baya yaş farkı koyar . Şu da bir gerçek ki millet ikinciyi düşünürken sen büyütmüş oluyorsun. En güzel yani da bu galiba
Ah mis yapabileceğimi sanmıyorum cesaret edemiyorum bilemiyorum kafam çok karışıkYasin buyuk degilse ikinci cocugu dusunme. Cok zorlaniyorum.Benimkide hiperaktif ve dogdugundan beri hala ayakta salliyorum uykusu gunde bir kereye dustu. Kucaga al koy yatir kaldir. Yemek yiyemiyorum . Daha basindayim bide. Annem arada geliyor. Oglumla ben ilgileniyorum daha cok. Kendi basina oynamaz oturmasi yok. Onu oynatayim diyorum devamli konusmami hareket etmemi istiyor yoruyor zaten. Aglamasi zaten basimi agritiyor. Aglayarak is yaptircak. Wc ye gidemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?