- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #14.501
tabiki öyle en baş sağlıklı sıhatli olsunlar sonra gönlündeki olsun aminSağol canım inş.bakalım önemli olan sağlıklı olması yoksa zaten her çocuk özel ve bi mucize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki öyle en baş sağlıklı sıhatli olsunlar sonra gönlündeki olsun aminSağol canım inş.bakalım önemli olan sağlıklı olması yoksa zaten her çocuk özel ve bi mucize.
amin hep öyle dua ediyorum hepimiz için. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar.Benim ilk çocuğum olacak nasipse hayırısı AllahtanEşimin arkadaşı var yaşırklar bızım iki kızımız varken onların yoktu çocukları biz geç kaldık dedi durdu sonra bı bebekleri oldu down sendromlu bı erkek bebek .bu seferde sağlıklı olaydı da keşke kız olaydı dedi yüreğimi zi yaktı.sağlıklı sıhhatli olsun bebeklerimiz inş
bisi demediler saglikliymis ozelde 11.haftada ense kalinligi 0.8 cikti devlette 13. haftada 1.17 mi ne..sana ne dedıler peki?
Ilk çocuk heyecanı çok farklı oluyor.sağlıklı sıhhatli olsun inş. Cinsiyeti belli değil heralde henuzamin hep öyle dua ediyorum hepimiz için. sağlıklı sıhatli hayırlı evlat olsunlar.Benim ilk çocuğum olacak nasipse hayırısı Allahtan
Senin prensesler kiskanmiyolar dimi canim.Cinsiyetler belirli olsada alışveriş yapsak ciciler alsak bebekler doğan kadar onları sevsek![]()
benim küçüğü n resmi .buyuk kıskan mIyr.ikiside kardeş istiyor görünüyor.küçük benım kucağımda .kardeşi babanın yanında .kardeşi erkek çizmiş.kız olsun istemiyor. Öndeki papatya aldanmayın.o da aslan mış.küçük kızım çektirecek banaSenin prensesler kiskanmiyolar dimi canim.
Yaaa kiyamamm hayal dunyalari cok buyuk.resim konusunda iyimis masallah.buyugu yardimci olur sana ilerde.ben kiz kardesim dogdugunda 13 yasindaydim ablamda 18.ben biraz kiskanmistim tekne kazintimizibenim küçüğü n resmi .buyuk kıskan mIyr.ikiside kardeş istiyor görünüyor.küçük benım kucağımda .kardeşi babanın yanında .kardeşi erkek çizmiş.kız olsun istemiyor. Öndeki papatya aldanmayın.o da aslan mış.küçük kızım çektirecek bana
Eki Görüntüle 1575774
Hahah farkettim.helo kity yapmis sanirim siziAilecek
Kedi ailesiyız bu arada
Cnm ben tam 2.5 yil kullandim yatakodasinda cok memnun kaldim simdi kardesime verdim sonra yine kendime alicam ins 3 bebis buyumus olacak ama benimki genis olanlardan oldugu icin tasima biraz zor oluyo kapidan sigmiyo bozmak zorunda kaliyosun onun disinda memnun kaldimbiz de ıyısını alırız canım![]()
Ben kızıma park yatak aldım. Kraft kaya gibi sağlam. Yeğenlerim içinde tepiniyo 3 kişi birden :) en ufak hasar yok.Cnm ben tam 2.5 yil kullandim yatakodasinda cok memnun kaldim simdi kardesime verdim sonra yine kendime alicam ins 3 bebis buyumus olacak ama benimki genis olanlardan oldugu icin tasima biraz zor oluyo kapidan sigmiyo bozmak zorunda kaliyosun onun disinda memnun kaldim
Aynen kardesimde 0 1 yas besik vericek ozamana kadar ben park yataga gecene kedar onunki 2.5 olucak tam denk gelicek
en az 2,5 3 yasına kadar kullanmayı düşünüyorum ben de:=)Cnm ben tam 2.5 yil kullandim yatakodasinda cok memnun kaldim simdi kardesime verdim sonra yine kendime alicam ins 3 bebis buyumus olacak ama benimki genis olanlardan oldugu icin tasima biraz zor oluyo kapidan sigmiyo bozmak zorunda kaliyosun onun disinda memnun kaldim