2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Neyse ben bı gideyim beta hCG den olmadı ense kalınlığında n olmadı USG fotosundan bi tahmin yaparız beraber Dr kendi öngördüğü nu belirtmezse
yok canım ben almayayım. ben cok arastırdım
çok tahmınlere baktım
doktorum bana bişiler dedı
ama yanılma payını da bıraktı tabii ki :=)

Ben hamile arkadaşlarımın kiler i tahmin ederim hissiyat m güçlüdür ancak kendiminin tahmin edemiyorum. Çok bulantı m oldu diğerlerine göre ve yeni bitti.çok uykum geliyor bunda .bi gün kucağında 2 3 yaşında erkek görüyorum bazen arkadaşımın kızını görüyorum kucağıma bugun de yaşları farklı 2 kız teslim ettiler bana

Evet bende 3 kiz kardesim.guzelligini zaman gectikce daha iyi anliyorum.babalar iste hep bi erkek isterler ilk basta.napalim oda alisacak.Allah saglikli be hayirli evlatlar versin.insallah oglun olur hayirlisiyla.

Evet bende 3 kiz kardesim.guzelligini zaman gectikce daha iyi anliyorum.babalar iste hep bi erkek isterler ilk basta.napalim oda alisacak.Allah saglikli be hayirli evlatlar versin.insallah oglun olur hayirlisiyla.
Amin canım inş.herşeyin başı sağlık.hepimizin hayırlı evlatları olsun

inşallah bir kızın olur Allah gönlüne göre versin canım.benim hiç bulantım olmadı . o konuda rahattım

inşallah bir kızın olur Allah gönlüne göre versin canım.benim hiç bulantım olmadı . o konuda rahattım
canım ben 2 erkek sanıyordum seninkileri kızmış inşallah bu seferki değişik olur da oğlun olur
Sağol canım inş.bakalım önemli olan sağlıklı olması yoksa zaten her çocuk özel ve bi mucize.

Eşimin arkadaşı var yaşırklar bızım iki kızımız varken onların yoktu çocukları biz geç kaldık dedi durdu sonra bı bebekleri oldu down sendromlu bı erkek bebek .bu seferde sağlıklı olaydı da keşke kız olaydı dedi yüreğimi zi yaktı.sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…