- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.501
Yaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu
ÇOK ACİLLL
SABAH BERİ BİR ŞEY YİYEMEDİM MİDEM KÖTÜYDÜ ŞİMDİDE KAN KUSTUM !! Rahatladım Şu an ama gideyim mi doktora??tAM KAN KUSMADIM AMA BİRAZ SU ÇIKARDIM SONRA KAN GELDİ KUSARKEN.
Düzenli gittiğim doktor farklı şehirde ben artık buraya yerleşicem yeni geldikyine iyiymiş benim resmen 2 hafta geri söyledi doktor. Sanırım ulturasondan ve ölçümden kaynaklanıyo. Düzenli girdiğin ultrasonda aynı çıkıyosa sorun yok
Çok geçmiş olsun canım umarım bebiş ve sen iyisinizdir
Geçmiş olsun canım acaba bel fıtığı olabilir mi kızım doğduktan sonra bel fıtığı başlangıcı çıktı bende. Biraz ilerledi kalcamdan itibaren kramp giriyor bazen, yürürken zorlanıyorum.Amin canim insallah... valla bendede bi bel agrisi var anlatilmaz yani... esime aynisini diorum daha agirligi yok olumca napicam die. bu sabah dogrulamadim topallatti beni. sag arka kemigime sanki yuzlerce igne batiyor o derece. ve kramplarim basladi kizlar sol ayagima geve nasi kramp girdi oncedende kramp girerdi bacaklarima ama bunda once kemik agrisi girio arkadan bi kramp sonra yatakta ters takla atıyorum
senin yine 1 günmüş benim 9 ocaktı şimdi 2 ocak olmuşkızlar selam. dün ikili testimizi yaptırdık. hiçbir sorun gözükmüyor. yalnız önceden doğum tarihi 25 ocak gözükürken bu sefer 24 ocak yazıyor ultrason resminde. adet tarihinden daha geçerli değil mi bu ultrasondaki tarih?
Aa hiç duymamıştım mantıklıymış aslındasezeryan sonrasi vajinal dogum. ilki sezeryandi, 16 saat sanci cektim ama doguramadim. bunda yine normal sansimi denemek istiyorum.
Allah korusun. Ben behlüle bakayım o zaman kızda olsa güzel olurkime bakarsan ona benzer derler ya ,kaynanaya cok bakarsa mazallah çocuk kaynanaya benzer .ay Allah korusun hahah
Terliomda günde 2 kez sürün diyolar ya napcazkizzzz bu sicakta terlemiyomusun ben aksam suruyorum ona rahmen boguyor sanki beni
senin yine 1 günmüş benim 9 ocaktı şimdi 2 ocak olmuş
Ben kullaniyorum canim. Icmeden 1 saat once ve sonra sutlu urun yok. Bende gece yatmadan iciyorum.Kızlar kan ilacı maltofer kullanan varmı
Aç karınla için dedi eczacı ama ben içemem aç midem bulanır ya hem aç karınla zaten troit ilacım varBen kullaniyorum canim. Icmeden 1 saat once ve sonra sutlu urun yok. Bende gece yatmadan iciyorum.
Allah korusun. Ben behlüle bakayım o zaman kızda olsa güzel olur
onu bilmiyorum canim yaaa gelisimine gore olur heralde benimki haftaa gerideni smdi 4 gune düştüİyi ama sonuçta doğumu bunda düşünüyorum sezeryan istiyorum bu durumda daha geç alırlar bebeği dimi
Canim bebegin erkekmis saglilla alirsin insallah kucagina ne gibi seyler yasadin migde bulantisi gibi ne belirtilerin vardiKizlar aşırı gaz sancim vardı. Bugün başka bi hastaneye gittim. Ben sormadan cinsiyetini yanındaki sekretere xx kayıtlara erkek diye yazın dedi. Diğer doktorumda 12 haftalikken büyük ihtimal erkek olacak demişti. Yani benim bebegim kesinleşti. Darısı diğer hamislerin basina. Allahım sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin.
daha once hic boyle agrimaaazdi canim ama tabiki aklimada gelmio degil. cunku arkdsmdada dogmdaan sonra fitik ciktiGeçmiş olsun canım acaba bel fıtığı olabilir mi kızım doğduktan sonra bel fıtığı başlangıcı çıktı bende. Biraz ilerledi kalcamdan itibaren kramp giriyor bazen, yürürken zorlanıyorum.
Bendeeee öğrenemediiimmmmmmmmmmHala cinsiyet öğrenemeyen bahtsız bi bedeviyimvar mı başka öğrenemeyen
Bu arada ben ana kucağından sonra gittim miniğimin yatağını da aldımKraft calipso modeli...Napalım bizde böyle oyalıyoruz kendimizi
yaws benim doktorda kız erkek ne fark eder sağlıkla kucağımıza alalım diyor.Töbe yarebbim yatmak zorunda olmasam başka doktora gidicem sırf cinsiyet içinAgustos 3de gidicem. Gösterir inşallah sıpam yaaaa. Beredeyse herkes öğrendi. Öğrenemeyen az kişi kaldıkkk
o kadar agrım olmuyor canım yanı kramp seklınde bence aralık annelerine bi sor yanlıs yonlendrmek istemem ama magnezym eksıklgnden kramp oluyomus dıye duymustum..Amin canim insallah... valla bendede bi bel agrisi var anlatilmaz yani... esime aynisini diorum daha agirligi yok olumca napicam die. bu sabah dogrulamadim topallatti beni. sag arka kemigime sanki yuzlerce igne batiyor o derece. ve kramplarim basladi kizlar sol ayagima geve nasi kramp girdi oncedende kramp girerdi bacaklarima ama bunda once kemik agrisi girio arkadan bi kramp sonra yatakta ters takla atıyorum
ben dun beyaz el örgüsü gibi bi battaniye aldıminşallah canım benim sen bence spor yap, eger fırsatın varsa yürüyüş ,yüzme gibi bir spor. bak belının agrısı bayag hafıfler . cinsiyetı ögrneınce ayaga kaldırıcam zaten burayıD ama siz cokltan ögrenmıs alısverıslere başlamıs olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?