- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.601
ay alalım yaa. yeşil kızada gider heme bebege bakın indirim varmis. bende gecen zarada bi ayakkabi gordum keten yesil. cinsiyeti belli degildi ama diger dr erkek gbi diyince erkeklere baktim alicam onu. smdi yazliklar indrime girer bebek iri bile olsa ayagi nekdr olur standarttr oama yazlik bi kac bisi almayi düşünüyorum. indirimden :)
Basin sagolsun canim Allah mekanini cemnet eylrsin ins oglun o zaman hayallerin gercek olsunGünaydın bayanlar.....@elifbursa vealekta movik movik basınız sağolsun Allah sabır versin.....ben de babamı kaybedeli 3 yıl oldu ama acısı hala içimde. ...bebek erkek olursa babamın ismini koyucam ☺
bırakacam canım şöle 1 haftaya falankiz sigara icmeyin allah korusun yaa o bebek dumandan ne halde icerde... benim karsi komşum sezeryan olmasnaragmen nerdeyse 1 ay once dogurdu sirf sigara ictgi icin ve bebekleri hep 3 kilo altiymis.4.cocugu bu biride vefat etmis hepsi dusuk kilolu ve erken dogmus.icmeyin su mereti
kızım çok koydu beO acı ömür boyu gecmez.sagol canim.
Sigara mııı
Anladık 30 tl emzikler tekrarlayip durma çok etkiledi seni bu durum herhal 30 tl
Aaa aynı benim yegenler. Ilk ay bulana kadar göbeğimiz çatladı 50 kuruşluk emzikle susturabildik.
deneyip görmek lazım. benim kızım halden anlarBazı bebekler pahali emzikleri almıyorlar ucuz bakkal emziklerini alıyorlar ona göre. .
Amin canım aminn Allah razı olsun.L
Basin sagolsun canim Allah mekanini cennet eylesin
Hayırlı olsun canımslm kızlar 2010 senesinde haziran annesiydim. şimdi bir kez daha 2016 ocak annesi olacağım. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.13+2 deyiz.
BENDE İDİLİN ALDIM AMA KIZ .OĞLAN OLURSA CİNSİYETİ DEĞİŞTİRİRİZ DEDİK BABYMALLDEN ALDIKTeyzeleri biz oğluşumun hastane çıkış setini aldık :) İdil Baby Organik Serisi'nin çok sağlıklıymış, sizlere de tavsiye ediyorum
BENDE HASVAK GÖLBAŞI HASTANESİNE GİDİYORUM DOKTORUM ÖZEL GİBİ ÇOK İLGİLİHuuuu huuuu teyzeler biz doktordan geldik.
Oglusumuz geliyormus %80
Eşi,suyu,kilosu gayet iyiymis cok şükür.
20-22.haftada ayrintili ultrasona girmemi soyledi.
2li iyi cikti dedim o yuzden 3lu ve 4lu teste gerek yokmus.
Ama gittigin hastane ozelse istiycektir buyuk ihtimal bence yaptirma dedi.
Ayrica melegim yine bacaklarini kapatmis ve ayaklari mideme dogruydu basi asagida cok komikti ya yerim onu
Kordonda olabilir ama yok yok buyuk bu kordondan erkek dedi :)
Rabbim herkese bu heyecani anneligi tattirsin insallah...
(Ben normalde d.bakirda ozele gidiodum bayramda ist.geldim anneme burda devlete gittim ama doktorun ozelden farki yoktu kizlar)
Sağol canım Allah razı olsun...Basin sagolsun canim Allah mekanini cemnet eylrsin ins oglun o zaman hayallerin gercek olsun
Merhaba canım, ikili tarama sonucunda risk grubun düşük çıktıysa üçlü tarama testine çok takılmamanı tavsiye ederim. Ailede down sendromu geçmişin yoksa hatta hiç takılmamanı öneririm. Arkadaşımın ikili taramada riski 1/110 çıkmıştı, fakat o ben bu bebeği aldırmayı düşünmüyorum dedi. Zaten ilk bebeğiydi ve ailede down sendromu hikayesi yoktu. Tabi ne olursa olsun insan kafasını takıyor, hamileliği boyunca ya olursa diye düşünerek stres oldu, çok şükür sağlıklı bir bebeği oldu. Ben de geçen hafta yaptırdım ikili taramayı, sırf doktor istediği için. Üçlü ve dörtlü yaptırmayacağım.Günaydın kızlar
3 lü test sonucumua aldım,az evvel.Testleri devlette yaptırıyorum,kontrollerimi özelde.Devletteki doktora çok sıra olduğu için sonucu gösteremedim.Şimdi netten örnek 3 lü tarama test örneklerine ve değerlendirmelerine baktımda...Bu HCG değeri ve düzeltilmiş mom değeri benim yine yüksek çıktı malesef. 3 lü teste adını veren diğer iki değer normal olduğundan,3 ü değerlendirmeye alınınca risksiz bölgedede sonucu çıkıyor.Tek başına değerlendirince sonuç evham verici.Kafamı öyle bulandırıyor ki bu testler.Artık bunaldım.Şu gireceğimiz detaylı ultrasonda organların yanısıra, down ve trısomy olan çocuklarda belli olmuyor mu? 20.haftada giriliyor sanırım,yada ben oyle bılıyorum. Aiyy kızlar şu mubarek gunde benı bı bılgılendırın,içim karardı valllahi.Napmam lazım???
o kadar agrım olmuyor canım yanı kramp seklınde bence aralık annelerine bi sor yanlıs yonlendrmek istemem ama magnezym eksıklgnden kramp oluyomus dıye duymustum..
ben dun beyaz el örgüsü gibi bi battaniye aldımay oyle güzel seyler var kiii insan al al bitiremez
ya ben neden korkuyorum biliyomusun? arkadaşım 6 aylıkken kesesi yırtıldığı için çocuğu normal doğum yaptırıp aldılar. kız herşeyini almıştı. acaba acelemi ediyoruz? allah korusunnnn.
sende popüler üye yazıyor kız biz şimdi neyizpopüleriteni neye borçlusunuz elif hanım
Günaydın bayanlar.....@elifbursa vealekta movik movik basınız sağolsun Allah sabır versin.....ben de babamı kaybedeli 3 yıl oldu ama acısı hala içimde. ...bebek erkek olursa babamın ismini koyucam ☺
Kız bunu kızda giyer erkekte :) Benimki erkek giydircem valla. Acaip şirin:)BENDE İDİLİN ALDIM AMA KIZ .OĞLAN OLURSA CİNSİYETİ DEĞİŞTİRİRİZ DEDİK BABYMALLDEN ALDIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?