• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BUNLAR BENİM KÖPİŞLERİM. İnanın var ya çocuklarım gibiler.

Eklentiler

• KÖPİŞLERİMMMM.webp
    KÖPİŞLERİMMMM.webp
    63 KB · Görüntüleme: 100
Ooo bebeğim benim göbeği görsen 4-5 aylık kadar :))) Ben giyiyorum valla artık, zaten eski yazlık tişörtlerim çok açık saçık. Hamileyken o tarz giyinmek istemiyorum. Yeni yaptığım alışverişlerimde alacaklarımı hep hamile giyim olarak alıyorum. En azından yazın başından sonuna kadar giyebilirim :) Aldım 3-4 ay giydim diye içimde kalmasın :) Ama ben 42 bedenim lömbür lömbür dolduruyorum hamile tişörtlerini

Yargıcı da çok güzel elbiseler oluyor,hamile elbisesi mantıgına uygun ,en azından 3-4 aylık veya 5 aylıklara..
Hem de indirime girdi ,fiyatlar eh işte :)
Bakın derim yazlık veya sonbaharlık ihtiyacınız varsa, hamilelik sonrasına da kalabilir böylece :anneadayı::KK28:

Yargıcı da çok güzel elbiseler oluyor,hamile elbisesi mantıgına uygun ,en azından 3-4 aylık veya 5 aylıklara..
Hem de indirime girdi ,fiyatlar eh işte :)
Bakın derim yazlık veya sonbaharlık ihtiyacınız varsa, hamilelik sonrasına da kalabilir böylece :anneadayı::KK28:

Mantıklı valla Yargıcı'da genelde elbiseleri bol ve dökümlü olduğu için, ileride doğum sonrasında kilolarımızı da kamufle eder. Bende ayakkabıları bittim Yargıcı'nın çok güzel düz taban ayakkabılar vardı :21: Malum artık yüksek tabanlar yasak.

Kizlar bi kaç gündür sanki ben bebek hareketlerini hissediyorum arada hep aynı tarafta sol kasigimda pit diye bişey atiyo. İlk gebeligin olsa bilmiyorum dicem ama bu ikinci bugün 10 + 5 oldum daha çok güzel ya

Dediği tarihte 11+5 olucam ama illa da o gün gel gibi konuşmadı 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Pzt salı gidersem de 12+3-4 olucam. Bilmiyorum çok farkeder mi? Bide özele gidiyorum bu ikili test ücretleri nasıl özelde? Devlette yaptrsak olur mu ki öyle @elcio @witch85

Al bebeğim tabii ki ileride de alacaksın zaten, yaz daha yeni başlıyor... Bakma eylül ekime kadar soğumaz o zaman kadar üzerimize bir hırka alırız hala da kullanıyor oluruz. En azından giyeriz. Hem sezon çok değişiyor hamilelerde, ben genelde bir gittiğim yere bir daha gittiğimde hep farklı şeyler görüyorum. Çeşit olur elimizde hem :)
Bu hafta alaımmm bendeee :)) doğru diosunnn giyilir doğuma kadar :))

Hamile pantolonu giyiyorum 3+1 den beri :)
Ebru hamile giyim internet sitesinden alabilirsiniz. Bel kısmındaki ribanalar o kadar güzel ki, hamileliğin 1. ayından 9. ayına kadar giyebiliyorsunuz aynı şeyi.
Hamile olduğumu bilmeden 2 tane pantolon almıştım, değiştire değiştire onları giyiyorum.
Ama hamile tişort değil de biraz dökümlü gömlekler, penyeler giyiyorum.
Henüz pek anlaşılmıyor dışardan, bizim bakıcımızın haberi yok hamile olduğumdan, her gün görüşüyoruz ama halen anlamadı durumumu :)
Karnımız sanırım 16-20. haftalarda belirginleşecek.
Bakiimm ordan bende tayt aldım bi tane üstüne badiler giyiyorum işteyken genelde elbise giyiyorum çok rahat oluo :) dediğin yere bi bakiim ;)

Merhaba arkadaşım,
Hamilelik süphesi varken bile kontrol edilen yerdeki görevlilere "gebeyim" diyerek üst araması yapmalarını taplep etmiştim.
Hiçbir sorun olmamıştı.
Sen de durumunu belirt, üstünü bir görevlinin aramasını talep et.
İyi uçuşlar dilerim :)

Çok teşekkürler canım, tamamdır o zaman rapor almak için boşuna doktora gitmiyim ;)

iyi yapmışsın walla canım ewt yaa özelde yaptırayım dedim 300 tl civari fiyat verdiler wazgeçtim :KK47::KK47: bende sağlık ocağında yaptrcam zaten drumuda değiştrcem hatta hiç yaptırmayıp yeni drum ne derse onu yapayım diyorum :KK46::KK46:
Canim saglik ocaginda sanirim rubella toxoplazma gibi testleri yapmiyorlar ama devlet hastanesinde yapiyorlar bilgin olsun ben ben istanbuldayim dun zeynep kamilde yaptirdim ikili test yapilrken o testleride doktordan istedim o da yaptirdi bilgin olsun

Dediği tarihte 11+5 olucam ama illa da o gün gel gibi konuşmadı 3 hafta sonra tekrar gel dedi. Pzt salı gidersem de 12+3-4 olucam. Bilmiyorum çok farkeder mi? Bide özele gidiyorum bu ikili test ücretleri nasıl özelde? Devlette yaptrsak olur mu ki öyle @elcio @witch85

Canım daha dün ikili test yaptırdım , özel bi lab.da , normal ücreti 210 TL miş ama sigortamla anlaşmalıydı sordm 170 TL miş. Duyduguma göre 100-150 TL olan yerler de var,İstanbul için konuşuyorum

Back
X