• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize :KK54:
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o an :KK43: Sonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
1 saat sonra da kan tahlili ve idrar tahili sonucu icin gidecem

Canım hayırlı olsun :KK200::nazar:, sonuçlardan anlıyorsan 1,7 mm çıktı benim bebişkonun da sonucu ,iyi mi bu değerler? Kaça kadar normal oluyor,nette gezinip bakmak istemedim abuk subuk güvenilmez bilgilerle kafamı bulandırmayayım

Canım hayırlı olsun :KK200::nazar:, sonuçlardan anlıyorsan 1,7 mm çıktı benim bebişkonun da sonucu ,iyi mi bu değerler? Kaça kadar normal oluyor,nette gezinip bakmak istemedim abuk subuk güvenilmez bilgilerle kafamı bulandırmayayım
Tesekkur ederimm :) Seninki de hayırlı olsun canım :KK200::nazar:.
3 mm e kadar normalmis sanırım canım.

Kizlar ben geldim. Bebisi gordum, buyumus, hareketliydi, el salliyordu bize :KK54:
Once olcemedi ense kalinligini alttan muayenne istedi ama ben istemedim o an :KK43: Sonra bizimki döndü, doktor da olcebildi, 1.3 mm cikti.
Cinsiyet goremedim dedi alttan baksaydik daha net gorurdum dedi ama onemli olab saglikli olmasaydi benim icin cinsiyet icin bekleriz bır kac hafta hıc onemlı degıl :)
1 saat sonra da kan tahlili ve idrar tahili sonucu icin gidecem
Maşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))

onun önüne geçemiyor ki insan canım.mecbur dışarda gezerken bişiler atıştırıyoruz.e şimdi tatile gidelim diyoruz.kaçış yok.özellikle canım dışarda nescafe istiyor :-) hep kapalı su içmek lazım demekki.niye kendi dr un tsh a bakmıyor mu ki?hiç bulaşma derim canım kendi dr una güveniyorsan kafanı karıştırırlar sonra :KK4:
Evet kapali su ic hep birazda olsa korunmus olursun canim... kendi doktoruma ayin 20sinde gidicem.Ve 1 saat uzaklikta.Yalniz gidemem ilcedeyiz ile gitmem lazim yani.Bulundugum ilcedeki devlet hast. Yaptırıp ona gosteriyorum ona gore ilacin dozuna bakiyo canim oyle iste gittigimde hem bebege bakiyo hem sonuca bidaha kan verip orda bekleyip vakit kaybetmemis oluyoruz

Son düzenleme:
Maşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))
canım merhaba seni havuzluhan yorumlarından sonra buldum onları yazarkehn hamiş değilmişin ama şimdi çok sevindim kimi önermiş kimi önermemiş biri geceliği daha ucuza başka yerde bulmuş napsakki yaa alışveriş listesine göre gidilebilir yani öylemi

Evet kapali su ic hep birazda olsa korunmus olursun canim... kendi doktoruma ayin 20sinde gidicem.Ve 1 saat uzaklikta.Yalniz gidemem ilcedeyiz ile gitmem lazim yani.Bulundugum ilcedeki devlet hast. Yaptırıp ona gosteriyorum ona gore ilacin dozuna bakiyo canim oyle iste gittigimde hem bebege bakiyo hem sonuca bidaha kan verip orda bekleyip vakit kaybetmemis oluyoruz
hemmm.bizim hastanede uzak ya.aslında evime çok yakın devlet hastanesi var senin gibi.bir saat sürmüyor ama arabayla 20 dak yarım saat falan..tabi senin tsh sürekli kontrol edilmesi gerekiyordu değil mi?bizde pek tahliller için hastaneye geri gitmiyoruz dr arıyor söylüyor. hangisinde doğumunu yapıcan peki nasipse

Back
X