2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Oda sana güvenmeseymiş sonuçta aklımız başımızda değilki. Direk söle. Sıcaktanmı öldü ki hayvancık
Ayy bilmiyorum ki canım yaaa kanaryalar çok hassas hayvanlar özel ilgi istiyo ama ben bakamam bana güvenip alma demiştim dinlemedi. Bir de hayvanları severim ama bakamam ilgilenemem bunu da çok iyi biliyo. Zaten çok içim acır böyle şeylere bide hormonların etkisiyle iyice üzüldüm. Eşim de sorun yapmadı allahtan ama o da çok üzüldü belli. dediğin gibi kafalar bi milyon bize güvenmesinler hiç

Bende iciyorum cnm.dedigin gibi haftada iki uc kez..ark larim hep iciyor gunde bir tane.

Benim dr pzrtsi cagirdi ayrintili ultrason yapicam dedi.ic organlarin iclerine islevlerine bakicakmis.kendisinin yapacak olmasina sevindim.18+3 olcam bende cnm.ins iyi seyler duyariz

Senin belirtileri okuyunca kendimi gormuyorum hep,

Ben onu hissediyorum ama tekme nasil onu cok merak ediyorum
Ya siz ne guzel hissetmeyi gectiniz tekmeyi merak asamasina gelmissiniz ben sadece bi kere yatarken sag taragimda bi sislik gordum, bi daha onu da goremedim. Hissetme namina hicbi sey yok zaten. Gerci erken ama... Gecen ruyamda goruyodum sanki bebek derimin altinda gibi bacaklarini bile goruyodum karnimda minicik 10-15 cm falan bi bebek cop gibi bacallari hahahah

Günaydıııınn herkeseee

Kizlar her kontrolde en az 3 gun onde cikiyo ya normalmi?
Dun 15.haftadaki hesaba gore 16+2dim ama 17+1ciktim....
Kasimda dogurcam en son

Günaydıııınn herkeseee

Kasimda dogurcam en son
Aynı ultrason cihazında mı farklı çıkıyor? Benim de geç döllenme vardı bebeğim geriden geliyodu sonra bi kaç kez oldu öyle toplamda bi hafta ilerlediydi. Onun dışında farklı cihaz olmadıkça aynı çıkıyor.

Günaydın bu arada herkeslere.
Dun gece rüyamda kocam kuma getirmiş bana ama beni daha çok seviyor onun yüzüne bile bakmıyor ama yine de bebek doğsun gidecem diyordum. Sonra okuldayım eşimin yanında bi nöbetçi öğrenci karnıma çarpıyor ağlıyorum falan.
Memleketteyim adamı tek bıraktım aklım kaldı herhal psikopata bağladım iyice

Günaydıııınn herkeseee

Kasimda dogurcam en son
günaydın canım. ultrason aletlerinden kaynaklanıyo o makineye giriyolar ya sat tarihini ondan dolayı. hem önde gitmesi geriden gitmesinden daha iyi

Günaydıııınn herkeseee

Kasimda dogurcam en son
benim de sat a göre 15+4'dü ama doktorum 6 gün önden gittiğini yani 16+3 olduğunu söyledi, bu durumda da bebişimiz dogum günü 9 Ocak'tan 2 Ocak'a çekildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…