- 10 Mart 2015
- 3.211
- 2.563
- 83
- 40
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.421
24 nisandı canım . ayy bu arada bat ı 10 gün geçinceymiş o değer 14 gün geçince sandım anaaaammm:)) 10 günde olmuş kız gerçekten bu çocgul olmasın bak şimdiYok canim diyorumya igrendim
Senin bat ne zamandi cnm
Benim adete daha 2 gün var ama 131 çıktı değerini perşembe tekrar gidicem umarım inşallah güzel değerler çıkarlar perşembe gelmiyo ya
Benimde 21 nisandi bence seninki ikiz ☺☺☺ doktorun bisey demedimi24 nisandı canım . ayy bu arada bat ı 10 gün geçinceymiş o değer 14 gün geçince sandım anaaaammm:)) 10 günde olmuş kız gerçekten bu çocgul olmasın bak şimdi
yooo ilk kez gidicem bu doktoru seçtim özellikle iyi diye özel hastane ama doluydu bu hafta bende haftaya aldım randevu:) bilmiyorum yaaa ay heyecanlandım bakBenimde 21 nisandi bence seninki ikiz ☺☺☺ doktorun bisey demedimi
Cnm ben 5+6 da gidicem bakalım randevu aldım. .Karindan
karindan baktirmak icin ne zaman gitmek gerekir ki :/
Cnm yanlış yazdım 4+6 da Bebeğimi bir hafta büyüktür ha kafadan :)Karindan
karindan baktirmak icin ne zaman gitmek gerekir ki :/
Beni haftaya persembe cagirdi. Umarim kese gorunuz. Sat 4 nisan ama asetten 2 gun snra yumurtam catladiCnm ben 5+6 da gidicem bakalım randevu aldım. .
Ay haftaya gelmez simdi iyi bak kendine sen uc canlisin:))))yooo ilk kez gidicem bu doktoru seçtim özellikle iyi diye özel hastane ama doluydu bu hafta bende haftaya aldım randevu:) bilmiyorum yaaa ay heyecanlandım bak
Ahahah :))) 5+6 diynce korktum bende benmki gorunmycek diyeCnm yanlış yazdım 4+6 da Bebeğimi bir hafta büyüktür ha kafadan :)
ayy kız ne biliyim yinede du ümitlenmeyim hem iyi birşey mi bu kötümü bilemem hem bakması zor değilmi ya:))Ay haftaya gelmez simdi iyi bak kendine sen uc canlisin:))))
Oyle canim her yuksek hcg ikiz degildirki bi ihtimal yani hem benim 2binken ikizdir diyo ona gore tahmin ettik seninkinide:))ayy kız ne biliyim yinede du ümitlenmeyim hem iyi birşey mi bu kötümü bilemem hem bakması zor değilmi ya:))
ayy başıma ağrı girdi düşününce neyse görelim sağlıklı olsunlarda önemli değil napalım:))Oyle canim her yuksek hcg ikiz degildirki bi ihtimal yani hem benim 2binken ikizdir diyo ona gore tahmin ettik seninkinide:))
Elbet zordur ama ne guzel ikiz annesi olmak benim hep hayalim :))
Haftaya perşembemi kiss ben erken gidiyom acaba benimde sat 2 nisan aramızda 2 gün var yanı senimi geç çağırıyor acepBeni haftaya persembe cagirdi. Umarim kese gorunuz. Sat 4 nisan ama asetten 2 gun snra yumurtam catladi
Tatlim belkide degildir strese girme simdiden veren Rabbim hayirlisini versin herseyinayy başıma ağrı girdi düşününce neyse görelim sağlıklı olsunlarda önemli değil napalım:))
ayy hayırlısı :) yok kız ikizsede sevinirim değilsede:)) mucizem iki olur güzel olur:)) sadece stres şimdi içimi görmiyorum ya meraktanTatlim belkide degildir strese girme simdiden veren Rabbim hayirlisini versin herseyin
Heh iyi bari uzuldun sandim zorlugundan dolayi ☺ayy hayırlısı :) yok kız ikizsede sevinirim değilsede:)) mucizem iki olur güzel olur:)) sadece stres şimdi içimi görmiyorum ya meraktan
ayy kız ne biliyim yinede du ümitlenmeyim hem iyi birşey mi bu kötümü bilemem hem bakması zor değilmi ya:))
yok yokkk hele bir kız bir erkek muhteşem birşey olurHeh iyi bari uzuldun sandim zorlugundan dolayi ☺
ay inşallah senin öyledir cnaım çokkk istiyorsan :)) tabikide bir daha gebelikle uğraşmak olmaz işte ne güzel ama herşeyden iki tane almak lazım :)Ayy keşke benim de ikiz olsa çok seviyorum ben ikiz bebişleri :) Bir mucize resmen... Doğal yollarla ikiz olması çok zor... Sadece +30 yaş kadınlarda ikiz gebelik avantajı oluyormuş normal şartlarda. Çok araştırmıştım ben :))
Dimiii hayali bile güzel ☺☺☺yok yokkk hele bir kız bir erkek muhteşem birşey olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?