- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.641
Aynen yaa korkuyorum tombalak olacağım diye ama bu gidiş gidiş değil napcaz
55 le başlamıştım dün tartıldım 57 olmuşum
Kızımda migrenim durulmuştu. Zaten 5 ay boyunca leğenle kusup hastanelik olmaktan başka dertlere sıra gelmiyodu galiba :)
Eşimi düşünmekten beynim zonkluyo artık. Sabahın köründe gidip geceyarısı geliyo. Kızımın akşam olunca baba krizi tutuyo. Onu da oyalamaya çalışmak ayrı dert.
Bugün doktora gittik ve bir prensesimin daha olacağını öğrendik
Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah darısı öğrenemeyenlere :)
ETSİZ BENDE YİYYORUM ZARARI YOK CANIMAyyy kızlar burdan canımın istediği şeyleri yazmak hiç huyum değildir ama sormam lazım size. Etsiz çiğköftenin sakıncası yoktu sanki dimi? Sipariş verdim adama sordum etsiz yapıyosunuz dimi diye ama yinede içimde bi kuşku. Etli yapsa etsiz yapıyorum demez heralde demi. Ağız tadıyla bişi yiyemicez arkadaş ya
Evet ben de hala çok çabuk yoruluyorum. Bebişimi hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)Bide ilk 3 aydan sonra çok keyifli diyolarBen hala çok yoruluyorum gezdiğim zaman fln. Hani nerde o 2. trimesterın enerjikliği? Şimdi umudum 20. Haftadan sonrası için Hem bebişi hissettikçe daha keyifli hale gelecek diye düşünüyorum Ama yinede bebişler iyi olsun da katlanılıyo herşeye bi şekilde
enim miyomlardan dolayı kasıklara ağrı var o yüzden ayırt edemiyorum :) belimde ağrıyor .benim bebiş dahaa kendini belli etmedi bakalım benim sıpam ne olacakGecmis olsunnn canimmmm benimmm benimde kasiklarim cok agriyo erkekte bel kizda kasikmis korkma mesala bende kasiklarma saplanio yuruyemiorm dusurcem bebegi saniyorum esim yataga tasiyo elim hep sey tarafimda ne yazikki cok agriyo gecer insallah kuzum
Günaydınlar bende sizden geriyim, daha bugün gidecem 2li teste ve çook stresliyim inş ii çıkar sonucumuz
Benimde surekli agriyo parol iciyorum kuzum ama ben normalde migren hastasiyim ilaclatimi hamileyim diye biraktim ama ablamin oglunda hep agrirdi normalde agrimazmis serum alirdi hatta13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
Niye benim kizimin adina yorum yapmadiniz(((kustum ((
Ne zaman ogrencen kuzum kalcan genisledi mi ben ordan anladim bana erkek demislerdi basta ama sonra yuzde yuz kiz dediler kalcamdan anlamistim bide agrilardan bulantilardanşimdi b
enim miyomlardan dolayı kasıklara ağrı var o yüzden ayırt edemiyorum :) belimde ağrıyor .benim bebiş dahaa kendini belli etmedi bakalım benim sıpam ne olacak
Cokkl tsk ederimmm cok sagol :))canım yazdığın yorumlara baktım, kumsal demişsin çok güzel bir isim, kulağa yumuşak geliyor güzel bence :))
bende 35 yaşındayım. özeldeki doktorum gerek yok demişti. devlet hastaneleri nedense herşeyi yapma taraftarı ve paso ilaç yazıyolar. bende hiçbirini almıyorumYAPTRMA BENCE 3 LÜ TESTE DÜŞÜK OLMA RİSKİ VAR DİYOLAR İKİLİ TEMZ ÇIKTYSA YAPTRMA BEN YAPTRDIM SONUCU ALDIM TEMİZ ÇOK ŞÜKÜR.36 YAŞINDAYIM KÖTÜ ÇIKAR DİYE KORKMUŞTUM
canım bende sürekli baş ağrısı çekiyordum. doktora sordum tansiyonun hızla düşüyordur gün içerisinde 3-4 kez tuzlu ayran iç dedi. gerçekten baş ağrım şiddetliyken ölçtüm 8-4 çıktı tansiyonum. 1 haftadır günde 2-3 kez tuzlu ayran içiyorum ve allaha şükür ağrılardan kurtuldum13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
Niye benim kizimin adina yorum yapmadiniz(((kustum ((
KIZLAR BENİM CANIM BİŞEY ÇEKMİYO AŞERME NEZAMAN OLUYO.ÖYLE CİPS KOLA ÇİKOLAT YEME HUYUM YOK BENİMDEben valla dün kutu kola aldım bide cips dayanamadım :)
bence liste yap en güzelini eşinle seçersiniz. mesela ben tek heceli isimlerden hoşlanıyorum. kumsal güzel bi isim. özellikle hem anlamını hemde kuranda geçmesini istiyorum.Niye benim kizimin adina yorum yapmadiniz(((kustum ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?