2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Resim yuklesen e varsa resmi .pek de anlamıyoru z ama .şu kemik yapısında ne farklılık oluyor acaba

valla ben o kemik yapısı olayını sordum öyle birşey yok dedi doktorum.sallarsın dedi %50 tutturma payın var dedi.Genital bölgenin görülmesi gerekiyomuş.Benim doktorumda iyi bir doktor 25 senelik tecrübesi var .ne yapalım eninde sonunda öğrenicez

bu dr da ii bi dr canim ziya cetinin kardesi duymussundr belki ama tabi allahla onlarn arasinda kalmis dogruluk payi.illa benim bebegim erkek olmali zihniyetnde bi insan degiliz saglikli ve hayirli olsnda ikiside yok hic farketmez 25inde kendi dr kesn soyler heralde

yanlış anlama canım onun için demedim.sen söyleyince bende doktora sormuştum hani tahminde bulunsun diye öyle söyledi.onun için dedim yoksa yanlış bilgi vermiştir diye değil kusuruma bakma yanlış anladıysan.Allah ilk önce sağlıklı sıhatli sonrada gönlümüzdekileri versin hepimiz için .

Kızlar bende dün dr gittim ense kalinligi 1.3 çıktı dr su kafası su bacakları su bacak arası bacak arası boş kız gibi dedi yüzde vermedi ama ben çok sevindim kızıma inşallah kız kardeş geliyor benim kız kardeşim yok kızımın olucak kismetse

Ne güzel masallah ikinci cocuk mu olacak sizin :)) onlara bir erkek Kardeş de gerekir ama :))

canim resmi yok devlete gttim. 25 inde ozeldeki kendi dr gidicem bakalmno nedicek
bende devlet hastanesine gittim ikili test içinde Allah bı daha düşür mesin diyorum.Dr un odasında
Ultrason yoktu.radyoloji var 6 tane ultrason bı de etrafı çevrili perde
Tam cinnet lik sağlık personeli desen hepsi bi acaip genellemıyorum ama gittigim en kötü hastaneydi.gene sana ıyı söylemiş.hayırlı olsun bu arada da

Benım iki tane kızım var aralarında 3.5 yaş.arada Hır gür oluyor ama genelde çok iyiler bazen abla kardeş bazen yaşı bazen anne evlat

arkadaşlarr bende katılayım aranıza =) geçen hafta ikili testte bende bebişimin ERKEK olduğunu öğrendim =) Ama şimdi sizlerin yazdıklarını okuyunca korktum değişir mi cinsiyet değişmesin yaa =)

Eger istanbuldaysaniz zeynep kamili oneririm ikili test icin ayri bir binasi var ve aynen ozel muayene gibi hem doktorlarida iyi iceriye bile galosla aliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…