2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Offf benim gibi çok gezince vicdan azabı çeken varmı Çok şükür sıkıntım yok hatta doktor tarile fln gitçekseniz gidin dedi ama ben genelde evden çıkmıyorum ama çıkınca da abartıyorum sonra kasıklarım batıyo ve pişman oluyorum

Teyzeleri sonuçlarım çıkmamış (( 29 temmuza gün verdiler o gün çıkacakmış sonuç.

BU ARADA OĞLUŞUM GELİYOR KORUYUN KIZLARINIZIII
Oleeeyyyy çok sevindim cnm birbirimizi haberdar edelim boyu posu nasıl hareketleri neler yapıyordu anlatsana az annesiii
b

enim riskli canım ondan herşey yasak zaten köşe yastığı gibi yatıyorum evde doktor yatıcan dedi
gecmis olsun dikkat et kendine riskli ise

Gebelikte halsizliğe en iyi ilaç yürümekmiş,hareket etmekmiş. Ciddi riskleriniz yokda dermanınız varsa çıkın gezin. Bi şeycik de olmaz inş.

Gebelikte halsizliğe en iyi ilaç yürümekmiş,hareket etmekmiş. Ciddi riskleriniz yokda dermanınız varsa çıkın gezin. Bi şeycik de olmaz inş.
Yürümek iyi geliyo hem açılıyorum hem havam değişiyo ama yorulunca biyerlerim ağrıyo sonra üzülüyorum bişi olurmu diye

hayırlı olsun canım seninde. bi ben kaldım öğrenmeyen herhalde
Bende varım canım hatta benim doktor 15. Haftada olmama rağmen daha belli olmaz dedi bende öbür aya görürsün sen sana gelen ne olsun dedim

başlarım onun pembesine.. benım sectığım tarzı gıyecek o kadar
Çok büyük konuşma canım benim oğlum bile beğenmiyor bu hiç güzel diill sen hiç bilmiyorsun anne diyor kız nasıldır Allah yardım etsin çok fenalar

bi dertleri mi varki bunların ben başkasınada gittim oda söylemedi. rahatlıktan geniş karınlılıktan yada beceriksizlikten ölecekler

bi dertleri mi varki bunların ben başkasınada gittim oda söylemedi. rahatlıktan geniş karınlılıktan yada beceriksizlikten ölecekler
Canım bir de gözümün içine bakarak daha belli olmaz diyor 3 hafta sonra gel bakalım diyor.12 haftalıktı oğlum kesinlikle erkek dedi beceriksizlikten canım birşey bilmediğini anladım çok şükür ki geçici bir doktordu tayine gidene kadar buna gidiyim bari dedim

Benim doktor da dikkatli olcaksın tabiki ama bacağı kırık gibi yatmana da gerek yok günlük hayatına devam et tatile gitmek istiyosan git dedi ama gel de bana anlat
Benimki de git dedi gittim geldim bile cok iyi oldu ama tatil tavsiye ederim hemen gittik dr amcaya 140 gr olmusuz

Benimki de git dedi gittim geldim bile cok iyi oldu ama tatil tavsiye ederim hemen gittik dr amcaya 140 gr olmusuz
Maşallah canım aman büyümüşler de gramları da varmış yesinler bana hala nedense çok hareket ettiğimde bişi olcakmış gibi geliyo korkuyorum offf atamadım şunu bi türlü üstümden! Hamile değil de hasta gibiyim sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…