• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan geldik kızlar 1 hafta geri çıktı bebek ultrasona pek guvenmedim ama hamile kaldığım kiloya geri inmişim 3 kilo verdim toplamda ödem gitti ondan mı bilmiyorum.ama hiç halim yok doktorda fark etti hiç iyi görünmüyorsun dedi. Balık yağı falan yazdı. Gel gelelim hala cinsiyet söylemiyor kadın 3 hafta sonra yine gel dedi ama ben gitmek istemiyorum.muayene ücreti veriyim diye mi yapıyor nedir anlamadım yine kafayı çekti verdi.baska doktor bulacağım mecbur tayine gideceğiz diye pek önemsemedim ama sinir etti beni bayramdan sonra başka doktora gideceğim
bu nasıl usg hiçbişi göremiyorum :=)
haddini aşıyor bence. 15. haftaya geldın ve uyuzluga devam edıyor. tamam tahmınde bulunmasın ama işini adam gibi yapsın.
bazıları evet muayene ucretı verılsın dıye yapıyor. bişi dicem, bir başka yere de gtseydın ya

Bu sorunun cevabını bende çok merak ediyorum canım. Dün kontrolüm vardı doktor herşey normal dedi. Hatta ben sormadan seyahat tatil planınız varsa gidin gönül rahatlığıyla dedi. E şimdi ben evde azcık dolandığımda ağrılarım azarken nasıl böyle rahat olucam anlamadım. Acaba azcık iş yaptım diye psikolojik mi oluyo bu ağrılar :KK57:
bnde acaba psikolojik mi diyorum aslnda onu düşünmüyorum o an ama oluyor niyeyse

Kusmam vardı ama 1 haftadır yok ama çok halsizim kolum kalkmıyor sürekli yatar pozisyondayım hiç oturmuyorum.bu hafta işte tektim yoruldum ondan mı bilmiyorum ama elim ayağım uyuşuyor akşam 9da yatıp deliksiz uyuyup sabah uyandığımda hala uykum var düşün artık. Hakkaride birlikte çalıştığımız erkek bir doktor vardı bayramdan sonra ona giderim zaten en fazla 2 ay daha buradayım. Tuncelide nasıl bulurum doktor bilmiyorum doğum Kayseride olacak şükür orada doktorum hazır
senın doktor işi bilmiyor gibime geldi.

Selam anneler...
Dun tsh sonucum ilac icmeden 4.09 cikti.
4 gun 100mg. 3 gun 75 mg. iciyorum
Kendi doktorumu aradim sonucu paylastim.Dahiliye karar vericek ilacin dozuna dedi.Oysa onceden ayda bir tsh baktir doz ayarlamasi yapalim demisti.
Ama benim suan dahiliye doktoruna gitme sansim yok napsam bilemedim esimde yok yalnizim :KK43:
Ayrica kasiklarimda batma oldu aksam dedim.Bol su ic dinlen dedi..Eskiye gerimi donuyorumki sizce dusuk tehlikesi hala varmidir:KK43: 15+2 oldu
korkma canım. tsh ne idüğü belırsız bişi oldugu için
her ay farklı sonuclar verebılır. doktorunda çok akıllıymıs. sırf ılac dozu için dahılıyeye muayene ucretın neyse o kadar vereceksın. para tuzagı işte başka da bişi degıl. şu 4 gun ondan 3 gun bundan davasını da ılk defa duydum. aynı ılac dgeıl m bu sonucta?

neden ilacını içmeden gittin? ben ilaç içip gidicem
sonucta bu ilaç degıl mı tsh yı yoluna getırmeye calısan.

dınlenme ve su çogu kişiye söylenıyor merak etme yüreğini ferah tut. 3. aydan sonra düşük tehlıkesı baya bı azalıyormus
ılk 3 ay çok önemlıymıs.

hahaa deli ya :) ben hic narkoz almadm nolurum Bilmiyorum bide kotu bisi sayiklarsam herkes basimda olucak vay ki vayy :) etekteki taslarim dokulur haha
Ben düşük yaptığımda kürtaj olmuştum ozaman narkoz verdiler nasıl uyuduğumu anlamadım ama uyanırken tek hatırladığım eşim nerdeee eşim nerdeee diye ağlayıp kendimi paralamıştım adeta :KK70:

bnde acaba psikolojik mi diyorum aslnda onu düşünmüyorum o an ama oluyor niyeyse
Oluyo oluyo ama sabahtan beri yattım geçti çok şükür. Bidaha da hayatta dokunmam hiç biyere. Kocama sölicem temizlik için birini bulsun kendi de yapmıyo hatta yapmak ne kelime acaip dağınık oyüzden versin parayı da belki ozaman dağıtmaz aklı başına gelir :KK58:

her sey iyi dediyse bosver gerısını :=)
20150711_153748.webp

Bu da nemiki :)

Back
X