2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım içini ferah tut bişey çıkmaz Allahın izniyle, ama tabi insan stres yapıyor, ben doktorun ufacık mimiğine bile takmıştım düşün ama tabi boşa stres yapmışım, o yüzden stres yapma :)
ay inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar hepsi ben bir de çok kilo verdim yaklaşık 10a yakın ,Dr kötü birşey diyecek gibi geliyor hep:-(

canim benim ben okurken kotu oldum Allah sizlere sabir versin

ay inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar hepsi ben bir de çok kilo verdim yaklaşık 10a yakın ,Dr kötü birşey diyecek gibi geliyor hep:-(

kilo verenler çok oluyormuş canım sanırım çok bulantın vardı inş geçer, nasıl yiyebiliyor musun peki artık, bu arada çok kilo almıcaksın avatajı o :)

Hakkaten ya pipiyi görmeden inanmam.
ben gordum bacaklarinin ortasinda iki yuvarlak ortasinda bisi dr erkek dedi gulerek gordum dedim. esimde diyo kadinin agzina tiktin lafi diye :) o an gordum die bastim kahkahayi sanki altin buldum

canim benim ben okurken kotu oldum Allah sizlere sabir versin
Allah razı olsun canım insan alışıyor. Rabbim o gücü veriyor. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum çok özlüyorum ellerini öpsem bir kere görsem bir saniye de olsa diyorum. Ama Rabbimin mucizesi ki her saniye aklımıza gelmiyor ölümü. Yoksa aklını oynatır insan. Aglamadığım gün yok. Ama yarım saate toparlayıp gülebiliyor insan. Bu hep içimde bir yara olarak kalacak. Napalım. Alışıyoruz.

oyle canim ne kadar aci olsa da hersey bizler icin... Allah sabrini dayanma gucunu versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…