2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

15 gün beraber beklicez desene beni yalnız bırakmayın üzülüom sonra bi benim doktor mu saf göremiyo diye. İlişki banada yasak canım. Aman yasak olsun zaten canıma minnet
benimki ayakları soktu araya kapattı komple doktor uğraştı bacakları açmak için ama nafile bide elini koymuş yüzüne parmağıyla kendini seviyor o görüntü hala gözümün önünde tam fırlama hoplayı zıplıyor .Doktor bile çok hareketli maşallah dedi

birde miyomlarda görüş açısını kapatıyor malesef alan daralıyor

Kızlar yaaa bişi sorucam şimdi ben bi iş için süsleme yapıcam soğuk silikon kullanmam lazım yapıştırıcı olarak. Ama kokusu zararlı olurmu acaba? pinkperest canım sen bu tür şeyler yapıyordun yapıştırıcı kullandınmı yada nasıl kullanıyosun? Açık havada balkonda fln yapsam mesela? Çok değil 65 tane fiyonk yapıp yapıştırcam

Kuzum bu miyom niye oluşuyomuş?

Merhaba kızlar ben de ocak annesi olacağım inşallah 3 yaşında bir de kızım var cinsiyeti öğrenemeyenlerdenim ben de. Gerçi erken daha 12 haftaligim.

Selam kizlar ozelden yazanlar var burdan yazayim herkese faydali olsun 11.haftamda erkek olblr demslerdi ama ben onemsemedm cnku o an cok hastaydm suan 16ya gircez ve cinsiyeti kiz yuzde 90..esim baya sasirdi ama saglikli olsun ben anlamstm zaten..cnku ebbek solumdaydi kalcam kocaman oldu hep tuzlu istedim hep midem bulandi agzima yaralar cikti ve kasik agrisi cok cektim bunlar bendeki belirtiler opuyrm sizi

Merhaba arkadaşlar
Moralim çok bozuk bugün Dr kavga ettik. Adamdan resmen atar ve kapris yedim. Neden başka Dr muayene olmuşum diye bi dünya azar işittim. Çok Gücüme gitti, Ağla Ağla. Manyak bu insanlar ya. Ben de aptalım ne takıyorsam ama hormonlar işte

kizlarrr slmlarrr bugun bebisin erkek oldgunu ogrendim ama kordonuda olabilir sirti donuk ama kemik yapisi erkek gbi bidahaki aya tam belli olur dedi yuh yani 5 aylikken ogrenicem sanki e ne kaldi geriye :) bayramdan snraki haftasonu zaten kendi dr muzda randevumu var heralde o gorur.sizin dr lar ugrasio bizimkiler beceriksi valla.@turkuaz41 hosgeldin canim. minimoy ve @Surrender bende yaptrmicam 3lu ve 4luyu dr bisi demezse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…