- 27 Nisan 2015
- 281
- 475
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.561
ay inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar hepsicanım içini ferah tut bişey çıkmaz Allahın izniyle, ama tabi insan stres yapıyor, ben doktorun ufacık mimiğine bile takmıştım düşün ama tabi boşa stres yapmışım, o yüzden stres yapma :)
Allah razı olsun canım.canim benim basin saolsun ALLAH dayanma guclugu versin
canim benim ben okurken kotu oldum Allah sizlere sabir versinSağol canım aminn. İnşallah ya o günleri de görelim. Babam hastaydı o yüzden 3 ay nişanlı kaldım hemen evlenmemi istedi en küçüğüm ben. Çok şükür bebek haberimi de aldı sağlığında. Dedesini artık kabrinde ziyaret eder yavrum. Rabbim geride kalanlara sağlık versin.
ay inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar hepsiben bir de çok kilo verdim yaklaşık 10a yakın ,Dr kötü birşey diyecek gibi geliyor hep:-(
Ben de 10 kilo verdim gönlünü ferah tut. İnşallah sıkıntı çıkmaz.ay inşallah, sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsunlar hepsiben bir de çok kilo verdim yaklaşık 10a yakın ,Dr kötü birşey diyecek gibi geliyor hep:-(
ben gordumHakkaten ya pipiyi görmeden inanmam.
Allah razı olsun canım insan alışıyor. Rabbim o gücü veriyor. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum çok özlüyorum ellerini öpsem bir kere görsem bir saniye de olsa diyorum. Ama Rabbimin mucizesi ki her saniye aklımıza gelmiyor ölümü. Yoksa aklını oynatır insan. Aglamadığım gün yok. Ama yarım saate toparlayıp gülebiliyor insan. Bu hep içimde bir yara olarak kalacak. Napalım. Alışıyoruz.canim benim ben okurken kotu oldum Allah sizlere sabir versin
oyle canim ne kadar aci olsa da hersey bizler icin... Allah sabrini dayanma gucunu versinAllah razı olsun canım insan alışıyor. Rabbim o gücü veriyor. Bazen dayanamayacak gibi oluyorum çok özlüyorum ellerini öpsem bir kere görsem bir saniye de olsa diyorum. Ama Rabbimin mucizesi ki her saniye aklımıza gelmiyor ölümü. Yoksa aklını oynatır insan. Aglamadığım gün yok. Ama yarım saate toparlayıp gülebiliyor insan. Bu hep içimde bir yara olarak kalacak. Napalım. Alışıyoruz.
Günaydın canimmmgünaydın bayanlar.
biraz alışveriş sitelerine bakınayım dedim ne pahalı bebek şeyleri kız yandıkGünaydın canimmm
biraz alışveriş sitelerine bakınayım dedim ne pahalı bebek şeyleri kız yandık
ama yazlıklar çok güzel yaa. doğru diyon ocakta doğuracağımıza göre yaza kadar büyür zatenmalesef pahalı baya, ama biz genelde kışlık alıcaz kış annesi olucağımız için :))
Kız hakkaten ben de yazlık bakıyorum hep saf gibimalesef pahalı baya, ama biz genelde kışlık alıcaz kış annesi olucağımız için :))
Günaydın kız cinsiyet belli değil neye bakınıyosakbiraz alışveriş sitelerine bakınayım dedim ne pahalı bebek şeyleri kız yandık
ama çekiyo yazlıklar canım yapcak bişi yokKız hakkaten ben de yazlık bakıyorum hep saf gibi
belli değil ben elbise bakmıyorum kız. emzik baktım 30 tl diyoGünaydın kız cinsiyet belli değil neye bakınıyosak
Emzik almamayı düşünüyorum ya. Çok mikrop kapıyor herkes anne kadar dikkat etmiyor eşimin ailesi kalabalık zaten içime sinmez. :/ bakalım belki doğunca fikrim değişir.belli değil ben elbise bakmıyorum kız. emzik baktım 30 tl diyo
ama yazlıklar çok güzel yaa. doğru diyon ocakta doğuracağımıza göre yaza kadar büyür zaten
emziksiz bebek mi olur? susturamazsın ağlayınca. neyse bi doğsunlarda.Emzik almamayı düşünüyorum ya. Çok mikrop kapıyor herkes anne kadar dikkat etmiyor eşimin ailesi kalabalık zaten içime sinmez. :/ bakalım belki doğunca fikrim değişir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?