- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.061
Hayirli olsun oglusun tatlimcanım gttm dr a gaz mis idrarda bisi çıkmadı veeee oglusumuz gelio teyzsiii kikiyi gordum :))
Ayy bilmiyorum ki canım yaaa kanaryalar çok hassas hayvanlar özel ilgi istiyo ama ben bakamam bana güvenip alma demiştim dinlemedi. Bir de hayvanları severim ama bakamam ilgilenemem bunu da çok iyi biliyo. Zaten çok içim acır böyle şeylere bide hormonların etkisiyle iyice üzüldüm. Eşim de sorun yapmadı allahtan ama o da çok üzüldü belli. dediğin gibi kafalar bi milyon bize güvenmesinler hiçOda sana güvenmeseymiş sonuçta aklımız başımızda değilki. Direk söle. Sıcaktanmı öldü ki hayvancık
Bende iciyorum cnm.dedigin gibi haftada iki uc kez..ark larim hep iciyor gunde bir tane.Tetanos aşısını soran birileri vardı. Sağlık ocağında bana 19.haftada gel demişlerdi 20.hafta ilk doz için yapılabilecek son haftaymis.
Bide türk kahvesi muhabbeti okudum forumda ama burdamiydi hatırlayamıyorum. Ben haftada 2-3 Kerr iciyorum zararlı değil diye duymuştum tedirgin oldum siz iciyo musunuuuz?
Benim dr pzrtsi cagirdi ayrintili ultrason yapicam dedi.ic organlarin iclerine islevlerine bakicakmis.kendisinin yapacak olmasina sevindim.18+3 olcam bende cnm.ins iyi seyler duyarizKızlar az önce kontrole gittim, bebişimiz iyiymiş ama uyuyordu dönmüş sırtını göremedik pek hareket de etmedi, mıyışmış kalmış yavrucakAyrıntılı ultrason için Ali İpek'den randevu almamı istemi doktorum (Ankara'dayım). Agustosun 7'sinde d ona gideceğim, size de ayrıntılı ultrason randevusu verdiler mi? Tam 18 +0 oluyorum randevu gününde.
Ben onu hissediyorum ama tekme nasil onu cok merak ediyorumküçük lepistes balığının sudan karaya çıkınca çırpınışı gibi diye duydum
Senin belirtileri okuyunca kendimi gormuyorum hep,Kızlar birde decavit bulantiyi artiyomus.Doktor 2 veya 3 hafta ara ver cok bulaniyosa miden dedi.Bende 2 gunde bir icmeyi dusunuyorum artik cok bulantim yok ama arabaya falan binince artiyor
Ayrica cok istahim yok bebek iyimi gelismez diye korkuyorum dedim sen kendinden kork o seni sömürür yine gelisir korkma dedi
Yok ya ben direniyorum. cips aldim bir iki adet yedim ama kola...nick yani :) seneler oldu kola icmeyeli, normalde de icmiyorumben valla dün kutu kola aldım bide cips dayanamadım :)
Ya siz ne guzel hissetmeyi gectiniz tekmeyi merak asamasina gelmissinizBen onu hissediyorum ama tekme nasil onu cok merak ediyorum
Yaaa :)Senin belirtileri okuyunca kendimi gormuyorum hep,
Aynı ultrason cihazında mı farklı çıkıyor? Benim de geç döllenme vardı bebeğim geriden geliyodu sonra bi kaç kez oldu öyle toplamda bi hafta ilerlediydi. Onun dışında farklı cihaz olmadıkça aynı çıkıyor.Günaydıııınn herkeseee
Kizlar her kontrolde en az 3 gun onde cikiyo ya normalmi?
Dun 15.haftadaki hesaba gore 16+2dim ama 17+1ciktim....
Kasimda dogurcam en son
Ben de tahmin alabilir miyim canım?Erkek bu bebek canım
Ben de arada kaçamaklar yapıyorumBenimki hic kisitlama getirmedi o kdr zararli mi acaba.ooff bazi dr lar cok kasiyor.abarti bence o kdri arada bir zarari mi olcakki
çok sevindim cnmm gaz olmasına, artık dikkat et yediklerine gaz yapmayan yiyecekler yememiz lazımmm :) Oğluşun da hayırlı olsuun artık başlarsın alışverişlereeecanım gttm dr a gaz mis idrarda bisi çıkmadı veeee oglusumuz gelio teyzesiii kikiyi gordum :))
günaydın canım. ultrason aletlerinden kaynaklanıyo o makineye giriyolar ya sat tarihini ondan dolayı. hem önde gitmesi geriden gitmesinden daha iyiGünaydıııınn herkeseee
Kasimda dogurcam en son
benim de sat a göre 15+4'dü ama doktorum 6 gün önden gittiğini yani 16+3 olduğunu söyledi, bu durumda da bebişimiz dogum günü 9 Ocak'tan 2 Ocak'a çekildiGünaydıııınn herkeseee
Kasimda dogurcam en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?