2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar.. Uzun zamandır giremiyorum memlekette oldugum icin. Ama merak ediyorum sızleri ue bebişleri :) benim 10gündür pek midem bulanmyr. Bir yandan endişeliyim ya sorun varsa diye Allah korusun. Doktorla randevum iki hafta sonra

bende salı günü akşam gidicem bakalım nasıl geçecek bende çıok meraklıyım.Sende içini ferah tut temiz çıkacak sonuçların Allahın izniyle.Bakalım bizimki cinsiyeti söyleyecekmi

slm kizlar muayene den geldim bebegimi durumu cok sukur ii gidiyor. dr. saglik ocagina git bazi testler var yaptir dedi. yarin gidicem yaptirmaya ne testi kizlar bilen varmi.mide bulantim icinde hap verdi cok sukur ii gelir imsallah
Allah her isteyene nasip etsin bu duyguyu. emeklerimizi bosa cikarmasin rabbim

Kızlarrrrr günaydın. Dün giremedim haber de veremedim bebişim çok sağlıklıydı o kadar çikolata yememe rağmen uyuyordu, doktor karnıma kaç kere vurdu cinsiyeti görebilmek için neler yaptık bilemezsiniz, zorla uyandı ama bu seferde bacaklarını açmadı sıpa. Bendeki hayal kırıklığını düşünebilirsiniz tabii. Ama olsun bebeğimin maşşallahı var. Tam da ölçemedi boyunu, çok değişik duruyodu. Cinsiyet tahmİni yapabilcek yokmu yahuuuuu

sen neden bu testi yaptırdın, br
bende de oluyor kasık agrıları ara ara, ama kendimi yorunca daha çok agrıyor

Yok sanırım yapılmadı. Muhtemelen dediğin gibi sorun olmayacak geç gitmem. 14. Haftadan önce gitmiş oluyorum :) yani sanırım. .. Ya siz bana çatabilirsiniz. Doktora da söylemeye çekiyorum. Ama son gördüğüm adet gününden tam emin değilim. 18 nisan diye hatırlıyorum ama 5-6 gün geç de olmuş olabilir. Umarım bu taramalarda tarih de kesinleşiyordur...

Canim saglik ocaginda rutin testleri yapiyorlar kan sayimi glukoz tsh hbsag gibi orada gebelik kartida cikartiyorlar ne zaman neleri yaptirman gerektigi ile ilgili

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…