- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.481
Bende ogrenemedim soylemedi daha erkenmis yanilma payi varmista varmis soyleyenler nasil soyluyorsaSende mi öğrenemedin cinsiyeti hala
Oleeeyyyy çok sevindim cnm birbirimizi haberdar edelim boyu posu nasıl hareketleri neler yapıyordu anlatsana az annesiiiTeyzeleri sonuçlarım çıkmamış(( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.
BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII
gecmis olsun dikkat et kendine riskli iseb
enim riskli canım ondan herşey yasak zaten köşe yastığı gibi yatıyorum evde doktor yatıcan dedi
Ben de pek öğrenemedim yaw.Sende mi öğrenemedin cinsiyeti hala
Ben severim haşlanmış yumurtayı pek sıkıntı yaşamadım ilk ay hariç. Şuan daha rahat yiyiyorum.Bende haşlanmış yiyemiyorm fazla yaa, zaten şu hamileliğimde nerde zararlı şeyler var onları yiyorum(
Saf kız bizim doktorlarBende ogrenemedim soylemedi daha erkenmis yanilma payi varmista varmis soyleyenler nasil soyluyorsa
Ben yarına erteledim. HayırlısıBayram temizliği yapması gereken,ama yapmayan, ev bile supurmeyen hamişlerle selam olsun
Doğurunca öğrencez herhaldeBen de pek öğrenemedim yaw.
Gebelikte halsizliğe en iyi ilaç yürümekmiş,hareket etmekmiş. Ciddi riskleriniz yokda dermanınız varsa çıkın gezin. Bi şeycik de olmaz inş.Offf benim gibi çok gezince vicdan azabı çeken varmıÇok şükür sıkıntım yok hatta doktor tarile fln gitçekseniz gidin dedi ama ben genelde evden çıkmıyorum ama çıkınca da abartıyorum sonra kasıklarım batıyo ve pişman oluyorum
Yürümek iyi geliyo hem açılıyorum hem havam değişiyo ama yorulunca biyerlerim ağrıyo sonra üzülüyorum bişi olurmu diyeGebelikte halsizliğe en iyi ilaç yürümekmiş,hareket etmekmiş. Ciddi riskleriniz yokda dermanınız varsa çıkın gezin. Bi şeycik de olmaz inş.
Benim doktorum da gez dolaş,tatile git diyo. Ama dermanım yok üşeniyorum :)Yürümek iyi geliyo hem açılıyorum hem havam değişiyo ama yorulunca biyerlerim ağrıyo sonra üzülüyorum bişi olurmu diye
ne kadar çok benziyolar gerçektenhttp://www.baby2see.com/gender/external_genitals.html kızlar ne buldum bakın ilk haftalarda cinsel organlar nasıl birbirine benziyor
Benim doktor da dikkatli olcaksın tabiki ama bacağı kırık gibi yatmana da gerek yok günlük hayatına devam et tatile gitmek istiyosan git dedi ama gel de bana anlatBenim doktorum da gez dolaş,tatile git diyo. Ama dermanım yok üşeniyorum :)
Bende varım canım hatta benim doktor 15. Haftada olmama rağmen daha belli olmaz dedi bende öbür aya görürsün sen sana gelen ne olsun dedimhayırlı olsun canım seninde. bi ben kaldım öğrenmeyen herhalde
Çok büyük konuşma canım benim oğlum bile beğenmiyor bu hiç güzel diill sen hiç bilmiyorsun anne diyor kız nasıldır Allah yardım etsin çok fenalar
başlarım onun pembesine.. benım sectığım tarzı gıyecek o kadar
Aynen yaaa devlet giderim soylemezler ozele giderim soylemezler hepsi agiz birligi yapmis sanirsinSaf kız bizim doktorlar
bi dertleri mi varki bunların ben başkasınada gittim oda söylemedi. rahatlıktan geniş karınlılıktan yada beceriksizlikten öleceklerBende varım canım hatta benim doktor 15. Haftada olmama rağmen daha belli olmaz dedi bende öbür aya görürsün sen sana gelen ne olsun dedim
Çok büyük konuşma canım benim oğlum bile beğenmiyor bu hiç güzel diill sen hiç bilmiyorsun anne diyor kız nasıldır Allah yardım etsin çok fenalar
aynen bende 2 doktora gittim sölemedi. herşeyde vardır bir hayır dicem başlarım bu işeeeeeeeee kızdırıyolar beniAynen yaaa devlet giderim soylemezler ozele giderim soylemezler hepsi agiz birligi yapmis sanirsin
Canım bir de gözümün içine bakarak daha belli olmaz diyor 3 hafta sonra gel bakalım diyor.12 haftalıktı oğlum kesinlikle erkek dedi beceriksizlikten canım birşey bilmediğini anladım çok şükür ki geçici bir doktordu tayine gidene kadar buna gidiyim bari dedimbi dertleri mi varki bunların ben başkasınada gittim oda söylemedi. rahatlıktan geniş karınlılıktan yada beceriksizlikten ölecekler
Benimki de git dedi gittim geldim bile cok iyi oldu ama tatil tavsiye ederimBenim doktor da dikkatli olcaksın tabiki ama bacağı kırık gibi yatmana da gerek yok günlük hayatına devam et tatile gitmek istiyosan git dedi ama gel de bana anlat
Maşallah canım aman büyümüşler de gramları da varmış yesinlerBenimki de git dedi gittim geldim bile cok iyi oldu ama tatil tavsiye ederimhemen gittik dr amcaya 140 gr olmusuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?