- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.581
Kız hakkaten ben de yazlık bakıyorum hep saf gibi
ya ben neden korkuyorum biliyomusun? arkadaşım 6 aylıkken kesesi yırtıldığı için çocuğu normal doğum yaptırıp aldılar. kız herşeyini almıştı. acaba acelemi ediyoruz? allah korusunnnn.tabi canım o yüzden yazlıklara hiç bakmıyorum ben :))
Arkadaşım başardı ya. Belki ben de yapabilirim.emziksiz bebek mi olur? susturamazsın ağlayınca. neyse bi doğsunlarda.
Allah korusun kızya ben neden korkuyorum biliyomusun? arkadaşım 6 aylıkken kesesi yırtıldığı için çocuğu normal doğum yaptırıp aldılar. kız herşeyini almıştı. acaba acelemi ediyoruz? allah korusunnnn.
zorlarsın bakalım. baktın olmuyo tık ağzına emziği.Arkadaşım başardı ya. Belki ben de yapabilirim.
ay tabiki allah korusunda oda ben gibi püfür püfür sigara içiyodu doktor sifaradan demiş. ben bunu biliyorum ve hala öküz gibi sigara içiyorum.Allah korusun kız
sende popüler üye yazıyor kız biz şimdi neyizyok kız sakın bakmayın kış çocuğu bizimkiler :))
Hala içiyor musun kız bırak artık. ......ay tabiki allah korusunda oda ben gibi püfür püfür sigara içiyodu doktor sifaradan demiş. ben bunu biliyorum ve hala öküz gibi sigara içiyorum.
30 tl kız emziklerAnamm bana çok sevimli geliyor emzikli bebişlerÇocuğu emzik müptelası yaparım herhalde :))
Benim kızım emzik biberon almamisti....ama bu sefer alistiricam.....Anamm bana çok sevimli geliyor emzikli bebişlerÇocuğu emzik müptelası yaparım herhalde :))
ay canım bırakamıyorum çok denedim. canım isteyince kendimi kasıyorum çocuğu düşürcem bu seferde kasmaktan.Hala içiyor musun kız bırak artık. ......
e bebege bakın indirim varmis. bende gecen zarada bi ayakkabi gordum keten yesil. cinsiyeti belli degildi ama diger dr erkek gbi diyince erkeklere baktim alicam onu. smdi yazliklar indrime girer bebek iri bile olsa ayagi nekdr olur standarttr oemziksiz bebek mi olur? susturamazsın ağlayınca. neyse bi doğsunlarda.
Bazı bebekler pahali emzikleri almıyorlar ucuz bakkal emziklerini alıyorlar ona göre. .30 tl kız emzikler
kiz sigara icmeyin allah korusun yaa o bebek dumandan ne halde icerde... benim karsi komşum sezeryan olmasnaragmen nerdeyse 1 ay once dogurdu sirf sigara ictgi icin ve bebekleri hep 3 kilo altiymis.4.cocugu bu biride vefat etmis hepsi dusuk kilolu ve erken dogmus.icmeyin su meretiHala içiyor musun kız bırak artık. ......
Ben sigara kullanmıyorum canım. ....kiz sigara icmeyin allah korusun yaa o bebek dumandan ne halde icerde... benim karsi komşum sezeryan olmasnaragmen nerdeyse 1 ay once dogurdu sirf sigara ictgi icin ve bebekleri hep 3 kilo altiymis.4.cocugu bu biride vefat etmis hepsi dusuk kilolu ve erken dogmus.icmeyin su mereti
canim ametiste yazarken senin yazina yazmisim kusura bakma...Ben sigara kullanmıyorum canım. ....
O acı ömür boyu gecmez.Günaydın bayanlar.....@elifbursa vealekta movik movik basınız sağolsun Allah sabır versin.....ben de babamı kaybedeli 3 yıl oldu ama acısı hala içimde. ...bebek erkek olursa babamın ismini koyucam ☺
Sigara mıııay tabiki allah korusunda oda ben gibi püfür püfür sigara içiyodu doktor sifaradan demiş. ben bunu biliyorum ve hala öküz gibi sigara içiyorum.
Anladık 30 tl emzikler tekrarlayip durma çok etkiledi seni bu durum herhal 30 tl30 tl kız emzikler
Aaa aynı benim yegenler. Ilk ay bulana kadar göbeğimiz çatladı 50 kuruşluk emzikle susturabildik.Bazı bebekler pahali emzikleri almıyorlar ucuz bakkal emziklerini alıyorlar ona göre. .
Basin sagolsun canim Allah mekanini cennet eylesinBaşın sağolsun canım ben de gecen ay babamı kaybettim.dediğin gibi bebeğim olmasa kendimi toparlayamazdım bile. Onun için güçlü olmaya çalışıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?