2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım eşim saolsun astı :) evim mis gibi nasıl mutluyum anlatamam

Elektirikler gidince bizde eşimle mutfağa girdik buzdolabı ve mutfak dolaplarıni sildik o kadar çok yoruldum ki bi de üstüne eşime ve arkadaşlarına iftar hazırladım
Su an uzandım ama kalkamıorum sanırım yarın daha kötü olucam ama mutluyum çünkü mutfağım temiz :)

Canım tabiki başta sen önemlisin. Ama normal doğum imkanını doktor sunuyorsa o daha sağlıklı. Vücudun temizleniyo ne var ne yok atıyosun içinden. Yoksa zarar-ı olacaksa bebeğe zaten yırtınsanda doktor izin vermez.

kk da bır konuya bakmıstım bir ara, saglıkcıların cogu sezeryan olmus
cok dıkkatımı cekmıstı.
kim neyı ıstıyorsa onu yapsın

Bu sıcakta hayatta ütü yapamam, yapanlara da hayranım valla
Valla bişey yiyemeden bu enerjiyi nasıl kendimde bulunuyorum anlamıyorum bende bende yemek yapabilenlere hayranım yapmayı bırak sonrası yiyebilme olsa harika olacak nolur iştahımın ağzımın tadının güzel olacağı gğnler gelsin

Kızıma hamileyken eşimin bayan arkadaşlarından biri kızımız olacağını duyunca "hadi ya başkomiserime erkek yakışırdı" demişti.
Hayatımda duyduğum en dandik sözlerde ilk 1'e oynar bu..

Kızıma hamileyken eşimin bayan arkadaşlarından biri kızımız olacağını duyunca "hadi ya başkomiserime erkek yakışırdı" demişti.
Hayatımda duyduğum en dandik sözlerde ilk 1'e oynar bu..
Cehalet böyle bir şey işte.. ben de kız istiyorum dedigimde kızı napacaksın diyen tipler var..

Kızlar bana doktor decavit ile birlikte ferrumfort yani demir ilaci verdi sizede demir ilaci verildimi decavit ten haric

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…