2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

valla ben benimkine hep diyorum kuma getir temizlik yapsın, yemek yapsın akşamda yorulur vurur kafayı yatar diye. ben senle zor uğraşıyorum 2. yi bünye kaldırmaz diyo

Yaaa :)
Sen kacinci haftadasin canim?
16. Haftamda, 15+4 teyim:) benim kontrollerde de 3 gün önce çıkıyorum buradakine gire, hep doğum tarihi değişiyor, böyle değişmeler olabilirmiş, durduğu da oluyormuş ilerleyen zamanlarda, aman geriden gitmesinden iyidir haftasına gore,,,

Son düzenleme:
valla ben benimkine hep diyorum kuma getir temizlik yapsın, yemek yapsın akşamda yorulur vurur kafayı yatar diye. ben senle zor uğraşıyorum 2. yi bünye kaldırmaz diyo
Benimki de bazen işlere yetişemezsem sana bi yardımcı kuma lazım diyor. Git getir diyorum. Deli miyim senle zor uğraşıyorum 8 ayda saçlarıma aklar düştü diyor. Pamuk dede olurum diyor.
Sanki naapmışsak.

kilo ve boyuna göre cihaz otomatik hesaplıyor, mesela kilosu hangi hafta ile uyumluysa cihaz bebişi o haftalık gösteriyor, yani sat hesabından farklı olabiliyor, benim bebişim de normalden daha kiloluymuş öyle dedi doktorum

O zaman bu iyi bi şey. Bebek iyi besleniyor. Ben 10 kilo verdim çok korkuyorum her gidişimde büyümemişse diye.

bence çok uysalsın canım.bana o lafı söylese çok küserim çok kızarım ne biliimm şakasına bile uyuz olurum, içinden bile söyleyemiyordur bizim ki
Ya ben çok kıskancım o da biliyor ya beni sinirlendirmek hoşuna gidiyor. Baktım susmayacak ben de takmıyorum artık söylediklerini. Cok uysalımdır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…