2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu koku hassasiyeti nezamn biticek sizler ne durumdasiniz?? Ne mutfaga girebiliyorum nede eve hep bi kusma istegi oluyor guzel kokular bile agir geliyo yatak odasindan cikasim yok
kokuyu hiç sorma yaa
mide bulantım gecıyor
evın ıcınde dolanırken koku bulantım baslıyor. e öğürünce dogal olarak bulantıyı tetıklıyo

Bende ayın 15 inde ikili teste giricem... İnş sorunsuz olur... Korku ve endişe yaşayan bi tek ben değilim diye umuyorum...inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımda olur... Sürekli sağlıklı olduğunu duymak istiyorum bu beslenmemin düzene girmediğinden dolayı kendimi suçlu hissetmemden kaynaklı galiba....

Ya internette artık 13. haftadan itibaren cinsiyetin tamamen oluştuğunu ve kolayca ayırt edilebildiği yazıyor ben tam 13+6da gidicem 14 yani. Belli olur heralde. Giderken çikolata yiyip su içip öyle giricem.

Bebeğim giderken çok ümitli gitme, ben en son gittiğimde 14. haftadaydım ama göremedi hemde makine pek afilliydi...

Biliyorum zaten canım arkadaşım
Kız senin oğlun sarışın mı :) Çocukluğumdan beri hep sarışın bir bebek hayalim vardı gittim kumral beyaz tenli renkli gözlü bir koca buldum kendime :) Ben buğday tenli siyah saç kahverengi gözlüyüm bir umut var mı sarışın bebeğe :)) Senin minnoşunda fotosunu atsana sevelim maşşalllllaaaah deriz ama

Eşim sarışın ben beyaz tenli siyah saçlıyım oğlum küçükken daha sarışındı ama giderek koyulaştı saçları ama güneşte parlar hala

Anammm yerimm onuuuu... Bacım sen unu ipe sermişsin aha bu yakında eve kızda getirir
Maşallah
Haha yanımızda okul var balkona çıkıp kııız bize gel diyor.ilk bana geldi dedi ki anne ben dız istiyorum dedi anlamadım sonra dızın kız olduğunu anladım ne yapacaksın sen kızı dedim oynucaaam dedi erken başladın oğlum önce deseydin keske dedim

Allah'ım kıyamam yaaa DD Sıpaya bak dııız istiyormuşşş :)))) Kıyamammm <3

ben de de ara ara bebişin olduğu kısmın sağında gün içinde 10-12 kez değişik bir his oluyor sanki karıncalanma gibi anlayamıyorum tam ne olduğunu sizinki nasıl bir his??
Karnımın içinde bişey hareket ediyo gibi oldu bi kez.diğerlerinde de karnım sanki indi kalktı iki kez.öyle işte.tam da tarif edemedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…