- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #13.041
sende 14. haftadasın bikaç gün içinde belli olur aslında ne zaman gidiyosunsenın bellı oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende 14. haftadasın bikaç gün içinde belli olur aslında ne zaman gidiyosunsenın bellı oldu mu?
gecen hafta gıtmıstım en sonsende 14. haftadasın bikaç gün içinde belli olur aslında ne zaman gidiyosun
Evet canım büyümüş bebiş görmeyeli :)Maşallah annesi :) Büyütmüşsün bebeği :))
bizde seni öperiz teyzoşuyerim senin minnoşunu
bakalım cuma doktorum bu sefer ne görcek
git git cinsiyeti öğrenirsinnnn.bizimki de epey erken oldu.ben rahatsızlandım.yoksa daha 15 günü vardıgecen hafta gıtmıstım en son
doktorum 1 ay sonra gel dedı.
ee tabii ikiliyi başka yerde yaptırdıgım için, 1 hafta sonra gelırım dedım :=) cuma gıdıcem işte![]()
senınkıne kesin mi dedi?git git cinsiyeti öğrenirsinnnn.bizimki de epey erken oldu.ben rahatsızlandım.yoksa daha 15 günü vardı![]()
evet canım kesin dedisenınkıne kesin mi dedi?
benımkıne emin olmamakla beraber kıza benzedıgını söyledı
Bende tayt aldım lcw den çok rahat :) pantolon almıcam henüz şort etek falan alabilirimtişört diil ama pantolonlara başladım, çünküü benim bütün pantolonlarım yüksek bel olduğu için 1 aydır giyemiyordum zaten çok sıkıyordu, 1 tane gebe'den pantolon aldım, ama çok pahalı sonradan pişman oldum aldığımah&m'de de çok güzel modeller var ve fiyatları çok daha uygun..
inşallah benımkı de öyle olurevet canım kesin dedi![]()
dr un kabiliyetine bağlı birazda.bizimkini hareket ettirdi.bizim kızda bacaklarını açtı edepsiz sağolsun hemen anladıinşallah benımkı de öyle olur![]()
şanslıymıssın sen yaadr un kabiliyetine bağlı birazda.bizimkini hareket ettirdi.bizim kızda bacaklarını açtı edepsiz sağolsun hemen anladı![]()
hahahah bizimki de tam tersi uyuyordu. sırtı dönük bideşanslıymıssın sen yaa
bızımkı dansöz gıbıydı ama açmadı bacaklarını![]()
ne için ki bunlar?Kızlar yok mu elevitle gyno ferro sanol kullanan.ikisi birlikte ağır gelir mi.yardımcı olun nolur.![]()
elevit multi vitamin.gyno da kan hapı canım.ne için ki bunlar?
nıye 2 tane vermıskı doktorelevit multi vitamin.gyno da kan hapı canım.
bilmem ki bana da sadece kan hapı verdi.bu haftalarda herkese veriliyor.vitamin vermedi.belki tahlillerinde eksik bişi görmüştür.nıye 2 tane vermıskı doktor
bana da kan hapı verecektı bulantılarımdan dolayı 1 ay sonra verecek
Oo çokmuş yaa.. Bizimkide özel hastane bide biraz pahalı bi hastane. Muhtemelen burda da öyledir..Canım daha dün ikili test yaptırdım , özel bi lab.da , normal ücreti 210 TL miş ama sigortamla anlaşmalıydı sordm 170 TL miş. Duyduguma göre 100-150 TL olan yerler de var,İstanbul için konuşuyorum
devlette mi yaptırdın nasıl bu kadar uygun olmuşzipircik canim ben 40lira verdim ikiliye 25 te normal kan degerlerim icin olana verdim
canım merhaba seni havuzluhan yorumlarından sonra buldum onları yazarkehn hamiş değilmişin ama şimdi çok sevindim kimi önermiş kimi önermemiş biri geceliği daha ucuza başka yerde bulmuş napsakki yaa alışveriş listesine göre gidilebilir yani öylemi