- 11 Şubat 2013
- 500
- 375
- 53
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.001
Ben de hamilelikten önce feci tiryakiydim günde 3 tane türk kahvesi içiyodum. Doktora söyledim günde 1 tane içebilirsin dedi ama ben haftada 1 içiyorum dediğin gibi vicdan yapıyorum sonraselam kızlar ,
ben hamıle kalmadan önce çayı ve kahveyı cok içerdim. doktorum ılk 3 ay ıcınde çayı max 6 bardağa kadar ıcebılecegımı ama kahveyı kesınlıkle içmemem gerektıgını söyledı . 3. ayım doldu cok sukur , sımdıde sadece kafeınsiz kahve ıcebılırsın dıyor . ama hamıle arkadaslarım var onların doktorları günde 1 türk kahvesıne izin verıyor . az önce yazdım bitane türk kahvesı ıcıyım barı dıye ,''-çok canın istiyorsa iç bari ne diyim'' diye cevap yazmıssizin doktorlarınız bu konuda kısıtlama getırıyormu? sımdı kalkıp ıcıcem bu seferde vicdan azabı cekmıyım dıyorum . çaydan geçtim artık türk kahvesını bayag özledım sizin doktorlarınız ne dıyor bu konuda?
Bende hic bisey hissetmiyorum nasil hissediyorlar ki acababende hiçbişi hissetmiyorum yalnız değilsin
Annesi sende tatli biseyler ye azicik cikolata muz falan ki hareketlensin bebisinaz önce gittim devlete merakıma göremediler bacaklarını açmıyo benim sıpa yada bunlar göremiyo . ama merakımdan yakında çatlıcamm?
küçük lepistes balığının sudan karaya çıkınca çırpınışı gibi diye duydumBende hic bisey hissetmiyorum nasil hissediyorlar ki acaba
ah canım benim öle tatlı şeyler istiyo ki canım. ama şeker çıktığı için meyveyi bile yoğurda bandırıp yiyorum malesef ama ultrasona giderken küçük tadellerden atacam bi tane ağzıma ölmem herhalde bi çukulataylaAnnesi sende tatli biseyler ye azicik cikolata muz falan ki hareketlensin bebisin
İki haftadır hissediyorum ben zaten. siz de bu haftalarda hissedeceksiniz yavaştan.Bende hic bisey hissetmiyorum nasil hissediyorlar ki acaba
Bencede ultrasona giderken bir parca ye canim bende hic yemedim ama bu sefer yemeyi dusunuyorum cok hareketlendiriyormus bebegiah canım benim öle tatlı şeyler istiyo ki canım. ama şeker çıktığı için meyveyi bile yoğurda bandırıp yiyorum malesef ama ultrasona giderken küçük tadellerden atacam bi tane ağzıma ölmem herhalde bi çukulataylabenim kızım dirençlidir.
Daha yeni vakti geliyor o zaman onu hissetmek cok guzel bir duygu olsa gerekalekta movik movik .!.:İki haftadır hissediyorum ben zaten. siz de bu haftalarda hissedeceksiniz yavaştan.
canım benim doktor 20 + 0 da ayrıntılı yaparız dedi. pek farkedeceğini sanmıyorum. eskisine göre bebişlerin büyüme hızı yavaşlamış çünkü. boyuna bile takılmıyor doktorlar artık. hepimiz mayışığız o mu mayışmıcak. suyun içinde bideKızlar az önce kontrole gittim, bebişimiz iyiymiş ama uyuyordu dönmüş sırtını göremedik pek hareket de etmedi, mıyışmış kalmış yavrucakAyrıntılı ultrason için Ali İpek'den randevu almamı istemi doktorum (Ankara'dayım). Agustosun 7'sinde d ona gideceğim, size de ayrıntılı ultrason randevusu verdiler mi? Tam 18 +0 oluyorum randevu gününde.
Evet şuan daha farklı seviyorum göbeğimi daha kıpır kıpır içim.Daha yeni vakti geliyor o zaman onu hissetmek cok guzel bir duygu olsa gerek
Ben de hamilelikten önce feci tiryakiydim günde 3 tane türk kahvesi içiyodum. Doktora söyledim günde 1 tane içebilirsin dedi ama ben haftada 1 içiyorum dediğin gibi vicdan yapıyorum sonraŞimdi de başka bi vicdan azabıyla karşı karşıyayım ama yicem yapcak bişi yok çok canım çekti
Yok bebeğim ya çıkmadı hala sinir oldum. 29 temmuza uzattılar.Canim senin sonucun ciktimi
Hangi hastane ve doktora gitmistin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?