2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

amin hep öyle dua ediyorum hepimiz için. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar.Benim ilk çocuğum olacak nasipse hayırısı Allahtan

Senin prensesler kiskanmiyolar dimi canim.
benim küçüğü n resmi .buyuk kıskan mIyr.ikiside kardeş istiyor görünüyor.küçük benım kucağımda .kardeşi babanın yanında .kardeşi erkek çizmiş.kız olsun istemiyor. Öndeki papatya aldanmayın.o da aslan mış.küçük kızım çektirecek bana

Yaaa kiyamamm hayal dunyalari cok buyuk.resim konusunda iyimis masallah.buyugu yardimci olur sana ilerde.ben kiz kardesim dogdugunda 13 yasindaydim ablamda 18.ben biraz kiskanmistim tekne kazintimizi

Ben kızıma park yatak aldım. Kraft kaya gibi sağlam. Yeğenlerim içinde tepiniyo 3 kişi birden :) en ufak hasar yok.
Yatak odası için de 0-1 yaş beşik aldım. Heryere taşınıyo çok pratik.

Kizlar ya bebis hareketlerini hisseden varmi ben yan yatip elini koydugunda hareketlerini hissettigimi dusunuyorum ana drlar daha erken 16.hafta diyorlar varmi benim gibi olan

Kizlar bu koku hassasiyeti nezamn biticek sizler ne durumdasiniz?? Ne mutfaga girebiliyorum nede eve hep bi kusma istegi oluyor guzel kokular bile agir geliyo yatak odasindan cikasim yok

en az 2,5 3 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum ben de:=)
sonrasında minnoş yatagı alacagım için kocaman beşiği bela etmek ıstemıyorum basıma :=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…