- 25 Haziran 2015
- 576
- 464
- 18
- 42
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #16.521
Resim yuklesen e varsa resmi .pek de anlamıyoru z ama .şu kemik yapısında ne farklılık oluyor acabakizlarrr slmlarrr bugun bebisin erkek oldgunu ogrendim ama kordonuda olabilir sirti donuk ama kemik yapisi erkek gbi bidahaki aya tam belli olur dedi yuh yani 5 aylikken ogrenicem sanki e ne kaldi geriye :) bayramdan snraki haftasonu zaten kendi dr muzda randevumu var heralde o gorur.sizin dr lar ugrasio bizimkiler beceriksi valla.@turkuaz41 hosgeldin canim.minimoy ve @Surrender bende yaptrmicam 3lu ve 4luyu dr bisi demezse
nedeni yok 4 kadından birinde olabiliyor.hamileliktede hormonlardn büyüyor.Kuzum bu miyom niye oluşuyomuş?
valla ben o kemik yapısı olayını sordum öyle birşey yok dedi doktorum.sallarsın dedi %50 tutturma payın var dedi.Genital bölgenin görülmesi gerekiyomuş.Benim doktorumda iyi bir doktor 25 senelik tecrübesi var .ne yapalım eninde sonunda öğrenicezkizlarrr slmlarrr bugun bebisin erkek oldgunu ogrendim ama kordonuda olabilir sirti donuk ama kemik yapisi erkek gbi bidahaki aya tam belli olur dedi yuh yani 5 aylikken ogrenicem sanki e ne kaldi geriye :) bayramdan snraki haftasonu zaten kendi dr muzda randevumu var heralde o gorur.sizin dr lar ugrasio bizimkiler beceriksi valla.@turkuaz41 hosgeldin canim.minimoy ve @Surrender bende yaptrmicam 3lu ve 4luyu dr bisi demezse
benim miyomların yerinden dolayı ileri derecede riskli gruba giriyorum. o yüzden yasak. yol yasak temizlik yasak yürümek yasak koltukta yaşıyorum canımAaa cidden mi yavrum neden acaba karin agrindan mi miyomdan mi benim kanamam butince izin verdi
bu dr da ii bi dr canim ziya cetinin kardesi duymussundr belki ama tabi allahla onlarn arasinda kalmis dogruluk payi.illa benim bebegim erkek olmali zihniyetnde bi insan degiliz saglikli ve hayirli olsnda ikiside yok hic farketmez 25inde kendi dr kesn soyler heraldevalla ben o kemik yapısı olayını sordum öyle birşey yok dedi doktorum.sallarsın dedi %50 tutturma payın var dedi.Genital bölgenin görülmesi gerekiyomuş.Benim doktorumda iyi bir doktor 25 senelik tecrübesi var .ne yapalım eninde sonunda öğrenicez
canim resmi yok devlete gttim. 25 inde ozeldeki kendi dr gidicem bakalmno nedicekResim yuklesen e varsa resmi .pek de anlamıyoru z ama .şu kemik yapısında ne farklılık oluyor acaba
Ben de varımBide bennnnn
yanlış anlama canım onun için demedim.sen söyleyince bende doktora sormuştum hani tahminde bulunsun diye öyle söyledi.onun için dedim yoksa yanlış bilgi vermiştir diye değil kusuruma bakma yanlış anladıysan.Allah ilk önce sağlıklı sıhatli sonrada gönlümüzdekileri versin hepimiz için .bu dr da ii bi dr canim ziya cetinin kardesi duymussundr belki ama tabi allahla onlarn arasinda kalmis dogruluk payi.illa benim bebegim erkek olmali zihniyetnde bi insan degiliz saglikli ve hayirli olsnda ikiside yok hic farketmez 25inde kendi dr kesn soyler heralde
Ne güzel masallah ikinci cocuk mu olacak sizin :)) onlara bir erkek Kardeş de gerekir ama :))Kızlar bende dün dr gittim ense kalinligi 1.3 çıktı dr su kafası su bacakları su bacak arası bacak arası boş kız gibi dedi yüzde vermedi ama ben çok sevindim kızıma inşallah kız kardeş geliyor benim kız kardeşim yok kızımın olucak kismetse
bende devlet hastanesine gittim ikili test içinde Allah bı daha düşür mesin diyorum.Dr un odasındacanim resmi yok devlete gttim. 25 inde ozeldeki kendi dr gidicem bakalmno nedicek
Benım iki tane kızım var aralarında 3.5 yaş.arada Hır gür oluyor ama genelde çok iyiler bazen abla kardeş bazen yaşı bazen anne evlatKızlar bende dün dr gittim ense kalinligi 1.3 çıktı dr su kafası su bacakları su bacak arası bacak arası boş kız gibi dedi yüzde vermedi ama ben çok sevindim kızıma inşallah kız kardeş geliyor benim kız kardeşim yok kızımın olucak kismetse
O bana lazım işteNe güzel masallah ikinci cocuk mu olacak sizin :)) onlara bir erkek Kardeş de gerekir ama :))
Eger istanbuldaysaniz zeynep kamili oneririm ikili test icin ayri bir binasi var ve aynen ozel muayene gibi hem doktorlarida iyi iceriye bile galosla aliyorlarbende devlet hastanesine gittim ikili test içinde Allah bı daha düşür mesin diyorum.Dr un odasında
Ultrason yoktu.radyoloji var 6 tane ultrason bı de etrafı çevrili perde
Tam cinnet lik sağlık personeli desen hepsi bi acaip genellemıyorum ama gittigim en kötü hastaneydi.gene sana ıyı söylemiş.hayırlı olsun bu arada da
Günaydınn canımmGünaydinlarrr.
Bende doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi. Inşallah ogrenirsin canım cinsiyetini.Günaydınnn şekerlerr :))
Biz dayanamadık özelden randevu aldık bayram öncesi bebişimizi görelim dedik :)) birazdan kahvaltı yapıp gidicez doktora :))
Umarım herşey yolundadır..
Bakalım cinsiyetini göstercek mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?