2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım benim benimkinde de oIcu bırımı yuzde.yani yuzde sıfır.yanı normaImi sayıIıyorum burda yazıIana gore.yani benim anIadıgım kadarıyIa yuzde sıfırsa normaI benim de yuzde sıfır
ben de öyle anlıyorum ama sen yine de başka yere de git olur mu? bir kaç yerden teyit ettirmek önemli

ben de öyle anlıyorum ama sen yine de başka yere de git olur mu? bir kaç yerden teyit ettirmek önemli
zaten gıdıcem bak sana anaIizin sonucunu da yoIIadım yani payIastım ama hıc oImasa bırazcık sevineyim gidene kadar.her dua edısımde agIıyorum AIIahım noIur bebegimi aIdırmak zorunda kaImıyayım die

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-06-11-33-10.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 77
ohhh vallaaa senin sonuçlar cıkmadı dimi daha
5 gün kaldı bebeğim, çaktırmıyorum ama aklıma geldikçe elim ayağım boşalıyor. Hayırlısıyla bir güzel çıksaydı sonuçlar, bir çocuğu sevindircem vallahi... Bir yandan da diyorum ki bebeğimin cinsiyetini öğreneceğim, sevincimi doya doya yaşayayım. İnşallah güzel çıkar ya... Yolculuk öncesi kötü şeyler duymaya hiç hazır değilim...

gecmis olsn canm bencede yeniden yaptr testi

zaten gıdıcem bak sana anaIizin sonucunu da yoIIadım yani payIastım ama hıc oImasa bırazcık sevineyim gidene kadar.her dua edısımde agIıyorum AIIahım noIur bebegimi aIdırmak zorunda kaImıyayım die
olumsuz olsa pozitif çıkar sonuç, benim de 0.19'du 0'A yakın, sanırım yüksek olunca enfek. var demek, sen başka doktora git tekrar yaptır

Canım gönlünü ferah tut Allah'ın izniyle kötü bir şey çıkmayacaktır. Ülke farklılığından mı bilmiyorum ama test sonuçları farklı geldi benimde gözüme. Bizimkiler de negatif pozitif gibi belirtildiği için, biraz daha kolay yorumlayabiliyoruz bu test sonucunu.

Sana tavsiyem bir de devlet hastanesine git, kadım doğumcularla görüş testi yenilemek istediğini belirt. Muhakkak Dr'lar daha detaylı bilgilendirme yapacaktır.

Dua et Allah bebişlerimizi de bizleri de korusun...

evet evet güzel olacak sen merak etme annişkosu hem gösterir cinsiyetini de süper olur <3

devIet hastanesi hiç oImaz canım.buarada kızIar bu avidite testi yani enfeksiyonu yenimi önceden mi geçirmişim beIirIemek için ve bu test 0 cıkmasa yuksek cıksa ozaman iyi.cunku ozaman su anIama geIiyor ben bu hastaIıgı cok önceden gecirmişim yani hamiIeIikte degiI

insallah guzel haberler alicaksn canim.benim cinsiyetide ogrenceksin ohhhh sonra gelsin cicisler maharetli annesi yapsn bebisine :)

bugün yandım kızlar iş yerinde zor gecirdim bas agrısı, burun tıkanıklığı sıcak bir yandan işler offf dedim eve gidip ayagımı uzatmak istiyorum artıkkk bitsin mesaiiiii

bizim bankadada klima savaşları var,okadar cok klımayı acıyolarkı artık kat kat hırka gıyıyorum yine üşüyorum , sürekli millete dalaşıyorm bu sefer kapatın şunu diye

bizim bankadada klima savaşları var,okadar cok klımayı acıyolarkı artık kat kat hırka gıyıyorum yine üşüyorum , sürekli millete dalaşıyorm bu sefer kapatın şunu diye
klima bizde de var da açmıyoruz tam iki hamile bizim üstümüzde, ben çok korkarım klimadan hasta olmaktan dadasın dadasın vazgeçmeyin

o zaman bilmiyorum en iyisi iyi bu konuda uzman bir enfeksiyon uzmanı doktora görünmen çok gecmiş olsun

amin canim valla allahtan daha gobuslu degiliz yoksa hepten sicak gelicek bu acidanda sansliyiz.sen ne yaptin tamammi yerlestinmi eve :)
Haftasonu boşaltılan evi çok şükür :) önce haftaya aldığımız eşyalar gelecek tatlım, bayramın son günü de istanbula gidip benim evi taşıyacagiz :) yoğun günler yine basliyo

İyi geceler kızlar , genelde cevap vermiyosunuz tanıdıkla birbiriyle konuşuyorlar ... 11.haftadayım sol tarafta kasık ağrım oluyor...bu kasık ağrıları normal mi acaba yoksa dr. Randevumdan önce mi gitmeliyim?

canım benımde kasık agrılarım oluyor yanlız dikkat ettım ayaklarımı üşütürsem ogün agrı dahada artıyor . ayagını ve belını üşütmemeye , terliksiz gezmemeye ,klima altında kalmamaya dikkat et . benımde 2 gundur bayag kasık agrım vardı . rahim büyüyo genişliyo dıyemı dıye dusundum kendı kendıme .bu cumartesı doktora gıdınce sorucam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…