- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.461
Ne yemek yaptın bukadar erken bitti :) nerde baktirsaydim keseye Yawrum ben sağlık ocağına gittim:)) Ay bitti valla çok şükür pilavım kaldı onuda gelmelerine yakın koyarım :)) Bir ortalığım toplanacak ufak tefek :)) Oturdukça oturasım geliyor
Kızzz kesene de baktırsaydın ya!
Ne yemek yaptın bukadar erken bitti :) nerde baktirsaydim keseye Yawrum ben sağlık ocağına gittim
Ohhh misss barbunya bende yapayım bu Yakınlarda konserve mi kullanıyor senmi hasliyosun çok uzun suruyor bende konserve alıyom hep :) ben bugun erken yaptım yemeğimi sora sokaklarda :) vay anam bende bir enerji bir enerji hamile insan gece 2 de yatıp sabah 8.30 da kalkarmi hiç uykularim gitti bir aydır :)Kız sayıyım ama canınız çekmesin :) Lokanta mercimek çorbası, nohut yemeği, ortayada zeytinyağlı barbunya tatlı olarakta sütlü irmik tatlısı birde salata ohh :))
çok sevindim canım gittin mi dr ne kadar gecti gününEvet bebeğim allah nasip ederse devamınıda ocak annesiyim
Ayy ne testiii benden de bisürü test istedi sorduk 250civarı tutuoKızlar ben bugun aile hekimi gittim ne güzel valla birsürü test yapacaklar :)
darısı hepinizin başına canlarımmm :) kalp atışına 2hafta snra dedi 19mayısa aldık randevuyu :))Ayy yy cnm çok sevindimmmm :) efferin sana :) darısı başıma kalp atışı nezaman cagirdi
eet tatlım karından baktıı :))Kisssss karindan baktilar dimi :)
eettt bebişimmmm keseli anne oldumm artıkkk :)Otooo kıyamam sen şimdi keseli anne mi oldun
çok sevindim canım gittin mi dr ne kadar gecti günün
Ayy ne testiii benden de bisürü test istedi sorduk 250civarı tutuo darısı hepinizin başına canlarımmm :) kalp atışına 2hafta snra dedi 19mayısa aldık randevuyu :))
eet tatlım karından baktıı :)) eettt bebişimmmm keseli anne oldumm artıkkk :)
Canım ne testleri şeker troid tam kan falansa aile hekimine yaptir. ..aile hekimine hamileligini bildir bu aradaAyy ne testiii benden de bisürü test istedi sorduk 250civarı tutuo
darısı hepinizin başına canlarımmm :) kalp atışına 2hafta snra dedi 19mayısa aldık randevuyu :))
eet tatlım karından baktıı :))
eettt bebişimmmm keseli anne oldumm artıkkk :)
Daha kac haftalik oldugunu bile bilmiyorum. Beta hcg kac senin :/ bide adetime daha 3 gun var. Ay bak bilemedim sndi.Haftaya perşembemi kiss ben erken gidiyom acaba benimde sat 2 nisan aramızda 2 gün var yanı senimi geç çağırıyor acep
merhabalar, ben hamileliğimin 5. haftasındayım, geçen haftadan beri devamlı midem kazınıyor birşeyler yemek istiyorum, normalde ilk haftalarda böyle mi oluyor, duyduklarım hep yakında bulantın olucak , birşey yemek istemiyeceksin diyorlar ama bana hiç doymayacakmışım gibi geliyor. Sizin de böyle iştah açıklığı var mı?
Deger kactiii kac haftaliksi nKızlaaarrr keseyii gördükkkk :))
Doğru diosun canım , sen nasıl yaptırıosunn? Nası gidiosun doktora, valla ne ararsan var testlerde tiroid trombosit idrar hemogram kalsiyum,tsh toksoplazma,hepatit falan daha çok varBebeğim ne testleri istedi senden git devlette yaptır yazık günah çocuğunun rızkını dağıtma sağa sola ne kadar durumun iyide olsa. Devlette bir doktor seç kendine sen de benim gibi iki doktora git.
Aile hekimi yapıomu tüm o testleri canımm,aa bildirmek mi gerekio :)Canım ne testleri şeker troid tam kan falansa aile hekimine yaptir. ..aile hekimine hamileligini bildir bu arada
Aile hekimi yapıomu tüm o testleri canımm,aa bildirmek mi gerekio :)
Kıyamam canım korkma bizde öyleyiz bazen o kadar çok yiyorum ki hiç yememişim gibime geliyor :) Bu aralar duruldum ben genede yiyorum ama :) Mide bulantıları 8-9 gibi başlar diyorlar. Bol bol süt ceviz fındık balık peynir ye
Hadi yaa :)) sadece kan alarak hepsine bakabilio mu canım?Canım ben onları devlette yaptırdım hamile kalmadan bir ay önce doktoruma dedim bebek istiyorum gerekli ne test varsa yap diye. Dünyanın testi gerçekten
Hadi yaa :)) sadece kan alarak hepsine bakabilio mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?