2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?
ağrı gelip gidiyorsa ve çok şiddetli değilse normal canım endişelenme

Kızlar ben ne zaman gitsem bı daha haftaya tatile çıkacagız .bayramdan sonra çıkacak ikili test sonucud a .istanbuldad a olamayacağım.şuan 11+4 üm

Kızlarrr yanıyorummmmm
Çooook sıcakkkkk hemi deeee
Napiyonuz ya bu sıcaklarda kalkıp mutfağa gidesim yok bişey yiyesim yok yemeyince de bulantı oluyor
Klimayı açıyorum üşütüyorum
Açmıyorum yanıyorum napcemi bilemiuommm 50 derece var sanki burası

Bacılarım yaa nub dan anlayan varsa aranızda sorsam ne dersiniz cinsiyet için? Ben sadece göbek kordonunu minik ayaklarını görüyorum

Eklentiler

• IMG_3746.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_3747.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 133
Burasi da cok sicak ben bir odadan diger odaya gectim golge tarafa yani yapcak birsey yok aynen yerimden kalkmak istemiyirum

Bacılarım yaa nub dan anlayan varsa aranızda sorsam ne dersiniz cinsiyet için? Ben sadece göbek kordonunu minik ayaklarını görüyorum
Ben bu USG fotoları nda bı kafayı seçebili yorum alt kısım ayaklı göbek kordonumu pipi mi kuku mu .3.çocugu mu alcak kucağıma anlamıyorum hiç.bende merak ediyorum senin gıbı

Arnavutgelinii gözün aydın canım cinsiyeti ogrenemedin ama sagligi iyı olduğunu öğrendin en azından ne mutlu sana benim randevu 15 inde bugün ozele gideyim dedim sıcaktan kendime güvenemedim
Bende dun gittim doktora ama bana da soylemedi cinsiyetini 1 ay sonra dedi simdi yapilan tahminlerin dogruluk payi dusuk oluyor diyor bende @msg38 den cevap bekliyorum insallah bir bakiverirde soyler teyzesi

kızlar ne aldınız bayrama giymeye ya. Ben bişey bulamadım,normal kıyafet bakıyorum gobüş kilo gibi duruyo bu gidişle bayramlıksız kalcaz :)

kızlar ne aldınız bayrama giymeye ya. Ben bişey bulamadım,normal kıyafet bakıyorum gobüş kilo gibi duruyo bu gidişle bayramlıksız kalcaz :)
Aynı şeyi düşünüyorum bende inş bu hafta sonu çıkıp bakıcam ama elbise almayı düşünüyorum hem göbişi kapatır hem de bu sıcaklarda serin serin oh mis

maşallah annesi bebişin büyümüş kiii : )) kordondan bişey görünmüyor kiii inşallah sağlıkla sıhhatle gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…