- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.541
İnşallah öğreniriz de yakın zamanda biter bu acabalarBendeeee öğrenemediiimmmmmmmmmm
Mide bulandırıyormu peki gün ortasında içilsebenimde tiroid ilacım var canım sabahları bence sende benim gibi yap yatmadan önce iç
Aminn canim sagolSenin de başın sağ olsun canım mekanı cennet olsun
Neden o kadar uzun sureye randevu verdiler ki hangi hastaneye gideceksin canim gerci aylik kontrol oluyor zaten yeni gitmissin eger iyiyse doktor bekle benceşimdi iyi bi doktor buldum taa 19 ağustosa randevu verdi of ya bide aynı hastanede doktor var gitsemmi diye düşünüyorum herşey çıkıcak orda. kesin bu beni sezaryan yapar ben normal doğum istiyorum.
Başın sağolsun canım ben de gecen ay babamı kaybettim.dediğin gibi bebeğim olmasa kendimi toparlayamazdım bile. Onun için güçlü olmaya çalışıyorum hep.
elifbursa86 canımm basın sagolsun Rabbim sana evladına uzun ömürler versin insallah
Sağol canım aminn. İnşallah ya o günleri de görelim. Babam hastaydı o yüzden 3 ay nişanlı kaldım hemen evlenmemi istedi en küçüğüm ben. Çok şükür bebek haberimi de aldı sağlığında. Dedesini artık kabrinde ziyaret eder yavrum. Rabbim geride kalanlara sağlık versin.ayy canım kıyamam yaaa başın sağolsun canım benim mekanları cennet olsun inşaallah, aynen canım bebekler olmasa zor toparlanırdık, inşaallah onlarıda sağ saşım sağlıklı kucaklarımıza almak nasip olur
Sağol canım aminn. İnşallah ya o günleri de görelim. Babam hastaydı o yüzden 3 ay nişanlı kaldım hemen evlenmemi istedi en küçüğüm ben. Çok şükür bebek haberimi de aldı sağlığında. Dedesini artık kabrinde ziyaret eder yavrum. Rabbim geride kalanlara sağlık versin.
Aminn canım amin.baban çok iyi yapmış canım senin evlenmeni istemekle, amin canım başka acılat yaşatmasın Rabbim hatta kimseye yaşatmasın, bu arada bebek hareketlerini hissedebiliyor musun :)
Aminn canım amin.
Evet ya sabah sağımdaydı kelebekten çok civciv gücünde vuruyor iki gündür :) normalde solumda hissediyodum sağa geçmiş sıpa herhalde. Senin cinsiyet belli miydi
Bana yüzdelik vermedi ama 15. Hafta erkek gibi dedi pipiye benzer bi çıkıntı var dedi ama emin değilim dedi. Ben de kızım diye seviyorum içimden oyle geliyor hep. Çocuğun hormonlarını bozmayım dacanım ben iki hafta önce gittiğimde %70 erkek dedi, bu hafta kesin öğreniriz demişti doktorum ama bu hafta gidemedim haftaya kaldı, ama bende erkek hissediyorum niyeyse sıpayı :) gerçi severken oğlum diyemiyorum belki de kız çıkar diye, kızmısın oğlanmısın bilmiyorum ama.. diye seviyorum :)) bende de mısır patlaması gibi şeyler oluyor ama nadir tabi :))
Bana yüzdelik vermedi ama 15. Hafta erkek gibi dedi pipiye benzer bi çıkıntı var dedi ama emin değilim dedi. Ben de kızım diye seviyorum içimden oyle geliyor hep. Çocuğun hormonlarını bozmayım da
Çocuk ilerde etkilenirse falan. Ben bişey demiyim kesinleşene kadar.ayy hakkaten ya yanlışlıkla hormonlar gitmesin
Çocuk ilerde etkilenirse falan. Ben bişey demiyim kesinleşene kadar.
Günaydınlar bende sizden geriyim, daha bugün gidecem 2li teste ve çook stresliyim inş ii çıkar sonucumuz
canim benim basin saolsun ALLAH dayanma guclugu versinBaşın sağolsun canım ben de gecen ay babamı kaybettim.dediğin gibi bebeğim olmasa kendimi toparlayamazdım bile. Onun için güçlü olmaya çalışıyorum hep.
Hakkaten ya pipiyi görmeden inanmam.ya bide doktorların yanılma payı olayı varya mesela, 5 aydan sonra farklı bir şey söylerse o da kötü yaa :)) bikaç doktora gitmek lazım :)
Hakkaten ya pipiyi görmeden inanmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?