- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.021
Rabbimin izniyle bisey yoktur canim stres yapma uzme meleginiYok bebeğim ya çıkmadı hala sinir oldum. 29 temmuza uzattılar.
Bu defa tıkanana kadar çikolata yeyarın müdürlüğe gitmem gerekiyormuş bende hazır çıkmışken doktora randevu aldımmmm
Normalmis canim.Hareketlenmis cunku o yuzdenmis.Hayırlı olsun oğluşun, kasıktaki batmalarini ve aciyi sorcaktin , ne dedi doktor, bi de sağlık ocağındaki ebe tetenoz aşımı 19. Hafta olmam gerektiğini söylemişti, doktora 20. Si demişti farkark eden birşey varmi ki senin tetenoz ASIN var mi
Sagol canim verdigin bilgi icinFsm hastanesi bostancida canim.Eski ptt hastanesi.Ayhan Celik ismi.Gebe poliklinigindeydi.
bende devlete gittim şimdi cinsiyeti öğrenebilirmiyim acaba diye. yine göremediler çıldırıyorummmmm. birde 3 lü test yapalım dedi. gerek varmı sizce 2 li yapıldı nasılsa.
Ayneeeennn surekli cips kola falan cekiyo canim zor duruyorum
Çok güzel canım senin beyaz atlı prens cici cici giyer Sağlıcakla teyzeside onu popişini yer:)) Oyy ye teyzesi oğluşumun kıyafetini :) Minik bir kedi olacak giyince sıpacık :)) Organikler birazcık pahalı ama ilk ay organik kıyafet almakta fayda var. Ben çok baktım Antalya'da gezindik 10'lu hastane çıkış setleri genelde 60-70-80 civarında ama biraz köylü işi geldi bana üzerlerinde abuk subuk tasarımlar vardı. En son bu gözüme çarptı 169 tl ye İdilBaby'den mağazadan aldım. Üzerinde baskılı boyalar olmadığı için, hiç yoktan daha sağlıklı bence. Hastane çıkış seti diye tek beden oluyor.
Korkma annesi annelik içgüdüsel bir şey bebeğimize kucağımıza aldığımız ilk an onun için en doğru kararları alıp en doğru şekilde bakacağız bebişlerimize
canım gttm dr a gaz mis idrarda bisi çıkmadı veeee oglusumuz gelio teyzsiii kikiyi gordum :))cnm merak etme bebeğe bişi olmaz, doktor bana böyle durumlarda bebeğe birşey olmadığını çok kez vurguladı, organların yeri değiştiğinden oluyordur muhtemelen endişelenme, incir kayısı ye barsakları yumusatan şeyler tüket, gaz yapan şeyler yeme/içme bugün
gaz cikti canim bide bagirsak geçiyo mus ordan onun dugum mu bogum mu ne o noktasina denk geliomus hala var orda agrim ama olurmus. ben olcemedim oturunca ii geldi havayla valla isimiz is mecbur bincez metroya napalimCanım geçmiş olsun bana gaz sancısı gibi geldi ama yinede sor doktoruna tabi. O bayılacak gibi olma hissiyle birlikte terleme bendede oluyo özellikle sabahları. Elim ayağım kesiliyo hatta bu sabah oldu tansiyonumu ölçtüm. Tansiyon düşük ama nabız yüksek çıktı. Neler oluyo ben de anlamıyorum
canim bebek yukari cikio ama ultrasnla alttan bakiolar gobek altindan. benimkide ole bakio hatta bugun sol tarafimdan bakti. burdan bakinca yuzustu seklinde goruyoruz omurgasini goruyoruz sagdna bakinca yuzunu cinsel organini goruyoruz aynalama gibi. degisio dedi.bide az önce dikkatimi çeken şeyi paylaşayım sizlerle. ultrason aletini çok alt tarafa koyuyo. benim bebeiş aşağıda herhalde. biraz garibime gitti göbek yukarıdan şişiyo ama bebiş aşağıda anlamadım gitti
Hayırlı olsun canım darısı bize artık yarın öğrenebilecek miyiz acabakizlar cinsiyetleri ogrenenler hayirli olsun bizde ogrendik erkek pasamiz geliyor :)MazlumuGetirinBana bildin teşekkür ederiz teyzesi :)
Ayy içmeyin şu kutu kolaları kızlar en fazla mikrop onlarda varmış. Canınız çekiyor için ama kapaklı olanlardan alınben valla dün kutu kola aldım bide cips dayanamadım :)
insallah igrenirsin canim ya zaman geldi artik ogrenilir heraldeHayırlı olsun canım darısı bize artık yarın öğrenebilecek miyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?