2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Yaaa kızlarrrr yaaa ben farklı bir doktora geldim bugun eski doktoruna göre bebegımı 4 gün geri gösterdi yaa neden böyle oldu

yine iyiymiş benim resmen 2 hafta geri söyledi doktor. Sanırım ulturasondan ve ölçümden kaynaklanıyo. Düzenli girdiğin ultrasonda aynı çıkıyosa sorun yok

ÇOK ACİLLL
SABAH BERİ BİR ŞEY YİYEMEDİM MİDEM KÖTÜYDÜ ŞİMDİDE KAN KUSTUM !! Rahatladım Şu an ama gideyim mi doktora??tAM KAN KUSMADIM AMA BİRAZ SU ÇIKARDIM SONRA KAN GELDİ KUSARKEN.

Çok geçmiş olsun canım umarım bebiş ve sen iyisinizdir

Düzenli gittiğim doktor farklı şehirde ben artık buraya yerleşicem yeni geldik

Geçmiş olsun canım acaba bel fıtığı olabilir mi kızım doğduktan sonra bel fıtığı başlangıcı çıktı bende. Biraz ilerledi kalcamdan itibaren kramp giriyor bazen, yürürken zorlanıyorum.

kızlar selam. dün ikili testimizi yaptırdık. hiçbir sorun gözükmüyor. yalnız önceden doğum tarihi 25 ocak gözükürken bu sefer 24 ocak yazıyor ultrason resminde. adet tarihinden daha geçerli değil mi bu ultrasondaki tarih?

senin yine 1 günmüş benim 9 ocaktı şimdi 2 ocak olmuş

Merhaba kızlarrrr benim de oğlum olacakmış bugün perinatoloğa gittik. Yalnız kol ve bacakları diğer yerlerine göre biraz küçük doktor 2 li testin gayet iyi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum biz biraz fazla inceliyorz ama genede 20. Haftada organ taraması yapalım dedi. Siz hiç duydunuz mu böyle birşey? Umarım herşey yolunda gider...

Canim bebegin erkekmis saglilla alirsin insallah kucagina ne gibi seyler yasadin migde bulantisi gibi ne belirtilerin vardi

daha once hic boyle agrimaaazdi canim ama tabiki aklimada gelmio degil. cunku arkdsmdada dogmdaan sonra fitik cikti

Soran sormayan doktora gittik. Gastrolojiye. Doktorumun verdiği ilaçlar midemi mahvetmiş. Zaten midem hassastı. Magnezyum ilacı mideyi çok kötü etkiliyormuş bu arada haberiniz olsun. Demir hapıyla beraber içince kötü yapmış. Kusarken mide ile yemek borusu arasında ki kılcal damarlrı çatlatmışım bu sebeple kan kusmuşum. Bir daha elevitte dahil ilaç içemeyeceğim. Sadece mide hapı kullanıyorum.Kadın doğum doktorumu da bırakacağım başka doktora gideceğim. Midemin hassas olduğunu bildiği halde bu kadar ilaç yüklemesi yapabiliyor.

o kadar agrım olmuyor canım yanı kramp seklınde bence aralık annelerine bi sor yanlıs yonlendrmek istemem ama magnezym eksıklgnden kramp oluyomus dıye duymustum..

ben dun beyaz el örgüsü gibi bi battaniye aldım ay oyle güzel seyler var kiii insan al al bitiremez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…