2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim adete daha 2 gün var ama 131 çıktı değerini perşembe tekrar gidicem umarım inşallah güzel değerler çıkarlar perşembe gelmiyo ya

Cikar canim Allah in izniyle stres yapma ben kendimi yedim bitirdim gecen hafta uzme kendini insallah bebegin seninledir

ayy kız ne biliyim yinede du ümitlenmeyim hem iyi birşey mi bu kötümü bilemem hem bakması zor değilmi ya:))
Oyle canim her yuksek hcg ikiz degildirki bi ihtimal yani hem benim 2binken ikizdir diyo ona gore tahmin ettik seninkinide:))
Elbet zordur ama ne guzel ikiz annesi olmak benim hep hayalim :))

ayy kız ne biliyim yinede du ümitlenmeyim hem iyi birşey mi bu kötümü bilemem hem bakması zor değilmi ya:))

Ayy keşke benim de ikiz olsa çok seviyorum ben ikiz bebişleri :) Bir mucize resmen... Doğal yollarla ikiz olması çok zor... Sadece +30 yaş kadınlarda ikiz gebelik avantajı oluyormuş normal şartlarda. Çok araştırmıştım ben :))

ay inşallah senin öyledir cnaım çokkk istiyorsan :)) tabikide bir daha gebelikle uğraşmak olmaz işte ne güzel ama herşeyden iki tane almak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…