- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #108.901
Selam kızlar benim en son adet tarihim 16 ocak hamile de değilim söktürücü almlimiyum doktora mu gudiyim bilemedim emzirme bu kadr uzun sure düzensizlik ypr mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafaya cok takmayinca oluyor hemen. Yasin cok gecmis degil. Suan zaten senin yasinda yeni dvleniyor. Herkes kendi duzenini yasantisina gore yapiyor tabii dusunebilirsin simdi. Bende sonraki yillar yapamazdim ysenirdim . Su devirde cidden zor yas farki olsada olmasada zor olacak tercih meselesi. Adetlerin sutten gecikebilir. Dra git yine test yap once istersen.Kızlar iknci çocugu bende dusunuyorum yaş oldu 29 eğer daha küçük olsydom beklerdom ams şuan 20 aylık olsun isteğim diyorum hemen olur mu Rabbim bilir ömer Kağan çok zor bur çocuk uykusu yemesi herşeyi sıkıntı bana yapışık iki cocukls da hayat nasıl olur bilemiyorum![]()
Selam kızlar benim en son adet tarihim 16 ocak hamile de değilim söktürücü almlimiyum doktora mu gudiyim bilemedim emzirme bu kadr uzun sure düzensizlik ypr mi
Canım ben son 4 aydır olmadım hiç öncesinde oluyodum düzenli. Dr a gittim hiiçç oralı olmadı emziriyosun normal dedi bi tahlil bi bişi yok yani. Dedim ben olmaya başlamıştım düzenli de oluyodum. O tamamen şans ilk bir yıl hiç olmayanlar var dedi. Seninkş de emzirmedendir bil yoktur dedi postaladı beni. Neyseki oldum sonra kendiliğimden bir sonrakinin zamanı da gelmedi daha nolcak bakalımSelam kızlar benim en son adet tarihim 16 ocak hamile de değilim söktürücü almlimiyum doktora mu gudiyim bilemedim emzirme bu kadr uzun sure düzensizlik ypr mi
Aralıklarla huysuzluk yapıyo ama yine de kolay atkatıyoruz diyebilirim ☺Dediğim gibi canım evet başta gerçekten zor ikiz gibi oluyorlar ama bir iki yıla rahatliyorsun. Yaşım küçük olsaydı kesinlikle araya yaş farkını çok koyardım. Ne bileyim ben çok zorlandım . Büyük oğlum çok zor bir bebekto hala da zor. Allah herkesin gönlüne göre versin canım
Allah yardımcn olsun canım seni çok iyi anlıyorum.
Maşallah lolla senin munis çok hızlı benim büyük oğlum azı dişlerini 2,5 yaş civarı çıkarmaya başladı ve aylarca sürdü. Allah im tam bir kabustu . Sabahlara kadar agliyodu. Bi de ikinci de doğmuştu altı aylık falan di. Allah size de kolaylık versin .ınş.sizinki ağrısız olur
Aynı tarihte olmusuz bende daha olmadımSelam kızlar benim en son adet tarihim 16 ocak hamile de değilim söktürücü almlimiyum doktora mu gudiyim bilemedim emzirme bu kadr uzun sure düzensizlik ypr mi
Canım etrfims bakıyorum da herkesin boy boy çocuğu vr ben geç kalmısm diyorum ama mantıklı düşününce de bilinçli anne olmak dhs önemli bende ara verirsem ypmsm is konusu ds dusunduruyir brni ev mi iyi is mi krr veremedim ucretsiz uzindeyim susn bir yil vr pssnin her hlni görmek istiyorum istifa bilr klimdn geciyir esimde birsk isi diyor en buyuk emek cocugs ypiln emrk bakalım krmsik duygular içindeyim hayırlısı herşeyin tek emin oldugum anne olmak her zorlugs rağmen çok güzelbir duyguKafaya cok takmayinca oluyor hemen. Yasin cok gecmis degil. Suan zaten senin yasinda yeni dvleniyor. Herkes kendi duzenini yasantisina gore yapiyor tabii dusunebilirsin simdi. Bende sonraki yillar yapamazdim ysenirdim . Su devirde cidden zor yas farki olsada olmasada zor olacak tercih meselesi. Adetlerin sutten gecikebilir. Dra git yine test yap once istersen.
Canım çok geçmiş olsun bende iki kez test yptm negatif karnım sis ptlycsm yakınds beklemeye devamAynı tarihte olmusuz bende daha olmadım
Bugün gribten ateşten acile gittim kanda gebeligede baktirdim negatif
Sistim iyice
Ya bende Yrin gidiyim dyordum bekleyim biraz dshs bende kist vr o ypuyrdu hmilkten önce neyse bekleyim birsz dahaCanım ben son 4 aydır olmadım hiç öncesinde oluyodum düzenli. Dr a gittim hiiçç oralı olmadı emziriyosun normal dedi bi tahlil bi bişi yok yani. Dedim ben olmaya başlamıştım düzenli de oluyodum. O tamamen şans ilk bir yıl hiç olmayanlar var dedi. Seninkş de emzirmedendir bil yoktur dedi postaladı beni. Neyseki oldum sonra kendiliğimden bir sonrakinin zamanı da gelmedi daha nolcak bakalım![]()
Sağol canım yapıyorum zorla aglaya aglayaSu perisi86 cok gecmis olsun. Bebekler icin okyanus suyu denis suyu fisfis var onunla yap ben gunde iki kere uc kere sıkıyordum. Bazen cekmeklede tam gelmiyordu kivamli olunca.
Hastalık zamanında bizde de oldu kucagimdan inmek istemiyordu ve sürekli emmek istiyordu. Şimdi biraz iyileşti de azıcık rahatladımKizlar sizin bebeklerinizdr size yapisik mi yaa arda resmen bana bagimli yakamdan ayrilmiyo 2 dk oyuncakla oynuyosa hemen pacalarima yapisiyo kucagina al diye valla bu huyundan biktm yordu beni bu ne boyle
Benmki surekli oyle ya surekli pesimde oyuncaklarla oynarken bi mutfağa gidiyim diyorm sessizce cikiyorm odadan arkami bi dönüyorum cikms gelmis hemen babasi yanindayken bile hemen yanimaa geliyo benim odadan cktgimi gormesinHastalık zamanında bizde de oldu kucagimdan inmek istemiyordu ve sürekli emmek istiyordu. Şimdi biraz iyileşti de azıcık rahatladım
Aynen benimkini tarif etmişsin gözü bende hemen geliyor mutfağa hiç iş yapamıyorumBenmki surekli oyle ya surekli pesimde oyuncaklarla oynarken bi mutfağa gidiyim diyorm sessizce cikiyorm odadan arkami bi dönüyorum cikms gelmis hemen babasi yanindayken bile hemen yanimaa geliyo benim odadan cktgimi gormesin
Ben mutfaktaki işlerimi uyuyunca yapiyorum yoksa kafayi yicek duruma geliyorum ben toplarken bi taraftan dagitiyo bi anlami kalmiyo butun odalarin kapisi kapali duruyo sadece otrma odasinibki acik antreyle otrma odasinda gdip geliyo antredeki dolabads cozum bulmam lazm orayida komple asagi indiriyoAynen benimkini tarif etmişsin gözü bende hemen geliyor mutfağa hiç iş yapamıyorum
Aynen bende öyle yapıyorum ama gündüz uykusu da teke düştü akşamı zor ediyoruz birlikte sürekli bende gözü ben odadan çıktığımda oda peşimden geliyorBen mutfaktaki işlerimi uyuyunca yapiyorum yoksa kafayi yicek duruma geliyorum ben toplarken bi taraftan dagitiyo bi anlami kalmiyo butun odalarin kapisi kapali duruyo sadece otrma odasinibki acik antreyle otrma odasinda gdip geliyo antredeki dolabads cozum bulmam lazm orayida komple asagi indiriyo