2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun baktim da benkm de sag tarafta bikini bolgesine yakin bi sislik var sola nazaran:) ama hareket goruuyo hissetmiyoum da. Cok garip:) elimi koyup sevdim kafasini oksar gibi

Bende oksuyorum seviyorum ama hep soldan cikinca ortaya gec bende rahat ediyim diyorum bebise karnim yamuk resmen :) ortadaykende de ozluyorum sola gecmesini bekliyorum :) icinde bi canlinin olmasi kendini hissettirmesi cok guzel bi duygu masallah bebislerimize

bide ben bacakları araya kapattı açmadı doktorda 15 gün sonra gene bakarız dedi.yurt dışına gidiyor doktorum offf
15 gün beraber beklicez desene beni yalnız bırakmayın üzülüom sonra bi benim doktor mu saf göremiyo diye. İlişki banada yasak canım. Aman yasak olsun zaten canıma minnet

Benim de kızım olacakmış bir kere bile mide bulantısı yaşamadım hep ekşi yedim karnım basket topu gibi ama tüm bunlara ragmen bi kızmış bizim yavrusumuz amuda kalkmış bi şekildeydi doktor baya bi zorlandı ama gördü şükür :)

Kızlar 3 4 gündür sürekli idrara çıkıyorum. Hep tuvaletim var gibi. Neden birden böyle olmaya başladı ki benim gibi olan var mı.
Canım bebeğin baskı yapması için erken bir zaman, bebek bir ilk haftalarda idrar hissi yapar sonra yukarı doğru çıkar bir de son aylarda yapar iyice büyüyünce..sağlık ocağında baktırıver belki idrar yolu enfeksiyonu vardır gebelikte çok sık olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…