2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy bebişimm doğum günün kutlu olsun :) Her şey güzel olacak canını sıkma hiç :) Doktor amcasına en azından tahminde bulun demeyi ihmal etme öpüldünüz <3

günaydın kızlar , dün ikili taram vardı ..kan verdim bayramdan sonra dedi sonra ultrasyon baktı bişe demedi ya sıkıntı varmı falan dedim kağıda bişeler yazı anlayan varmı acaba ... NB =2.1 YAZILI BİRDE NB O ÜSTÜ ÇİZGİLİ BİRŞEY ..NEDİR ACBA ..inaşllh sıkıtı falan yokturdur ...

Kızlar siz haftanızı son adet tarihinize göre mi takip ediyosunuz yoksa doktor muayenesinden çıkan haftaya göre mi?

Nb olduğuna eminmisin canım nt olabilirmi o dediğin? Nt ense kalınlığı çünkü. Bidaha bak istersen

Mrb kizlar moralim bozuk persembe gunu bogazlarim acimaya basladi bekledim dinlendim ama gun gectikce sisti dun duktora bgittim bebek sukur saglikiymis ama bana antibiyotik verdi icmzsen atesin yukselir o zaman bebe zarar gorur dedi bende iciyorum dua edin banada hayir mubarek gunlerde

Canım benim geçmiş olsun üzülme içmen gerekiyorsa içeceksin, doktor gerekli görmeseydi vermezdi. Tez zamanda iyileşirsin inşallah. <3

CANIM KAN VERDİM E SONUUNU ALMADIMA MA ULTRASYONDA BAKTI KAĞIDA BUNLARI YAZDI inşallh kötü birşey yoktutrdur canım ..sende hayırlı haber alırsın ..
İnşallah canım ama dediğim gibi benim bildiğim sadece nt diye bi değer. Sonuçların çıkınca doktorun söyler zaten. Rabbim bebişlerimizi korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın herkese
Kızlar kimlerde avuç içi ve ayak tabanı yanması oluyo
Geceleri uyuyamaz oldum
Menopoz halimi düşünmek bile istemiyorum

aynı dertten müzdaribiz biz de teyzoş hatta şu eczanelerde satılan jöle gibi buz torbaları var ya onu beze sarıp ayaüımın altına kompres yapamazsam
uyuyamıyorum. duş falan işe yaramıyor zaten

Doğum günün kutlu olsun canımm, İnşallah öğrenirsin bebişin cinsiyetini, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…