- 15 Nisan 2009
- 872
- 558
- 103
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.521
Kızlar benim göbeğimin iki tarafıda toplanıyor.Sağ taraf bebişim sol taraf myomlarımCanim bende sabah namazini kilip yattigimda karnimda toplanmisti sanki sag tarafimda hissettim @Arnavutgelinii dunde egildimde batma oldu toplanmis megersem
Kızlar benim göbeğimin iki tarafıda toplanıyor.Sağ taraf bebişim sol taraf myomlarımhatta myomlar daha büyük bazen bir şişiyor töbe yarebbim ikiz gibi sanki görmesem öyle sanıcam
Duygusuz güzelim onlar.yaws benim doktorda kız erkek ne fark eder sağlıkla kucağımıza alalım diyor.Töbe yarebbim yatmak zorunda olmasam başka doktora gidicem sırf cinsiyet için
hala devam ediyor birtanesi dejenerasyona uğramış içerde kanama yağmış ama bu kanama dışarı çıkmıyor ama ağrı şiddetleniyor.Bayramın ikinci günü kanamam olmuştu burada yazmak istemedim doktora gitmeden sizlerde etkilenmeyin diye çok şükür bebişte sorun yok doğana kadar yatıştayız.Bebişim iyi olsunda ağrılara razıyım artıkMyomlar agrı yapmıyo dimi artık canım?
dogumla gider insallah hepsi azcık kenara cekılsinler bebiş var orda hıh
duygusuzluğunan değil benim sorunlu oluğu için bebeğe hemen bir bakıyor kemiklerini ölçüyor myomlara odaklanıyor.Önce sen önemlisin bizim için diyorsonra bebek iyi olsun kız erkek fark etmez iyor.Benim doktorunda 3 çocuğu var .ben dedimki bunu sağlıkla doğurayım başka istemem diyorum.Doktorumda diyorki ben myomları temizlicem kontrol altında olucan 2 sene sonra bir tane daha yaparsın diyo çılgın adamDuygusuz güzelim onlar.
anladım canım o gün bahsettıgın buydu yani smdi anladım ama iyiymiş bebiş bak cok sükür olsun yatarak gecsın 9ay ama saglıklı olsun oda sende insallah unutulur kucagına alıncahala devam ediyor birtanesi dejenerasyona uğramış içerde kanama yağmış ama bu kanama dışarı çıkmıyor ama ağrı şiddetleniyor.Bayramın ikinci günü kanamam olmuştu burada yazmak istemedim doktora gitmeden sizlerde etkilenmeyin diye çok şükür bebişte sorun yok doğana kadar yatıştayız.Bebişim iyi olsunda ağrılara razıyım artık
bende o günü bekliyorum bir doğsun ohh mis kokusunu çekicem çime Rabbime şükürler olsun herşey için.anladım canım o gün bahsettıgın buydu yani smdi anladım ama iyiymiş bebiş bak cok sükür olsun yatarak gecsın 9ay ama saglıklı olsun oda sende insallah unutulur kucagına alınca
bende o günü bekliyorum bir doğsun ohh mis kokusunu çekicem çime Rabbime şükürler olsun herşey için.
benimde tiroid ilacım var canım sabahları bence sende benim gibi yap yatmadan önce içAç karınla için dedi eczacı ama ben içemem aç midem bulanır ya hem aç karınla zaten troit ilacım var
elifbursa86 başın sağolsun elifciğim, Allah sizlere uzun ömür versin
elifbursa86 basin sagolsun kuzum Allah mekanini cennet eylesin
canim benim başın saolun. .. allah sabir versin..
başın sağolsun.Allah sabır versin canımsağol cnım amin Allah razı olsun canım
başın sağolsun.Allah sabır versin canım
Başın sağolsun canım ben de gecen ay babamı kaybettim.çok sağol canım Allah razı olsun 5 ay oldu annem gideli, çok şükür bebek biraz moralimi yükseltti
Senin de başın sağ olsun canım mekanı cennet olsunBaşın sağolsun canım ben de gecen ay babamı kaybettim.dediğin gibi bebeğim olmasa kendimi toparlayamazdım bile. Onun için güçlü olmaya çalışıyorum hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?