2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

emziksiz bebek mi olur? susturamazsın ağlayınca. neyse bi doğsunlarda.
e bebege bakın indirim varmis. bende gecen zarada bi ayakkabi gordum keten yesil. cinsiyeti belli degildi ama diger dr erkek gbi diyince erkeklere baktim alicam onu. smdi yazliklar indrime girer bebek iri bile olsa ayagi nekdr olur standarttr o ama yazlik bi kac bisi almayi düşünüyorum. indirimden :)

Hala içiyor musun kız bırak artık. ......
kiz sigara icmeyin allah korusun yaa o bebek dumandan ne halde icerde... benim karsi komşum sezeryan olmasnaragmen nerdeyse 1 ay once dogurdu sirf sigara ictgi icin ve bebekleri hep 3 kilo altiymis.4.cocugu bu biride vefat etmis hepsi dusuk kilolu ve erken dogmus.icmeyin su mereti

Ben sigara kullanmıyorum canım. ....

O acı ömür boyu gecmez. sagol canim.
ay tabiki allah korusunda oda ben gibi püfür püfür sigara içiyodu doktor sifaradan demiş. ben bunu biliyorum ve hala öküz gibi sigara içiyorum.
Sigara mııı
30 tl kız emzikler
Anladık 30 tl emzikler tekrarlayip durma çok etkiledi seni bu durum herhal 30 tl
Bazı bebekler pahali emzikleri almıyorlar ucuz bakkal emziklerini alıyorlar ona göre. .
Aaa aynı benim yegenler. Ilk ay bulana kadar göbeğimiz çatladı 50 kuruşluk emzikle susturabildik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…