2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bu sonuç kağıtlarımızda ikili testlere ait değerler kısmında,bir ikili 'genel sonuç' kısmı birde ense kalınlığına bakılmaksızın 'biyokımyasal risk' değerleri yazıyor.Benim ikili testte ve uçlu testte hcg değerim yuksek oldugundan bıyokımyasal risk sınıra yakın çıkıyor.(örnegin 2 lide 1:450 ,3lü de 1:801 çıktı) Elbetteki aldırmayı düşünmem aslaaa ama bebeğimizin sağlığından endişe ediyoruz işte böyle çıkınca.Ailede d.sendromu yok elh.Hamileliğimin ilk gununden beri benim bu HCG değeri yuksek,4 haftalıkken öğrenmıstım 9.000 cıvarındaydı,bir türlü düşmedi şimdi 52.000 cıvarında.Allah hayırlısını versin..
3 boyutlu ultrason için randevu alanınız varmı? Hastanemi arayıp sormam lazım,kendi dr umuz mu yapıyor yoksa radyolojı bolumunden bırımı?

canım eşinden dolayı da olabilir, benim eşimde son olaylar yüzünden sabah bir gdiyor gece geliyor, göremiyoruz birbirimizi, hamilelikte var birde bu korku stresi birleşince artıyor malesef, Rabbim korusun onları inşaallah

ETSİZ BENDE YİYYORUM ZARARI YOK CANIM

Evet ben de hala çok çabuk yoruluyorum. Bebişimi hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

şimdi b
enim miyomlardan dolayı kasıklara ağrı var o yüzden ayırt edemiyorum :) belimde ağrıyor .benim bebiş dahaa kendini belli etmedi bakalım benim sıpam ne olacak

13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
Benimde surekli agriyo parol iciyorum kuzum ama ben normalde migren hastasiyim ilaclatimi hamileyim diye biraktim ama ablamin oglunda hep agrirdi normalde agrimazmis serum alirdi hatta

şimdi b

enim miyomlardan dolayı kasıklara ağrı var o yüzden ayırt edemiyorum :) belimde ağrıyor .benim bebiş dahaa kendini belli etmedi bakalım benim sıpam ne olacak
Ne zaman ogrencen kuzum kalcan genisledi mi ben ordan anladim bana erkek demislerdi basta ama sonra yuzde yuz kiz dediler kalcamdan anlamistim bide agrilardan bulantilardan

YAPTRMA BENCE 3 LÜ TESTE DÜŞÜK OLMA RİSKİ VAR DİYOLAR İKİLİ TEMZ ÇIKTYSA YAPTRMA BEN YAPTRDIM SONUCU ALDIM TEMİZ ÇOK ŞÜKÜR.36 YAŞINDAYIM KÖTÜ ÇIKAR DİYE KORKMUŞTUM
bende 35 yaşındayım. özeldeki doktorum gerek yok demişti. devlet hastaneleri nedense herşeyi yapma taraftarı ve paso ilaç yazıyolar. bende hiçbirini almıyorum

13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
canım bende sürekli baş ağrısı çekiyordum. doktora sordum tansiyonun hızla düşüyordur gün içerisinde 3-4 kez tuzlu ayran iç dedi. gerçekten baş ağrım şiddetliyken ölçtüm 8-4 çıktı tansiyonum. 1 haftadır günde 2-3 kez tuzlu ayran içiyorum ve allaha şükür ağrılardan kurtuldum

Herkese merhabalar,
Yarın cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım. Kızımda çin takvimi ay takvimi Rus takvimi göbeğin üstünde ipte Yüzük çevirme hepsi erkek diyordu karnım sipsivriydi ama kız oldu. Şimdi hiç birine bakmadım. Acaba ne olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…