2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim bende sabah namazini kilip yattigimda karnimda toplanmisti sanki sag tarafimda hissettim @Arnavutgelinii dunde egildimde batma oldu toplanmis megersem
Kızlar benim göbeğimin iki tarafıda toplanıyor.Sağ taraf bebişim sol taraf myomlarım hatta myomlar daha büyük bazen bir şişiyor töbe yarebbim ikiz gibi sanki görmesem öyle sanıcam

Kızlar benim göbeğimin iki tarafıda toplanıyor.Sağ taraf bebişim sol taraf myomlarım hatta myomlar daha büyük bazen bir şişiyor töbe yarebbim ikiz gibi sanki görmesem öyle sanıcam
Myomlar agrı yapmıyo dimi artık canım?
dogumla gider insallah hepsi azcık kenara cekılsinler bebiş var orda hıh

Myomlar agrı yapmıyo dimi artık canım?
dogumla gider insallah hepsi azcık kenara cekılsinler bebiş var orda hıh
hala devam ediyor birtanesi dejenerasyona uğramış içerde kanama yağmış ama bu kanama dışarı çıkmıyor ama ağrı şiddetleniyor.Bayramın ikinci günü kanamam olmuştu burada yazmak istemedim doktora gitmeden sizlerde etkilenmeyin diye çok şükür bebişte sorun yok doğana kadar yatıştayız.Bebişim iyi olsunda ağrılara razıyım artık

Duygusuz güzelim onlar.
duygusuzluğunan değil benim sorunlu oluğu için bebeğe hemen bir bakıyor kemiklerini ölçüyor myomlara odaklanıyor.Önce sen önemlisin bizim için diyorsonra bebek iyi olsun kız erkek fark etmez iyor.Benim doktorunda 3 çocuğu var .ben dedimki bunu sağlıkla doğurayım başka istemem diyorum.Doktorumda diyorki ben myomları temizlicem kontrol altında olucan 2 sene sonra bir tane daha yaparsın diyo çılgın adam

anladım canım o gün bahsettıgın buydu yani smdi anladım ama iyiymiş bebiş bak cok sükür olsun yatarak gecsın 9ay ama saglıklı olsun oda sende insallah unutulur kucagına alınca

anladım canım o gün bahsettıgın buydu yani smdi anladım ama iyiymiş bebiş bak cok sükür olsun yatarak gecsın 9ay ama saglıklı olsun oda sende insallah unutulur kucagına alınca
bende o günü bekliyorum bir doğsun ohh mis kokusunu çekicem çime Rabbime şükürler olsun herşey için.

kızlar uzun zamandır giremiyorum nete..iki mesaj okumaya fırsatım oluncada bütün konulara ne kadar fransız kaldığımı anlıyorum.

kimin kızı olcak kimin oğlu olcak hele onu hiç takip edemedim. ama cinsiyeti öğrenenlerinizi tebrik ederim..

ben hala öğrenemedim..17 haftalıkken öğrenelim de garanti olsun istedik. her gören soruyor ama.. benden geride olanlar bile öğrendi.

benim içime hala kız doğuyor :)

dün sağlık ocagına gittim. decavit ve monovit verdi. devaitle kullancaksan 4-5 damla yok yalnız kullancaksan 9 damla kullanabilirsin dedi günlük.

saç boyama dedi. ama ben bunu doktora bida sorcam , pek inanasım gelmedi demekki.

bugün semizotunda omega 3 oldgunu öğrendim. fazla balık yiyemediğim için abandım semizotuna :))

balık yiyemeyenlere tavsiye ederim.

ilk sayfayı cinsiyetleri görmek için takip ediyorum ama yazılı değil maalesef

bir diğer yeni şey de..bebak kremiyle dönüşümlü olaraka artık hakiki böyle yeşilimsi bir zeytinyağı kullanacağım bacaklar, yanlar, göbüş ve göğüs için. spreye doldurdum duştan sonra sıkcam fıs fıs :) bir tanıdıgım öyle yapmış sadece unutttugu yerler çatlamış. umarım işe yarar :)) size de faydası olur diye söylüyorum.

KIZLAAAR İNDİRİM VAR

Bacılar e bebek te philips aventin ürünlerinde ciddi bi indirim var haberiniz olsun benim 5o tl lik hediye çekim vardı 2 tane büyük boy cam biberonunu da aldım sıpanın 10 tl verdim kargoyla...bizim biberon faslı bitti...hadi eksiğiniz varsa bakın bi 26 sına kadar sürüyormuş indirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…