- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.041
Aman kötü bişi olmasın da ağrı acı önemli değil herşeye katlanıcaz miniklerimiz içingaz cikti canim bide bagirsak geçiyo mus ordan onun dugum mu bogum mu ne o noktasina denk geliomus hala var orda agrim ama olurmus. ben olcemedim oturunca ii geldi havayla valla isimiz is mecbur bincez metroya napalim
Erkek bu bebek canımKuzummmMazlumuGetirinBana bak bakalım cinsiyete sen ne diceksnnn :)
Nası erkek olduğunu anlıosun peki tatlımm??bgn doktorum kız dedi amaaaaErkek bu bebek canım
Ben kemik yapısına göre baktım canım doktorun organını görmüş olabilir ama sen 16 hafta olmuşsun 13 haftalık falan kemik yapısı daha doğru sonuc verir.baska resim var mıNası erkek olduğunu anlıosun peki tatlımm??bgn doktorum kız dedi amaaaa
Yok maalesef tatlımmm ben en iisi ayrıntılı ultrasonu bekliim :)Ben kemik yapısına göre baktım canım doktorun organını görmüş olabilir ama sen 16 hafta olmuşsun 13 haftalık falan kemik yapısı daha doğru sonuc verir.baska resim var mı
Ayy içmeyin şu kutu kolaları kızlar en fazla mikrop onlarda varmış. Canınız çekiyor için ama kapaklı olanlardan alın
Okurken senin yaşadıklarını hissettim resmen bende çok unutkanım bu aralar. Olan olmuş artık yapçak bişey yokOff kızlar yaaa çok kötü bişi oldu bu aralar çok unutkan oldum eşimin kanaryası var evde sabahları hava alsın diye balkona çıkarıyo sonra bana kuşu içeri alırsın diye tembihliyo ama ben dün de unuttum bugün de. Az önce aklıma geldi balkona bi çıktım ki kuş ters dönmüş yatıyo ölmüşBen de hemen içeri aldım eşim gelince ne dicem diye düşünüyorum içeri aldım zamanında ama ölmüş görmedim mi diyeyim yoksa unuttum demin aldım gittiğimde ölmüştü mü diyeyim bide kendimi suçlu hissediyorum tabi vicdan azabı da var. Ama son zamanlarda çok ötmüyodu bi sıkıntısı vardı belliydi önceden sabah uykumuzdan uyandırırdı resmen. Yalan söylemek istemiyorum ama daha dün kızdı nasıl unutuyosun diye offf
bende elevit falan kullanamamıştım onun yerine doktorum vinelac vermişti ilk gebeliğimde. Vinelac bulantı yapmadı daha rahat kullandım doktoruna bi danış istersen. Öyle elevit decavit kadar yaygın diil ama en azından bulandırmıyoKızlar birde decavit bulantiyi artiyomus.Doktor 2 veya 3 hafta ara ver cok bulaniyosa miden dedi.Bende 2 gunde bir icmeyi dusunuyorum artik cok bulantim yok ama arabaya falan binince artiyor
Ayrica cok istahim yok bebek iyimi gelismez diye korkuyorum dedim sen kendinden kork o seni sömürür yine gelisir korkma dedi
Cümlemi bitirmeden cevaplamışım afedersinOff kızlar yaaa çok kötü bişi oldu bu aralar çok unutkan oldum eşimin kanaryası var evde sabahları hava alsın diye balkona çıkarıyo sonra bana kuşu içeri alırsın diye tembihliyo ama ben dün de unuttum bugün de. Az önce aklıma geldi balkona bi çıktım ki kuş ters dönmüş yatıyo ölmüşBen de hemen içeri aldım eşim gelince ne dicem diye düşünüyorum içeri aldım zamanında ama ölmüş görmedim mi diyeyim yoksa unuttum demin aldım gittiğimde ölmüştü mü diyeyim bide kendimi suçlu hissediyorum tabi vicdan azabı da var. Ama son zamanlarda çok ötmüyodu bi sıkıntısı vardı belliydi önceden sabah uykumuzdan uyandırırdı resmen. Yalan söylemek istemiyorum ama daha dün kızdı nasıl unutuyosun diye offf
İtiraf ettim ama telefondaCümlemi bitirmeden cevaplamışım afedersinEşini en iyi sen bilşrsin onun tavrına göre ayarla artık durumu şimdiden kolay gelsin
Benimki de kesinlikle yasakladı.çok seviyorum .haftada bir bile içmiyim mi dedim.hayır dediselam kızlar ,
ben hamıle kalmadan önce çayı ve kahveyı cok içerdim. doktorum ılk 3 ay ıcınde çayı max 6 bardağa kadar ıcebılecegımı ama kahveyı kesınlıkle içmemem gerektıgını söyledı . 3. ayım doldu cok sukur , sımdıde sadece kafeınsiz kahve ıcebılırsın dıyor . ama hamıle arkadaslarım var onların doktorları günde 1 türk kahvesıne izin verıyor . az önce yazdım bitane türk kahvesı ıcıyım barı dıye ,''-çok canın istiyorsa iç bari ne diyim'' diye cevap yazmıssizin doktorlarınız bu konuda kısıtlama getırıyormu? sımdı kalkıp ıcıcem bu seferde vicdan azabı cekmıyım dıyorum . çaydan geçtim artık türk kahvesını bayag özledım sizin doktorlarınız ne dıyor bu konuda?
bende yedim cikolata bugun ama yine ayniydi kipirdanmasi azdi benimde bebekligim cok yavasmis esiminkide herlde bizim bebistr uslu olucak . bende cikolata tatli hic istemiyorum agzim doluyo sanki icim kalkioBenim bi daha ki kontrolum ağustosun ilk haftasi benim bebis hep yatiyo... zor uyandırıyoruz... ben ağzıma tatlı hiçbi şey suremiyorum... çikolata deyince midem kalkiyo ama kontrolden önce zorla da olsa yemeyi düşünüyorum... bakalım cinsiyetimız değişmiş mi merak ediyorum
kesinlikle canim artik gaz sancisi diyip cekicem napalimAman kötü bişi olmasın da ağrı acı önemli değil herşeye katlanıcaz miniklerimiz için
bende vinelac kullanıyorum canim 31.80 liracik :)Okurken senin yaşadıklarını hissettim resmen bende çok unutkanım bu aralar. Olan olmuş artık yapçak bişey yok
bende elevit falan kullanamamıştım onun yerine doktorum vinelac vermişti ilk gebeliğimde. Vinelac bulantı yapmadı daha rahat kullandım doktoruna bi danış istersen. Öyle elevit decavit kadar yaygın diil ama en azından bulandırmıyo
Bende vinelac kullanıyorum bir de magnezyum kalsine kullanıyorum içim kalka kalkaOkurken senin yaşadıklarını hissettim resmen bende çok unutkanım bu aralar. Olan olmuş artık yapçak bişey yok
bende elevit falan kullanamamıştım onun yerine doktorum vinelac vermişti ilk gebeliğimde. Vinelac bulantı yapmadı daha rahat kullandım doktoruna bi danış istersen. Öyle elevit decavit kadar yaygın diil ama en azından bulandırmıyo
Oda sana güvenmeseymiş sonuçta aklımız başımızda değilki. Direk söle. Sıcaktanmı öldü ki hayvancıkOff kızlar yaaa çok kötü bişi oldu bu aralar çok unutkan oldum eşimin kanaryası var evde sabahları hava alsın diye balkona çıkarıyo sonra bana kuşu içeri alırsın diye tembihliyo ama ben dün de unuttum bugün de. Az önce aklıma geldi balkona bi çıktım ki kuş ters dönmüş yatıyo ölmüşBen de hemen içeri aldım eşim gelince ne dicem diye düşünüyorum içeri aldım zamanında ama ölmüş görmedim mi diyeyim yoksa unuttum demin aldım gittiğimde ölmüştü mü diyeyim bide kendimi suçlu hissediyorum tabi vicdan azabı da var. Ama son zamanlarda çok ötmüyodu bi sıkıntısı vardı belliydi önceden sabah uykumuzdan uyandırırdı resmen. Yalan söylemek istemiyorum ama daha dün kızdı nasıl unutuyosun diye offf
8. Haftada olmustu vurulmustum.on haftada bir vurulcaz mi tekrardan kafama takildi.pzrts randevum var ama yarin dr u aricam cnm.10.haftadan sonra kanama olursa 3 gun icerisinde yaptirman gerekiyormus canim
Benimki hic kisitlama getirmedi o kdr zararli mi acaba.ooff bazi dr lar cok kasiyor.abarti bence o kdri arada bir zarari mi olcakkiBenimki de kesinlikle yasakladı.çok seviyorum .haftada bir bile içmiyim mi dedim.hayır dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?