2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Normalmis canim.Hareketlenmis cunku o yuzdenmis.
Akintiyi sordum sari akinti normal dedi.
Bel agrisini sordum oda normalmis:)
Birde kasik agrisi ayagimda corap yoksa artiyo onu farkettim ne kadar sicak olsada usutuyorum demekki
Banada saglik ocagi 5.ayda demisti ama bu doktor bisey demedi bende unuttum canim

Tetanos aşısını soran birileri vardı. Sağlık ocağında bana 19.haftada gel demişlerdi 20.hafta ilk doz için yapılabilecek son haftaymis.
Bide türk kahvesi muhabbeti okudum forumda ama burdamiydi hatırlayamıyorum. Ben haftada 2-3 Kerr iciyorum zararlı değil diye duymuştum tedirgin oldum siz iciyo musunuuuz?

Ben dayanamayıp bir iki güne başka bi doktora gidecem herhalde şu cinsiyet kesinleşse artık ya
Öğrenenleri görünce canım çekiyor cinsiyet aşeriyorun ben de bileyim artık ya

Çok güzel canım senin beyaz atlı prens cici cici giyer Sağlıcakla teyzeside onu popişini yer canım inşallah iç güdüsel olarak inşallah doğru olur en azından bu panik halim giderse süper olur

canım gttm dr a gaz mis idrarda bisi çıkmadı veeee oglusumuz gelio teyzsiii kikiyi gordum :))

gaz cikti canim bide bagirsak geçiyo mus ordan onun dugum mu bogum mu ne o noktasina denk geliomus hala var orda agrim ama olurmus. ben olcemedim oturunca ii geldi havayla valla isimiz is mecbur bincez metroya napalim

canim bebek yukari cikio ama ultrasnla alttan bakiolar gobek altindan. benimkide ole bakio hatta bugun sol tarafimdan bakti. burdan bakinca yuzustu seklinde goruyoruz omurgasini goruyoruz sagdna bakinca yuzunu cinsel organini goruyoruz aynalama gibi. degisio dedi.

Benim bi daha ki kontrolum ağustosun ilk haftasi benim bebis hep yatiyo... zor uyandırıyoruz... ben ağzıma tatlı hiçbi şey suremiyorum... çikolata deyince midem kalkiyo ama kontrolden önce zorla da olsa yemeyi düşünüyorum... bakalım cinsiyetimız değişmiş mi merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…