- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.221
Yok canim betaya hic baktirmamistim.sadrce kanda pozitif oldugu cikmisti.bugun ilk defa gittim doktora.biraz garip oldum Allahin gucune gitmez insallah.
Benim adete 5 gün kala 6.50 ıdı birgun kala 207 olmustuİlk ne zaman öğrwndiniz ve değeriniz neydii ? Ben adete 5 gün kala 198.19 ile öğrendimmm normal mi
Sagol canim benimçokkkkk sevindim
şuan herkesde duygular alaboraaaaa
sonucu dört gözle bekliyor olcaz
hadi hayırlısııııı canım
bilmiyorum dr um ozaman gel dedi değer nasipse 2000 geçmiş olacak..canım ya cuma günü erken değil mi kese görmek için
benim son adet tarihim 1 nisan
zaman durdu sanki
vakit geçmiyor yaffffff
bilmiyorum dr um ozaman gel dedi değer nasipse 2000 geçmiş olacak..
canım benimde sat 1 nisan ama tahminidoğumtarihlerini niye farklı vermiş anlmadım
gerçekten hamilelik okadar etkiliyoki insanı bi duygusallık pıtpıt akıveriyor gözyaşlarım,bi sinirlilik hemen celalleniyorum herseye bi alınganlık ...inş yakın zamanda uyum sağlarız seninde dedğin gibi vurdumduymaz oluruz canım..
kasık agrısı artık normal bişeymiş gibi hissetmemeye çalışıyorum ,agrıyor tabi..arada batmalar..çok sık wc ye gitmeler...ben cuma kese için gittiğimde dr uma diyetisyene gitme fikrini danışıcam yapabilirsem inşallah hamilelik beslenme programı uygulamak istyrm,biraz kilolu hamile kaldım oyüzden dikkat etmeliyim çok moralim bozuk bu anlamda..bence canım sen de dr unun önerisiyle alerjin olmadıgı alternatif gıdalarla beslenirsin...pekmez yerine kuru üzüm yada kuru erik yiyebilirmisin acaba..
çok sagol canım..
ayyy çookkk sevindim bak minik fasulyecik görünmüş darısı başımıza ya...hayırlı olsun ..
dr neden rapor verdi,nerde çalışıyordun oyüzdenmi?
Ins saglikla kucagmza alrz tatlim.benm karisik bi orda bi burda3 ocak tatlim benimkide bakalim artik hayirli saglikli olsunda :))
Hep sag kasigimda agri var senin nasil
aminnnn cnm sira sizdeee bakalimm.benmde on gun bekleyisim var sirada.isim hareketli cnm bide kesenin orda hafif kanama gordum dedi.o biraz moralimi bozdu.besgunden sonra normal hayatina donersin dedi.benm kanamam yok ama normal diye duymustum.sonucta birsuru sey yapiliyor su an orda.senin bi fikrin var mi.
hayırlı olsun canım hoşgeldin..Bir gün buralara bakacağım hiç aklıma gelmezdi.. :) MERHABALAAAAAAAAAARRRRRRR
merhabalar canım.. amin hepimize inşallah..Merhaba kizlaarrr, topige yeni gelen hamislere hayirli olsunn, rabbim sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin..
Ya adete 5 gün kala 198 olması korkuttu beni.. Yuksek gibi. Ama düşük değer olunca korkulur değil mi ? Yüksek değer iyidir..Benim adete 5 gün kala 6.50 ıdı birgun kala 207 olmustu
Ins saglikla kucagmza alrz tatlim.benm karisik bi orda bi burdagenelde ortada
ben burdan bakmıştım başka biyerden bakmadım ama zaten hesaplama kafamı allak bullak etti,takvimden kendim hesaplıyorum farklı çıkıyor burda 1 hafta öndenmi gidiyor nedir...aaaaa aynıyız
tahmini doğum niye farklı bilmiyorum
telefonuma bi kaç proğram indirdim orda da 6 ocak diyor
canım sen ilk ne zaman dr a gittin
ben daha hiç gitmedim
sadece evde gebelik testi yaptım 4 tane:))))
canım hiiiç endişelenme gayet rahat ol,işin hareketliyse dr ondan da vermiş olabilir esas riske atmak istememiştir sonuçta en önemli zamanlar şuan..ne güzel valla maşallah canım dinlenirsin işte bi güzel..ben de öğretmenim şu geçtiğimiz beş gün tatildi banada bi iyi geldi sorma..aminnnn cnm sira sizdeee bakalimm.benmde on gun bekleyisim var sirada.isim hareketli cnm bide kesenin orda hafif kanama gordum dedi.o biraz moralimi bozdu.besgunden sonra normal hayatina donersin dedi.benm kanamam yok ama normal diye duymustum.sonucta birsuru sey yapiliyor su an orda.senin bi fikrin var mi.
ben burdan bakmıştım başka biyerden bakmadım ama zaten hesaplama kafamı allak bullak etti,takvimden kendim hesaplıyorum farklı çıkıyor burda 1 hafta öndenmi gidiyor nedir...
ben ,biliyorsun sat 1 nisan,
27 nisanda önce evde sonra hastanede kanda öğrendim,
30 nisandada dr a gittim canım ;tüm testler yapıldı çok şükür hersey iyi çıktı..bana 6/7 sinde gel dedi kese için idrara sıkışık ol dedi,sanırım karından bakacak,ben cumaya gideceğim..istersen sende randevu alıp bi baktır canım için rahat eder..
Evet canmmm benmde kopuyo saniyom arada oluyor ama surekli yok bende.bugun gayet az.ins hersey yolunda gider de buyur bebisimm.sen ne zaman gidicen dr a.bende belediyede calisiyorum.yaz donemi hareketli oluyor.ama uc gundur tatildeydim bende.cok iyi geldi.aahh su dusuk riski donemi gecsede gobislermzle gezsek dimi.bebekli tisort alrz hemdee.dr um bol pantalon almami istedi birde canmmcanım hiiiç endişelenme gayet rahat ol,işin hareketliyse dr ondan da vermiş olabilir esas riske atmak istememiştir sonuçta en önemli zamanlar şuan..ne güzel valla maşallah canım dinlenirsin işte bi güzel..ben de öğretmenim şu geçtiğimiz beş gün tatildi banada bi iyi geldi sorma..
buarada benim de sağ kasığımda sanki yırtılıyormuş gibi bi ağrı var,senin bahsettiğin agrı da aynımı?
haklısın aslında ,cuma dr un verdiği tarihi daha çok dikkate alacağım gibi geliyor bana..idrara sıkışık olmayı iyi ki hatırlattın
tarihlere çok takılma süreç ilerledikçe daha farklı tarihler çıkacak önümüze:)))
ben gidipte keseyi görmezsem dert ederim
o yüzden garantiye alıyorum güya:)
meraktan da çatlıycam oysaaaaaa
yine de benim için belirleyici sensin:))))
bu güne bugün sat ımız aynı:)))))
Bencedeee :) acaba agri olmasi mi iyi yoksa kotu muGuzel guzel buyusunde bosveeer sagi solu :))
kaçarı yok alışıcaz agrılara bebişler rahat etsin büyüsünlerdeEvet canmmm benmde kopuyo saniyom arada oluyor ama surekli yok bende.bugun gayet az.ins hersey yolunda gider de buyur bebisimm.sen ne zaman gidicen dr a.bende belediyede calisiyorum.yaz donemi hareketli oluyor.ama uc gundur tatildeydim bende.cok iyi geldi.aahh su dusuk riski donemi gecsede gobislermzle gezsek dimi.bebekli tisort alrz hemdee.dr um bol pantalon almami istedi birde canmm
Kizlaar ben geldimm:) canm bes haftalikmisim.benm hesabma gore 5+3 daha cok yeni dye takvim yapmadim cnm.bi gorelim dedim once.daha kimseye soylemedik.dr dan geliyorum.kesemizi gorduk.yolkuda var.bebis baglanmis dedi dr.cok hafif kendisi de belli oluyor.fasulye seklinde kesemiz kizlar.genelde erkek oluyormus fasulye seklindeki kese.dancincim sennde hayirli ugurlu olsun tatlim saolasin.dr rapor verdi bana bes gun evde yat.bol su ic dedi.ac kalsanda bebis beslenir.cok yemeye takma dedi.balik yicem ceviz yicem ugrasma dedi kizlar bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?