- 24 Kasım 2014
- 3.165
- 1.870
- 133
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.081
valla ben benimkine hep diyorum kuma getir temizlik yapsın, yemek yapsın akşamda yorulur vurur kafayı yatar diye. ben senle zor uğraşıyorum 2. yi bünye kaldırmaz diyoGünaydın bu arada herkeslere.
Dun gece rüyamda kocam kuma getirmiş bana ama beni daha çok seviyor onun yüzüne bile bakmıyorama yine de bebek doğsun gidecem diyordum. Sonra okuldayım eşimin yanında bi nöbetçi öğrenci karnıma çarpıyor ağlıyorum falan.
Memleketteyim adamı tek bıraktım aklım kaldı herhalpsikopata bağladım iyice
16. Haftamda, 15+4 teyim:) benim kontrollerde de 3 gün önce çıkıyorum buradakine gire, hep doğum tarihi değişiyor, böyle değişmeler olabilirmiş, durduğu da oluyormuş ilerleyen zamanlarda, aman geriden gitmesinden iyidir haftasına gore,,,Yaaa :)
Sen kacinci haftadasin canim?
Canim senin tahminler genelde tutuyo banada yorum yaparmisiErkek bu bebek canım
Benimki de bazen işlere yetişemezsem sana bi yardımcı kuma lazım diyor. Git getir diyorum. Deli miyim senle zor uğraşıyorum 8 ayda saçlarıma aklar düştü diyor. Pamuk dede olurum diyor.valla ben benimkine hep diyorum kuma getir temizlik yapsın, yemek yapsın akşamda yorulur vurur kafayı yatar diye. ben senle zor uğraşıyorum 2. yi bünye kaldırmaz diyo
kilo ve boyuna göre cihaz otomatik hesaplıyor, mesela kilosu hangi hafta ile uyumluysa cihaz bebişi o haftalık gösteriyor, yani sat hesabından farklı olabiliyor, benim bebişim de normalden daha kiloluymuş öyle dedi doktorumAynı ultrason cihazında mı farklı çıkıyor? Benim de geç döllenme vardı bebeğim geriden geliyodu sonra bi kaç kez oldu öyle toplamda bi hafta ilerlediydi. Onun dışında farklı cihaz olmadıkça aynı çıkıyor.
yazık kız bu adamlara çok mu çektiriyoruz napıyoruz anlamadım gittiBenimki de bazen işlere yetişemezsem sana bi yardımcı kuma lazım diyor. Git getir diyorum. Deli miyim senle zor uğraşıyorum 8 ayda saçlarıma aklar düştü diyor. Pamuk dede olurum diyor.
Sanki naapmışsak.
Hiç de bile.yazık kız bu adamlara çok mu çektiriyoruz napıyoruz anlamadım gitti
O zaman bu iyi bi şey. Bebek iyi besleniyor. Ben 10 kilo verdim çok korkuyorum her gidişimde büyümemişse diye.kilo ve boyuna göre cihaz otomatik hesaplıyor, mesela kilosu hangi hafta ile uyumluysa cihaz bebişi o haftalık gösteriyor, yani sat hesabından farklı olabiliyor, benim bebişim de normalden daha kiloluymuş öyle dedi doktorum
bence çok uysalsın canım.bana o lafı söylese çok küserim çok kızarımHiç de bile.
Belki bu aylar biraz hormonlardan falan. Ama normalde çok uysalız biz kadınlar.
Ya ben çok kıskancım o da biliyor ya beni sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Baktım susmayacak ben de takmıyorum artık söylediklerini. Cok uysalımdır .bence çok uysalsın canım.bana o lafı söylese çok küserim çok kızarımne biliimm şakasına bile uyuz olurum, içinden bile söyleyemiyordur bizim ki
ben senden daha çok uysalımYa ben çok kıskancım o da biliyor ya beni sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Baktım susmayacak ben de takmıyorum artık söylediklerini. Cok uysalımdır .
ben bizim uysallığımızı yerimHiç de bile.
Belki bu aylar biraz hormonlardan falan. Ama normalde çok uysalız biz kadınlar.
benim ağzım var dilim yokkben senden daha çok uysalım
ben senden daha çok uysalım
ben bizim uysallığımızı yerim
benim ağzım var dilim yokk
benim hamilelik takviminde bebiş 74 gr diyo. doktor dün 148 gr olmuş dedi. halbuki hep açım bişey yemiyom doğru dürüst.Şşşiii sakin olun
günaydın canım. valla dün vampirli film seyretttim. olabilirsinde. kolonya dökk yaksın.Günaydın annişler bütün gece sivrisineklerin saldırısına uğradım 463464 tane yerden ısırmışlar vampir olur muyum
günaydın canım. valla dün vampirli film seyretttim. olabilirsinde. kolonya dökk yaksın.
burda az yazıyor hep kilolar.ya da bizimkiler şişkobenim hamilelik takviminde bebiş 74 gr diyo. doktor dün 148 gr olmuş dedi. halbuki hep açım bişey yemiyom doğru dürüst.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?