2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?

canım strsli ve üzgün olduğundan olabilir ama hamilelikten de olabilir, ben bugün doktora gidicem sorayım senin için

Kızlar Allah'ın gücüne gitmesin ama çok zor hamilelik günden güne uflayıp pufluyorum. O kadar çok belim ağrıyor ki. Sırt üstü yattığım zaman tutuluyorum resmen eşim döndürüyor. Fena başım dertte bu bel ağrısıyla benim. Regl olacağım zaman bile çok ağrırdı. Şimdi geberiyorum ağrıdan

Canım keşke üçlü test yerine harmony yaptırsaydın o kesine yakın sonuç veriyor. Ama yinede sıkma canını içini ferah tut canım bu testlerin hepsi ihtimali gösteriyor zaten.

bende devlete gittim şimdi cinsiyeti öğrenebilirmiyim acaba diye. yine göremediler çıldırıyorummmmm. birde 3 lü test yapalım dedi. gerek varmı sizce 2 li yapıldı nasılsa.
YAPTRMA BENCE 3 LÜ TESTE DÜŞÜK OLMA RİSKİ VAR DİYOLAR İKİLİ TEMZ ÇIKTYSA YAPTRMA BEN YAPTRDIM SONUCU ALDIM TEMİZ ÇOK ŞÜKÜR.36 YAŞINDAYIM KÖTÜ ÇIKAR DİYE KORKMUŞTUM

Kızlar benim karnım çok çabuk acıkıyor. Yemek yemeden de doymuyorum yani öyle meyveyle sebzeyle geçiştiremiyorum. Tonton mu olcam ne
Benim gibi olan var mı ne durumdasınız annişler?

Kızlar günaydınlar.
Benim bebiş kendini kasmış strese girmiş. Bikaç gündür rahmimde kramp oluyordu.

NE YAPMALIYIM SIZCE?

YAPTRMA BENCE 3 LÜ TESTE DÜŞÜK OLMA RİSKİ VAR DİYOLAR İKİLİ TEMZ ÇIKTYSA YAPTRMA BEN YAPTRDIM SONUCU ALDIM TEMİZ ÇOK ŞÜKÜR.36 YAŞINDAYIM KÖTÜ ÇIKAR DİYE KORKMUŞTUM

canım bende 3lü test falan yaptırmıcam ya, bikaç tanıdığıma olumsuz demişler ve çocuklar gayet sağlıklı, ikiliyi yaptırdım iyi çıktı o yüzden kafam karışmasın diye diğerlerini yaptırmak istemiyorum bende

Bide ilk 3 aydan sonra çok keyifli diyolar Ben hala çok yoruluyorum gezdiğim zaman fln. Hani nerde o 2. trimesterın enerjikliği? Şimdi umudum 20. Haftadan sonrası için Hem bebişi hissettikçe daha keyifli hale gelecek diye düşünüyorum Ama yinede bebişler iyi olsun da katlanılıyo herşeye bi şekilde

ya varya bende öyleyim canım, eşim olunca o beni doğrultuyor, dün yoktu sırt üstü uzanmış tv seyrediyordum kalkarken Allahım kimseye vermesin o acıyı ya,sol benim benim felaket, hatta dün yürürken de sol belim zorladı adım atarken

Gecmis olsunnn canimmmm benimmm benimde kasiklarim cok agriyo erkekte bel kizda kasikmis korkma mesala bende kasiklarma saplanio yuruyemiorm dusurcem bebegi saniyorum esim yataga tasiyo elim hep sey tarafimda ne yazikki cok agriyo gecer insallah kuzum

canım strsli ve üzgün olduğundan olabilir ama hamilelikten de olabilir, ben bugün doktora gidicem sorayım senin için
Kızımda migrenim durulmuştu. Zaten 5 ay boyunca leğenle kusup hastanelik olmaktan başka dertlere sıra gelmiyodu galiba :)
Eşimi düşünmekten beynim zonkluyo artık. Sabahın köründe gidip geceyarısı geliyo. Kızımın akşam olunca baba krizi tutuyo. Onu da oyalamaya çalışmak ayrı dert.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…