2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar tüm Ocak annelerini öncelikle tebrik ediyorum Allah sağ sağlim bebebiğinze kavuştursun inşallah.Hepinizden bir ricam olucak diğer topiklerde görmüştüm hamile olanların bat tarihleri kaç haftalık olduğu ve kaçıncı gunde öğrendikleri tahmini doğum tarihlerini yazmışlardı o zaman insan daha kolay takip edebiliyo herkezi şimdi açıkçası altında takvim olan tum yazıları geriye dönük takip etmekten bitkin düştüm :) rica etsem yazar mısınız hem kaç ocak annesi var toplamış oluruz

bilmiyorum dr um ozaman gel dedi değer nasipse 2000 geçmiş olacak..
canım benimde sat 1 nisan ama tahminidoğumtarihlerini niye farklı vermiş anlmadım

aaaaa aynıyız
tahmini doğum niye farklı bilmiyorum
telefonuma bi kaç proğram indirdim orda da 6 ocak diyor

canım sen ilk ne zaman dr a gittin
ben daha hiç gitmedim
sadece evde gebelik testi yaptım 4 tane:))))

aminnnn cnm sira sizdeee bakalimm.benmde on gun bekleyisim var sirada.isim hareketli cnm bide kesenin orda hafif kanama gordum dedi.o biraz moralimi bozdu.besgunden sonra normal hayatina donersin dedi.benm kanamam yok ama normal diye duymustum.sonucta birsuru sey yapiliyor su an orda.senin bi fikrin var mi.

moralini hiç bozma lütfen
sadece bi güzel dinlen
şuan herşey normal yolun daha çok başındayız canım

aaaaa aynıyız
tahmini doğum niye farklı bilmiyorum
telefonuma bi kaç proğram indirdim orda da 6 ocak diyor

canım sen ilk ne zaman dr a gittin
ben daha hiç gitmedim
sadece evde gebelik testi yaptım 4 tane:))))
ben burdan bakmıştım başka biyerden bakmadım ama zaten hesaplama kafamı allak bullak etti,takvimden kendim hesaplıyorum farklı çıkıyor burda 1 hafta öndenmi gidiyor nedir...

ben ,biliyorsun sat 1 nisan,
27 nisanda önce evde sonra hastanede kanda öğrendim,
30 nisandada dr a gittim canım ;tüm testler yapıldı çok şükür hersey iyi çıktı..bana 6/7 sinde gel dedi kese için idrara sıkışık ol dedi,sanırım karından bakacak,ben cumaya gideceğim..istersen sende randevu alıp bi baktır canım için rahat eder..

canım hiiiç endişelenme gayet rahat ol,işin hareketliyse dr ondan da vermiş olabilir esas riske atmak istememiştir sonuçta en önemli zamanlar şuan..ne güzel valla maşallah canım dinlenirsin işte bi güzel..ben de öğretmenim şu geçtiğimiz beş gün tatildi banada bi iyi geldi sorma..
buarada benim de sağ kasığımda sanki yırtılıyormuş gibi bi ağrı var,senin bahsettiğin agrı da aynımı?

idrara sıkışık olmayı iyi ki hatırlattın
tarihlere çok takılma süreç ilerledikçe daha farklı tarihler çıkacak önümüze:)))
ben gidipte keseyi görmezsem dert ederim
o yüzden garantiye alıyorum güya:)
meraktan da çatlıycam oysaaaaaa

yine de benim için belirleyici sensin:))))
bu güne bugün sat ımız aynı:)))))

Evet canmmm benmde kopuyo saniyom arada oluyor ama surekli yok bende.bugun gayet az.ins hersey yolunda gider de buyur bebisimm.sen ne zaman gidicen dr a.bende belediyede calisiyorum.yaz donemi hareketli oluyor.ama uc gundur tatildeydim bende.cok iyi geldi.aahh su dusuk riski donemi gecsede gobislermzle gezsek dimi.bebekli tisort alrz hemdee.dr um bol pantalon almami istedi birde canmm

haklısın aslında ,cuma dr un verdiği tarihi daha çok dikkate alacağım gibi geliyor bana..

iyi yapıyorsun aslında beklemekle..en basında ben de biraz evhamlıydım ama dr çok etkiliymiş ya, dr un psikolojisi bana geçtii ben de bi rahatım ki şimdi..aslında hcg bikere bakıldı buarayı da okuyunca iki gün sonra tekrarlamadı diye dert etmem lazım ama akışına bıraktım..bebişimde öle geldi zaten
evet ya sat lar aynı olunca bende seni yoldaş ilan ettim

kaçarı yok alışıcaz agrılara bebişler rahat etsin büyüsünlerde ben cuma gideceğim canım kese için işte bakalım nolcak..

tatilin iyisi kötüsü olmaz tabi iyi olmuş bu minik mola senin için tadını çıkar bebişle canım..
ben de çok hevesleniyorum hamile giyimlerine biyandanda utanırım diye düşünüyorum..
evlenince çok kilo aldım zaten(8 aylık evliyim),8 kilo fazlalıkla hamile kaldım herkes buara sorup duruyor hamilemisin diye,yook diyorumm bol giymek bebk için de bizim içinde rahat olur tabi..

Masallah canim coook sevindim bol su neden onemli bilen var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…