• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sitene baktımmm ,çok güzelmiş :KK66: Sanırım yakında ihtiyacımız olacak hepimizin tatlım ,sen biliyorsun bu işleri yol gösterirsin :KK200: Buluşmamızı yapalım valla görüşürüz:nazar:

Oy teşekkür ederim bebişim ne demek bebeğim zevkle gösteririm yardımcı olurum her şeyde:KK200: Yapalım vallahi daha çoook görüşürüz biz de bu bebişler olduğu sürece :KK36::KK36:

Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana :KK48: 6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)

Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama :p
Ayyy kuzucumm bayıldımmm bayıldımmm hem işine hem ürünlerine :))
Hep hayalim kendi işim olsun böle bişi yapmak istemişimdir hep hatta doğumdan sonra çalışmak istemiorum kendi işim olsun istiorummm, çoookk güzel bi iş yapıosunnn :KK68:

Ayyy kuzucumm bayıldımmm bayıldımmm hem işine hem ürünlerine :))
Hep hayalim kendi işim olsun böle bişi yapmak istemişimdir hep hatta doğumdan sonra çalışmak istemiorum kendi işim olsun istiorummm, çoookk güzel bi iş yapıosunnn :KK68:

Vallahi bebeğim çoğu zaman kendi işini yapmanın avantajı var evet ama bazen de diyorum ki müşteriler ile uğraşılmaz gir bir işe salla başı al maaşı diyorum :confused: En güzel yanı, tatil günleri kendin belirliyorsun :KK19:

Vallahi bebeğim çoğu zaman kendi işini yapmanın avantajı var evet ama bazen de diyorum ki müşteriler ile uğraşılmaz gir bir işe salla başı al maaşı diyorum :confused: En güzel yanı, tatil günleri kendin belirliyorsun :KK19:
Girdiğin işte de öle be tatlımm , insanlarla uğraşıosun yine onlar hep varlar, tatil günlerini kendin belirlemek harika bişi :))

Kızlar günaydın, geceleri çok zor uyuyuyorum hep uykum bölünüyor, sürekli karnım da ağrı var, mideme kramp giriyor. Barsaklarım agrıyor. Bir de karnımda kasıntı başladı, çok geriliyor bebiş yukarı çıkıyor sanırım ne yapmam lazım ya :((

Çok teşekkürler canımm :KK68:

Canım Dr.Harika Bodur'a gidiyorum.. Ben de Ataşehir'de yaşıyorum, ilk önce Ataşehir'de Dr.Sema Demirsoy'a gittim ama pek memnun kalmadım, çok soğuk geldi bana, bir arkadaşımın tavsiyesi ile Dr.Harika Bodur'a gittim bu ay, çok şeker, çok ilgili bir doktor, tavsiye ederim :KK66:

Sağol canımm :KK68:
Bende sema hanıma gittim.. Buzdolabı gibiydi :) burda doğum yok diye doktorları pek ilgikenmiyor. Yine ataşehirde bilgiye hanıma gittim,sema hanıma göre daha ilgili ve sevimli :) tavsiyene uyup Harika Bodur'a gidelim birde :)) komşumuyuz yoksa neredesin ataşehirde :))

Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana :KK48: 6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)

Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama :p
Sitenizdeki ürünlere bayıldım.. Tebrik ederim valla hepsi şahane :)

KIZLAR ELİMDE BEBEK BAKIMI İLE İLGİLİ KİTAPLAR VAR HEPSİ YENİDEN FARKSIZ İLGİLENEN OLURSA MESAJ ATABİLİR.
1-Tracy Hogg Ebeveyn Cankurtaran Seti / Gün Yayıncılık
2-Akıllı Bebekler Akademisi (Bebekler için Beyin ve Çoklu Zeka Geliştirme Rehberi)
3-Bebeğinizin İlk Yılında Sizi Neler Bekler? IMG_20150530_222955.webp IMG_20150530_223003.webp IMG_20150530_223044.webp

Ben de grafik sorumlusu olarak çalışıyorum şuan. Şirketimi çok seviyorum ama ikinci çocuğumu da haftanın 5 günü işe giderek büyütmek istemiyorum. O yüzden şimdiden dışarıdan ufak ufak grafik işleri yapmaya başladım. Hayran kaldım sitene. İnşallah birgün ben de herşeyimi çocuklarımı yalnız bırakmadan yapabileceğim bir işe sahip olurum. Cidden hayran kaldım sana.

Kızlar siz de kalbinizin ara ara hızlı çarptığını hissediyor musunuz ? Nabzım 88-94 arası değişiyor . Sizin kalp atışınız nasıl ? Bu çarpıntı normal ve hamilelikle mi ilgili ? Bazen kalbim bebeğin olduğu yerde atıyor gibi . Bu psikolojik bi durum mu yoksa bebeğin atışını mı hissediyorum . Bu kadar erken hissedilir mi ki ??? Yoksa ben öyle mi sanıyorum?
Canim benimde genelde 100 oluyo nabzim.ilk zamanlar kardiyolojiye gittim bi sıkıntı cikmadi kalple alakali.ama kardiyolojide kendi doktorumda hamilelikde normal dedi.kan akisi normalinden fazla oldugu icin hamilelikde olabilirmis.bana doktor 120 yi gecince icmem icin bi kalp hapi verdi ama cok sukur henuz kullanmadim.sen yinede doktoruna sor ama normal canim.

Canım sitene baktım, çok güzel gerçekten.. zamanı geldiğinde çok ihtiyacımız olacak şeyler var :) ben de sabun yapıyordum bu arada, internet sitemiz vardı ve instagram üzerinden de satış yapıyorduk, ama işler yoğunlaşınca yetişemedim, akşam 19:30'da evde olup bir de sipariş yetiştirmeye çalışmak çok zor oluyodu, bıraktım o yüzden, işi bırakıp o işe devam edebilmeyi isterdim ama cesaret edemedim :( kendi işini yapmak çok güzel, evet kaprisli insanlarla uğraşıyorsun ama emin ol iş hayatında çok daha zor çok daha kaprisli yöneticilerle uğraşabiliyoruz bazen, en azından sen sana çok zorluk çıkartan bir müşteri ile çalışmama şansına sahipsin, bizim öyle bir şansımız da yok maalesef :(

Back
X