2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay alalım yaa. yeşil kızada gider hem

Basin sagolsun canim Allah mekanini cemnet eylrsin ins oglun o zaman hayallerin gercek olsun

bırakacam canım şöle 1 haftaya falan

Günaydın kızlar
3 lü test sonucumua aldım,az evvel.Testleri devlette yaptırıyorum,kontrollerimi özelde.Devletteki doktora çok sıra olduğu için sonucu gösteremedim.Şimdi netten örnek 3 lü tarama test örneklerine ve değerlendirmelerine baktımda...Bu HCG değeri ve düzeltilmiş mom değeri benim yine yüksek çıktı malesef. 3 lü teste adını veren diğer iki değer normal olduğundan,3 ü değerlendirmeye alınınca risksiz bölgedede sonucu çıkıyor.Tek başına değerlendirince sonuç evham verici.Kafamı öyle bulandırıyor ki bu testler.Artık bunaldım.Şu gireceğimiz detaylı ultrasonda organların yanısıra, down ve trısomy olan çocuklarda belli olmuyor mu? 20.haftada giriliyor sanırım,yada ben oyle bılıyorum. Aiyy kızlar şu mubarek gunde benı bı bılgılendırın,içim karardı valllahi.Napmam lazım???

BENDE HASVAK GÖLBAŞI HASTANESİNE GİDİYORUM DOKTORUM ÖZEL GİBİ ÇOK İLGİLİ

Merhaba canım, ikili tarama sonucunda risk grubun düşük çıktıysa üçlü tarama testine çok takılmamanı tavsiye ederim. Ailede down sendromu geçmişin yoksa hatta hiç takılmamanı öneririm. Arkadaşımın ikili taramada riski 1/110 çıkmıştı, fakat o ben bu bebeği aldırmayı düşünmüyorum dedi. Zaten ilk bebeğiydi ve ailede down sendromu hikayesi yoktu. Tabi ne olursa olsun insan kafasını takıyor, hamileliği boyunca ya olursa diye düşünerek stres oldu, çok şükür sağlıklı bir bebeği oldu. Ben de geçen hafta yaptırdım ikili taramayı, sırf doktor istediği için. Üçlü ve dörtlü yaptırmayacağım.

dimi yaa ,hele bı cinsiyetını ögrenıyım neler alcam neler :) senınde ılk cocugun dımı?

ya ben neden korkuyorum biliyomusun? arkadaşım 6 aylıkken kesesi yırtıldığı için çocuğu normal doğum yaptırıp aldılar. kız herşeyini almıştı. acaba acelemi ediyoruz? allah korusunnnn.

Allah korusun canım yaa, eşimin arkadaşının eşide 5 aylıkken bebeğinin kalbi durdu, eşimde ondan korkuyor bişey almayalım diyor, heyecen yapıyoruz hevesleniyoruz canım elimizde değil ki

13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…