- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #109.461
Senin ki de mi yemiyor. Sabahtan beri sadece 2 kaşık çorba ile duruyorBunun bir çözümü varsa ben de öğrenmek istiyorum :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin ki de mi yemiyor. Sabahtan beri sadece 2 kaşık çorba ile duruyorBunun bir çözümü varsa ben de öğrenmek istiyorum :)
82 cm 9kiloselam, evet cocukla hıcbısı yapılmazhepsının popişini yerım
boyu kaç, kilosu ne durumda?
Benimki genel olarak iştahsız. Bununla ilgili birşeyler okurken aklımda kalmıştı. Yemek yemeden önce onu oynatin diyordu. Mutlu edin güldürün serotonin hormonu artsin. Bu şekilde sofraya oturması daha iyi yemesini sağlayabilirmis.Kızlar oğlum hiçbir şey yemiyor ne yapmam gerekiyor
Hic bi ise yaramıyo parka gtryrm ki iyice aciksin oynasin gelince yediririm diye yine memeye sariliyo gelince vermeyim yemek yesin diyorum inat ediyo bu sefer hic yemiyo illa meme emcekBenimki genel olarak iştahsız. Bununla ilgili birşeyler okurken aklımda kalmıştı. Yemek yemeden önce onu oynatin diyordu. Mutlu edin güldürün serotonin hormonu artsin. Bu şekilde sofraya oturması daha iyi yemesini sağlayabilirmis.
Ya benimkinde ise yaramiyo muz patates gunde 3 4 mutlaka kaka yapiyo hic bisey engel olmuyo yapmasinaIste dede anneanneye istedigini yaptiriyo aglayarakda ben yemiyorum :) o da gayet farkinda ama bazen kafasi karisiyo gibi hissediyorum. 82 cm 12,7 kilosu benim kizin. Ona kalsa ac yasar da ben ugrasiyorum hala bakalim nereye kadar, ekmek bile yemez asla.. fazla kaka yapinca muza patatese dayaniyorum o biraz yaradi da yeni aldi zaten
Aynı şeyi yaşıyoruz canım artık o kadar sıkıldım ki yemek yedirmeye çalışmaktan. Meyve hiç yemiyorHic bi ise yaramıyo parka gtryrm ki iyice aciksin oynasin gelince yediririm diye yine memeye sariliyo gelince vermeyim yemek yesin diyorum inat ediyo bu sefer hic yemiyo illa meme emcek
Kizlar hala adet olmayan var mi aranizda ben artik delircem yani doktorada gittim 5 ay önce 18 aya kadsr bekle normal hormonlarin hic bi sorun yok dedi ee niye olmuyorm o zaman o kadar sinirliyim ki ardayi dovmek istyrm sinirdn deliriyorum resmen
Valla bazen hic bsy vermiyorum yoruldm artik surekli baska bisey yapyrm sebze yemegi yapyrm yemiyo corba yapiyorm yemiyo makarna yapiyrm yemiyo sonra bi suru bulasik daginiklik hem yemiyo hem bana is cikiyo deliriyormAynı şeyi yaşıyoruz canım artık o kadar sıkıldım ki yemek yedirmeye çalışmaktan. Meyve hiç yemiyor
Aynrn valla yaa 2 tane sivilcr cikms ama adet felan olmadm asirida sinirliyim dislerimi skmaktan basim disim her yerim agriyoBende hala olmadim 19 aylik olmak uzereyiz. Ayni durumdayim deliricem. Dr sorun yok emzirme bitene kadar olmayabilirsin dedi. Her sivilce ciktiginda acaba ondan mi diyorum.
Aynrn valla yaa 2 tane sivilcr cikms ama adet felan olmadm asirida sinirliyim dislerimi skmaktan basim disim her yerim agriyo
O hemde nasil bide bu ara sundure sundure emiyo mememin uclari aciyo sanki ilk dogum yaptmda yeni emzryrm gbi bazen vermyrm oyle acityo ki emerken duzgunce yatip emmiyo kafasi memede vücudu girmedik sekli kalmiyoBende de iki sivilce var su an :) o derece sinirli degilim ama icim sıkılıyor. Senin bebeginde cok mu emiyor? Belim kopuyor benim bazen ustume cikip parende atip emdigi icin
O hemde nasil bide bu ara sundure sundure emiyo mememin uclari aciyo sanki ilk dogum yaptmda yeni emzryrm gbi bazen vermyrm oyle acityo ki emerken duzgunce yatip emmiyo kafasi memede vücudu girmedik sekli kalmiyo
Doktor bi sorun yok dedi ama hormonlar felan gayet normal yumurtaliklarinda iyi calisiyo dedi ama blmyrm artik nolcakAynen :) onlar boyle oldukca bizim vucutlarda prolaktin uretimine devam ediyor demekki :)
Selammmm,Arda ah ah benimki de ayni. Benbi haftadir emzirme araligini uzatmaya calisiyorum,saatte uc dort kez emmek istiyordu,zaten emmesinin yaninda hep oyun yapio,memedeyken konusyor benimle falan. Simdi biraz uzadi max 2.5saati gorduk. Masallah birakacagi yok bunlarin. Emdigi icin gece uykusu da duzgun degilHic bi ise yaramıyo parka gtryrm ki iyice aciksin oynasin gelince yediririm diye yine memeye sariliyo gelince vermeyim yemek yesin diyorum inat ediyo bu sefer hic yemiyo illa meme emcek
Canim ben bi iki gun denedm cok guzel gidiyordu gunduz hic meme vermedm bide ardayi ben emerek.uyutyyrm gunduz uyuttrken cok zorlandm tam 2 bucuk saatte uyuttm ama cok iyi olmstu esim daha küçük memeden kesme dedi cocugun aklina girdi meme meme diye diyeSelammmm,Arda ah ah benimki de ayni. Benbi haftadir emzirme araligini uzatmaya calisiyorum,saatte uc dort kez emmek istiyordu,zaten emmesinin yaninda hep oyun yapio,memedeyken konusyor benimle falan. Simdi biraz uzadi max 2.5saati gorduk. Masallah birakacagi yok bunlarin. Emdigi icin gece uykusu da duzgun degil
Beni anlatmışsın canım. Bende çok yoruldum herkes memeden kes diyor o yüzdendir diyorlarValla bazen hic bsy vermiyorum yoruldm artik surekli baska bisey yapyrm sebze yemegi yapyrm yemiyo corba yapiyorm yemiyo makarna yapiyrm yemiyo sonra bi suru bulasik daginiklik hem yemiyo hem bana is cikiyo deliriyorm
Evet cnim banada oyle diyolar bi arkadasimin kizi var cok guzel yemek yiyo masallah meyveyi felan oyle guzel yiyo ki bi tabak cilek yer muz yer ustune emmiyo ama hic emmediBeni anlatm
Beni anlatmışsın canım. Bende çok yoruldum herkes memeden kes diyor o yüzdendir diyorlar
Bnm ki ağzına meyveyi hiç almadı canımEvet cnim banada oyle diyolar bi arkadasimin kizi var cok guzel yemek yiyo masallah meyveyi felan oyle guzel yiyo ki bi tabak cilek yer muz yer ustune emmiyo ama hic emmedi