• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar iyi geceler, neredeyse hergun basim agriyor.Uykusuz kalmiyorum kahve kola vs icmiyorum hani kafein bas agrisi yapar derler cayda kahvaltida sadece.Niye boyleyim bilmiyorum bulantilar yavas yavas geciyo diye seviniodum bide bas agrisi cikti simdi :KK43:
E hergun parol icmekte olmuyo...Napsam sizce vicks alsam dedim oda gebelik ve emzirme doneminde sakincaliymis sanirim.Napsam bana bi cozum soyleyin :KK43:
bana dr um viks kullanabilirsin demişti.nane yağı iyi geliyor başına masaj yapabilirsin.benim öyle geçirdiğim çok oldu.ama bazen ilaç içmek zorunda kadım.dayanılmaz bişi bazen benimde üstüste ağrıdığı oluyor :(

Kızlar hamilelikten bu yana her gün evde canım sıkılıyor :( Akşamı zor ediyorum, bir tek ben miyim böyle olan.. Hiç vakit geçmiyor akşam olana kadar... Önceden yalnızlığı severdim artık sürekli birisi olsun istiyorum yanımda. Haftada bir gün ben anneme gidiyorum o bana geliyor ama yok yanı çok fazla sıkılıyorum :(

Yaaa masallah nekadar net gorunuyor.hele burnu okka gibi masallah.ay yerim yaa Allahin mucizesi.Rabbim korusun.

Çok teşekkürler canımm :KK68:

Kadıköy acıbademde kime gidiyorsun ve memnun musun ? Benim asıl doktorum bursa acıbademde,doğumu orda yapacağım için. Ataşehirde yaşıyorum ve bana yakın diye ataşehir acıbademde bi doktora gerekli oldukça gidiyorum ama pek sevemedim.. Sen memnunsan doktorundan ona gidebilirim bende

Canım Dr.Harika Bodur'a gidiyorum.. Ben de Ataşehir'de yaşıyorum, ilk önce Ataşehir'de Dr.Sema Demirsoy'a gittim ama pek memnun kalmadım, çok soğuk geldi bana, bir arkadaşımın tavsiyesi ile Dr.Harika Bodur'a gittim bu ay, çok şeker, çok ilgili bir doktor, tavsiye ederim ;)

suna bak ya masallah yavruya

Sağol canımm :KK68:

Kızlar hamilelikten bu yana her gün evde canım sıkılıyor :KK43: Akşamı zor ediyorum, bir tek ben miyim böyle olan.. Hiç vakit geçmiyor akşam olana kadar... Önceden yalnızlığı severdim artık sürekli birisi olsun istiyorum yanımda. Haftada bir gün ben anneme gidiyorum o bana geliyor ama yok yanı çok fazla sıkılıyorum :KK43:

Ahh canımm, ben de keşke biraz evde oturabilsem diyorum, sürekli uyumak istiyorum çünküü, iş yerinde zaman geçmek bilmiyo, akşam servise biner binmez uyuyorum :D Belki de havalar ısındığı için zaman geçmiyodur sana, yazın ben de sevmem hiç evde oturmayı :KK48:

Ahh canımm, ben de keşke biraz evde oturabilsem diyorum, sürekli uyumak istiyorum çünküü, iş yerinde zaman geçmek bilmiyo, akşam servise biner binmez uyuyorum :KK70: Belki de havalar ısındığı için zaman geçmiyodur sana, yazın ben de sevmem hiç evde oturmayı :KK48:

Bebeğim bende oturmuyorum ki evde home office çalışıyorum Baby shower işi yapıyorum hergün kargolarım oluyor gene de sıkılıyorumm inan ki :( 7-8 gibi açıyorum gözümü gece olana kadar patlıyorum sıkıntıdan :(

Bebişim ya benimde randevum 14 temmuz da sence belli olur mu :KK43:
Olmazsa bir de üzüleceğim. 16. haftanın içinde oluyorum

Canım benim belli olur muhtemelen, 16 haftalıkken kesinleşir diyor doktorlar zaten.. iyice uğraşır bu sefer cinsiyetini öğrenmek için, zamanı geldi çünküüü geçen ay daha erken diye fazla uğraşmamıştır doktorun belki..

bi arkadas vardi cok calisioduda ben o sandim seni :) hakkimizda hayirlisi. ben girmicem girsemde bisi olmuo sinir oluyorum osym ye
Ayy bende pes ettm artk her yıl 1puanla gidio :)) işimde rahat tabi öğretmenlik kadar tatilim yok ama rahatım yinede zaten doğuya da gitmem zor bu durumda hayırlısı :)

Bebeğim bende oturmuyorum ki evde home office çalışıyorum Baby shower işi yapıyorum hergün kargolarım oluyor gene de sıkılıyorumm inan ki :KK43: 7-8 gibi açıyorum gözümü gece olana kadar patlıyorum sıkıntıdan :KK43:

Aaaa bilmiyodum canımm, ne güzel bir işin varmış :) arada çık dolaş amaa fırsat buldukça, yürümek iyi gelir hem açılırsın biraz.. sen şimdi bebiş bir an evvel gelsin istiyorsun, ondan da zaman geçmek bilmiyodur, ben de öyleyim valla :KK48:

Aaaa bilmiyodum canımm, ne güzel bir işin varmış :) arada çık dolaş amaa fırsat buldukça, yürümek iyi gelir hem açılırsın biraz.. sen şimdi bebiş bir an evvel gelsin istiyorsun, ondan da zaman geçmek bilmiyodur, ben de öyleyim valla :KK48:

Oyy teşekkür ederim annesiii bir de bana sor :)) Hergün kokoş zengin hamişlerle uğraşmanın zorluğunu :KK48::KK48:

Ay dediğin gibi olur inşallah 14. birde tatile çıkıyoruz. Kayınvalidemlerde güzel haberi bekliyorlar artık çatliyiciğiiiim meraktan:p Gerçi bana 16. haftadan önce cinsiyet söylese inanmazdım da :oops:

Oyy teşekkür ederim annesiii bir de bana sor :)) Hergün kokoş zengin hamişlerle uğraşmanın zorluğunu :KK48::KK48:

Ay dediğin gibi olur inşallah 14. birde tatile çıkıyoruz. Kayınvalidemlerde güzel haberi bekliyorlar artık çatliyiciğiiiim meraktan:p Gerçi bana 16. haftadan önce cinsiyet söylese inanmazdım da :oops:

Yanii, bize de söyledi ama emin olamadığımız için tuhaf bir durumdayız şu anda, zamanı geldiğinde kesinleştiğinde öğrenmek daha iyi bence de ;) az kaldı az, dayann :KK15:

Kızlar hamilelikten bu yana her gün evde canım sıkılıyor :KK43: Akşamı zor ediyorum, bir tek ben miyim böyle olan.. Hiç vakit geçmiyor akşam olana kadar... Önceden yalnızlığı severdim artık sürekli birisi olsun istiyorum yanımda. Haftada bir gün ben anneme gidiyorum o bana geliyor ama yok yanı çok fazla sıkılıyorum :KK43:
Günaydın canım :KK54: Endşelenme vallahi ben de öyleyim ,yalnız kalamıyorum hiç,işteyim çalışıyorum ama tek başıma öğlen yürüyüş yapardım ;yalnız alışveriş yapmayı magaza dolaşmayı severdim .Şimdilerde şise isteğim sürekli yapışık biri olsun ,yalnız kalmayaym ,herhalde hormonlardan dolayı duygusalız filan ya ona da bağlıyorum biraz..
Ne yapalım idare etsinler bizi ,di mi ama :anneadayı::KK55:

Bebeğim bende oturmuyorum ki evde home office çalışıyorum Baby shower işi yapıyorum hergün kargolarım oluyor gene de sıkılıyorumm inan ki :KK43: 7-8 gibi açıyorum gözümü gece olana kadar patlıyorum sıkıntıdan :KK43:
pinkperest pinkperest senin işine bayıldımmm:nazar:,beni de yanına alll :KK200: İnstagram vs den mi ürünler yapıyorsun nası oluyo merak ettim valla.. Emininm çok ozrdur ama en azından konforlu evindesin ,bu da birşey :KK28:

pinkperest pinkperest senin işine bayıldımmm:nazar:,beni de yanına alll :KK200: İnstagram vs den mi ürünler yapıyorsun nası oluyo merak ettim valla.. Emininm çok ozrdur ama en azından konforlu evindesin ,bu da birşey :KK28:

Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana :KK48: 6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)

Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama :P

Canım ne güzel bende nerdeyse seninle aynı işi yapıyorum sayılır. Bende evimde ceyizlik hediyelik ürünler yapıyorum. Ama 2 aydır kafamı kaldırıp hiiic bişey yapamadım.Gunumun %70 i uykuda geciyor:KK48:

Oyy gel bebişimm gel kapım açık fahri ortaklık veririm sana :KK48: 6-7 yıldır e-ticaret sitem var bebekparti dot com adı nı tam yazmayım spam sanmasınlar :) Evimi home office kullanıyorum evim büyük bir odam depo bir odam office sadece ürünlerini hazırlıyorum anneler yada organizasyon firmaları alım yapıyorlar. Organizasyon yapmıyorum, uğraşmamak için. Çok şükür dediğin gibi evimdeyim, etlime sütlüme karışan yok :) Hem tasarımcı hem bilgisayar programcısıyım her şeyimi kendim yapıyorum. Baskı makinelerim var evimde, çok büyük poster gibi şeyleri matbaadan alıyorum tek :)

Bir gün evimize de bekleriz teyzesi, gel kahvemizi iç :) Senin de işin pek afilli ama :p

Sitene baktımmm ,çok güzelmiş ;) Sanırım yakında ihtiyacımız olacak hepimizin tatlım ,sen biliyorsun bu işleri yol gösterirsin :KK200: Buluşmamızı yapalım valla görüşürüz:nazar:

Back
X