- 27 Ekim 2011
- 821
- 28
- 48
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #15.121
ay canım benim benimkinde de oIcu bırımı yuzde.yani yuzde sıfır.yanı normaImi sayıIıyorum burda yazıIana gore.yani benim anIadıgım kadarıyIa yuzde sıfırsa normaI benim de yuzde sıfırşöyle yazıyor ya:IgG Avidite normal değer %0-0.2 yazıyor, %0'da olabilir demek bu
Eki Görüntüle 1578055
ohhh vallaaa senin sonuçlar cıkmadı dimi dahaGünaydınn minnoş <3 Kahvaltımızı yaptık keyif yapıyoruz biz de annemle. Es geçtik bugün işlerimizi
ben de öyle anlıyorum ama sen yine de başka yere de git olur mu? bir kaç yerden teyit ettirmek önemliay canım benim benimkinde de oIcu bırımı yuzde.yani yuzde sıfır.yanı normaImi sayıIıyorum burda yazıIana gore.yani benim anIadıgım kadarıyIa yuzde sıfırsa normaI benim de yuzde sıfır
şöyle yazıyor ya:IgG Avidite normal değer %0-0.2 yazıyor, %0'da olabilir demek bu
Eki Görüntüle 1578055
zaten gıdıcem bak sana anaIizin sonucunu da yoIIadım yani payIastım ama hıc oImasa bırazcık sevineyim gidene kadar.her dua edısımde agIıyorum AIIahım noIur bebegimi aIdırmak zorunda kaImıyayım dieben de öyle anlıyorum ama sen yine de başka yere de git olur mu? bir kaç yerden teyit ettirmek önemli
5 gün kaldı bebeğim, çaktırmıyorum ama aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor. Hayırlısıyla bir güzel çıksaydı sonuçlar, bir çocuğu sevindircem vallahi... Bir yandan da diyorum ki bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim, sevincimi doya doya yaşayayım. İnşallah güzel çıkar ya... Yolculuk öncesi kötü şeyler duymaya hiç hazır değilim...ohhh vallaaa senin sonuçlar cıkmadı dimi daha
gecmis olsn canm bencede yeniden yaptr testibenim test sonucum toksopIazma igG 1.1 mis.buna gore avidite yaptirdim guya 0 mis aviditem.senin tahIiIIerin toksopIazma igG sinde normaI deger araIigi kac acaba bakabiIirmisin
evet canim mutIaka bidaha baska biyerde yaptiricam ama ya o da yanIis oIcerse of dua edin bana noIur
olumsuz olsa pozitif çıkar sonuç, benim de 0.19'du 0'A yakın, sanırım yüksek olunca enfek. var demek, sen başka doktora git tekrar yaptırzaten gıdıcem bak sana anaIizin sonucunu da yoIIadım yani payIastım ama hıc oImasa bırazcık sevineyim gidene kadar.her dua edısımde agIıyorum AIIahım noIur bebegimi aIdırmak zorunda kaImıyayım die
zaten gıdıcem bak sana anaIizin sonucunu da yoIIadım yani payIastım ama hıc oImasa bırazcık sevineyim gidene kadar.her dua edısımde agIıyorum AIIahım noIur bebegimi aIdırmak zorunda kaImıyayım die
evet evet güzel olacak sen merak etme annişkosu hem gösterir cinsiyetini de süper olur <35 gün kaldı bebeğim, çaktırmıyorum ama aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor. Hayırlısıyla bir güzel çıksaydı sonuçlar, bir çocuğu sevindircem vallahi... Bir yandan da diyorum ki bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim, sevincimi doya doya yaşayayım. İnşallah güzel çıkar ya... Yolculuk öncesi kötü şeyler duymaya hiç hazır değilim...
canım valla ben vazelinde careyi buldum surdugumde surekli vucudum nemli ertesi gune kadr bazen bole kılcal damar gbi bisilerçıkıo masj yapark surunce gidio tavsiye ederimÖyle gerekiyorsa tüketeyim vallahi, çok korkuyorum kilo alıp çatlamaya
insallah guzel haberler alicaksn canim.benim cinsiyetide ogrenceksin ohhhh sonra gelsin cicisler maharetli annesi yapsn bebisine :)5 gün kaldı bebeğim, çaktırmıyorum ama aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor. Hayırlısıyla bir güzel çıksaydı sonuçlar, bir çocuğu sevindircem vallahi... Bir yandan da diyorum ki bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim, sevincimi doya doya yaşayayım. İnşallah güzel çıkar ya... Yolculuk öncesi kötü şeyler duymaya hiç hazır değilim...
bugün yandım kızlar iş yerinde zor gecirdim bas agrısı, burun tıkanıklığı sıcak bir yandan işler offf dedim eve gidip ayagımı uzatmak istiyorum artıkkk bitsin mesaiiiii
klima bizde de var da açmıyoruz tam iki hamile bizim üstümüzde, ben çok korkarım klimadan hasta olmaktan dadasın dadasın vazgeçmeyinbizim bankadada klima savaşları var,okadar cok klımayı acıyolarkı artık kat kat hırka gıyıyorum yine üşüyorum , sürekli millete dalaşıyorm bu sefer kapatın şunu diye
o zaman bilmiyorum en iyisi iyi bu konuda uzman bir enfeksiyon uzmanı doktora görünmen çok gecmiş olsundevIet hastanesi hiç oImaz canım.buarada kızIar bu avidite testi yani enfeksiyonu yenimi önceden mi geçirmişim beIirIemek için ve bu test 0 cıkmasa yuksek cıksa ozaman iyi.cunku ozaman su anIama geIiyor ben bu hastaIıgı cok önceden gecirmişim yani hamiIeIikte degiI
Haftasonu boşaltılan evi çok şükür :) önce haftaya aldığımız eşyalar gelecek tatlım, bayramın son günü de istanbula gidip benim evi taşıyacagiz :) yoğun günler yine basliyoamin canim valla allahtan daha gobuslu degiliz yoksa hepten sicak gelicek bu acidanda sansliyiz.sen ne yaptin tamammi yerlestinmi eve :)
İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?
Tatlım çok normal, bol su iç ağrıların azalacak...İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?