2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de hamilelikten önce feci tiryakiydim günde 3 tane türk kahvesi içiyodum. Doktora söyledim günde 1 tane içebilirsin dedi ama ben haftada 1 içiyorum dediğin gibi vicdan yapıyorum sonra Şimdi de başka bi vicdan azabıyla karşı karşıyayım ama yicem yapcak bişi yok çok canım çekti

Annesi sende tatli biseyler ye azicik cikolata muz falan ki hareketlensin bebisin
ah canım benim öle tatlı şeyler istiyo ki canım. ama şeker çıktığı için meyveyi bile yoğurda bandırıp yiyorum malesef ama ultrasona giderken küçük tadellerden atacam bi tane ağzıma ölmem herhalde bi çukulatayla benim kızım dirençlidir.

Bencede ultrasona giderken bir parca ye canim bende hic yemedim ama bu sefer yemeyi dusunuyorum cok hareketlendiriyormus bebegi

Ayyy kızlar burdan canımın istediği şeyleri yazmak hiç huyum değildir ama sormam lazım size. Etsiz çiğköftenin sakıncası yoktu sanki dimi? Sipariş verdim adama sordum etsiz yapıyosunuz dimi diye ama yinede içimde bi kuşku. Etli yapsa etsiz yapıyorum demez heralde demi. Ağız tadıyla bişi yiyemicez arkadaş ya

Kızlar az önce kontrole gittim, bebişimiz iyiymiş ama uyuyordu dönmüş sırtını göremedik pek hareket de etmedi, mıyışmış kalmış yavrucak Ayrıntılı ultrason için Ali İpek'den randevu almamı istemi doktorum (Ankara'dayım). Agustosun 7'sinde d ona gideceğim, size de ayrıntılı ultrason randevusu verdiler mi? Tam 18 +0 oluyorum randevu gününde.

canım benim doktor 20 + 0 da ayrıntılı yaparız dedi. pek farkedeceğini sanmıyorum. eskisine göre bebişlerin büyüme hızı yavaşlamış çünkü. boyuna bile takılmıyor doktorlar artık. hepimiz mayışığız o mu mayışmıcak. suyun içinde bide

bak senınkıde günde 1 tane vermıs , benımkı nıye bu konuda bukadar despot anlamış degılım =/ çiğköfte etsizdir bu arada , bulgur koyuyolar genelde ama sen yınede cok yeme :) gecenlerde benımde aklıma düşmüştü çiğköfte :)

catlak kremi konusulmus ben de sormustum. KK'da da biraz arastirip bebak aci badem sutune basladim. Gunde iki kez kullaniyorum. Hatta cok cok suruyorum tam yemiyo ama ustune camasirimi cekip yatiyorum geceleri. Bi de gece yuzume de suruyorum.
Catlaga faydasini bilmem ama yuzum pamuk gibi oldu aydinlandi resmen. Kardesim bile dedi abla senin cildine bi seyler olmus hamilrlik yaradi diye
Yuzlerce lira verdigim nemlendiricileri dusununce icim acidi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…