- 26 Mayıs 2015
- 2.846
- 3.674
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.661
ay tabiki allah korusunda oda ben gibi püfür püfür sigara içiyodu doktor sifaradan demiş. ben bunu biliyorum ve hala öküz gibi sigara içiyorum.
Hadi canım inşallah haberlerini bekliyorum :)bakalım bende bugün öğrenicem inşaalahhhhhh tam olarak :)))
Bu sonuç kağıtlarımızda ikili testlere ait değerler kısmında,bir ikili 'genel sonuç' kısmı birde ense kalınlığına bakılmaksızın 'biyokımyasal risk' değerleri yazıyor.Benim ikili testte ve uçlu testte hcg değerim yuksek oldugundan bıyokımyasal risk sınıra yakın çıkıyor.(örnegin 2 lide 1:450 ,3lü de 1:801 çıktı) Elbetteki aldırmayı düşünmem aslaaa ama bebeğimizin sağlığından endişe ediyoruz işte böyle çıkınca.Ailede d.sendromu yok elh.Hamileliğimin ilk gununden beri benim bu HCG değeri yuksek,4 haftalıkken öğrenmıstım 9.000 cıvarındaydı,bir türlü düşmedi şimdi 52.000 cıvarında.Allah hayırlısını versin..
3 boyutlu ultrason için randevu alanınız varmı? Hastanemi arayıp sormam lazım,kendi dr umuz mu yapıyor yoksa radyolojı bolumunden bırımı?
Kizlar kizimin adi kumsal olsun diyorum yorumlarinizi bekliyorumm hepinizden please nasi sizce beybiler?
Amin canim Sağol. inşallah.başın sağolsun Allah sabır versin.Babanada kabir rahatlığı versin inşallah
emedi benim göbeğim var.ama ben bunlara inanmıyorum annenin fiziki yapısıyla alakalıymış o. yani kilo aldığındada en çok nereden alıyorsan orası genişliyormuş.benimde üst tarafım biraz daha geniş onunla alakalı diyorum.benim miyomlarda engel oluyor görüş açısına birde doktorum hiç oralı değil sağlıklı sıhatli olsunda kız erkek fark etmez diyor.çılgın adam ya myomlara takılmış durumda oNe zaman ogrencen kuzum kalcan genisledi mi ben ordan anladim bana erkek demislerdi basta ama sonra yuzde yuz kiz dediler kalcamdan anlamistim bide agrilardan bulantilardan
geldi okuyorum. videolarınıda seyrettim ama daha çok iştahım açıldı ters tepti bende sanırım. nikotin sakızı çiğniyorum arada oda fayda etmiyosen kitabı sipariş vermıstın ,gelmedimi?
hayırlı olsun kızın canım. kız evlat yaşlanınca bakarEvet anneler... Bende bebeğimin cinsiyetini öğrendim... Doktorumuz naz yaptı emin olmadan söylemek istemedi... Ama KIZIM olacakmış öyle dedi... Mide bulantıları geçti çok şükür ama Bi öksürük tuttu Bi hafta onu çektim... İki gündür gribe çevirdi fenayım...
Sagol canim cokkk tsk edyrmm..evet adi mutluluk dizisnde esimde diyo dizide var herkes koyar koymayalim diyo bi ara herles oyku ayaz koydu yigit koydu buda ole olcak diyo ama aymina koycaktik normalde ama suan kumsal ismine asik oldum resmenYeni dizilerde birinin adıydı. Bende duyar duymaz çok beğendim hatta kız olsaydı kumsal koymayı düşünmüştüm. çok çok güzel bir isim canım
Evet canim haklisin bende kimsede olmayan istiyorum aymina dusunmustuk biara ama suan kumsal cok hosuma gidiyo bilmiyorum isim cok onemli bence cok kararsiz kaldim aeastirmalara devam edeyimbence liste yap en güzelini eşinle seçersiniz. mesela ben tek heceli isimlerden hoşlanıyorum. kumsal güzel bi isim. özellikle hem anlamını hemde kuranda geçmesini istiyorum.
Belirtiler nelerdi hamilelikte neler tasadiniz ofrenebilrmiyimNe zaman ogrencen kuzum kalcan genisledi mi ben ordan anladim bana erkek demislerdi basta ama sonra yuzde yuz kiz dediler kalcamdan anlamistim bide agrilardan bulantilardan
Benimde ole canim hepsi erkek dio hatta doktor ilk basta erkek dedi ama suan kiz kesin hatta bole seyler biraz hurafeHerkese merhabalar,
Yarın cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım. Kızımda çin takvimi ay takvimi Rus takvimi göbeğin üstünde ipte Yüzük çevirme hepsi erkek diyordu karnım sipsivriydi ama kız oldu. Şimdi hiç birine bakmadım. Acaba ne olacak?
Ya cin takvimi rus fln hepsi erkek diodu bicaga oturdum yuzuk erkek diodu ruyamda cil cil altin goruyodum..doktorda ilk erkek dedi ama sonra yuzde yuz kiz ben nerden mi anladim bak simdi kalcam buyumustu normalde yoktur agzima yaralar cikiyodu bide karnimda damar atiyodu gum gum gum annem dedi hatta kizda atar o damar sende nie atiyo diye en belirginleri bu canim ilk canim eksi istiyodu ama suan tatli yiyorum bide ilk 3aya kadar cok guzellestigimi soluyolardu ama 16.haftamdan sonra bi cirkinlik geldi dio esim sana gozumun alti morarmis bide istifra cok ediyodum ve hala etmekteyimBelirtiler nelerdi hamilelikte neler tasadiniz ofrenebilrmiyim
Bide kizim ilk solumdaydi hatta birda bi arkadasa dedim kizim mi olcak acaba solumda die suan sagda ama ilk soldaydi ama doktor erkek demisti basta hatta kaynanama seyini bile gostermis ama sua n yuzde yuz kiz canim degismez dioruz ole oluyomus benim kuzeniminkide 22.haftasinda kiz demsler yani simdiden alisveris yapmak mantilsiz tabi kiz degismiyomusta erkek degisiyomusBelirtiler nelerdi hamilelikte neler tasadiniz ofrenebilrmiyim
Tesekkurederim arkadasiminda uyku basiyo migde bulantisi cok cabuk yoruluyo zaten biraz kiloluydu ama oturunca kalxalari bacaklari felaket kalin tahminin varmi cinsiyetinde bide biraz usengec oldu bide ilk hamile kaldigindan beri sag kasigi agriyoduYa cin takvimi rus fln hepsi erkek diodu bicaga oturdum yuzuk erkek diodu ruyamda cil cil altin goruyodum..doktorda ilk erkek dedi ama sonra yuzde yuz kiz ben nerden mi anladim bak simdi kalcam buyumustu normalde yoktur agzima yaralar cikiyodu bide karnimda damar atiyodu gum gum gum annem dedi hatta kizda atar o damar sende nie atiyo diye en belirginleri bu canim ilk canim eksi istiyodu ama suan tatli yiyorum bide ilk 3aya kadar cok guzellestigimi soluyolardu ama 16.haftamdan sonra bi cirkinlik geldi dio esim sana gozumun alti morarmis bide istifra cok ediyodum ve hala etmekteyim
evet canım ilk olucak nasipsedimi yaa ,hele bı cinsiyetını ögrenıyım neler alcam neler :) senınde ılk cocugun dımı?
benim sonradan oldu canım gerçi şu an biraz azaldı ama tekrarlarmı bilmiyorum.
Benim de 10 gündür başladı. Genişliyoruz :) yine de doktorun baksın kontrolde.
bende çok oluyor, hem kasık batmaları, bir de 2-3 gündür aşağısı açılıyor gibi hissediyorum, sürekli kontrol halindeyim kanama vs var mı diye...
biz graco aldık canım çok güzel hafif ağırda değil fazlaAlsın bebeşim vallahi çok güzel ileride bebiş düşünüyorsan kızda giyebilir erkekte hem :) Bebek arabasında çok kararsızım Quinny Zapp Xtra çok hoşuma gitti ana kucağı Maxi Cosi hem (Bebekler için en iyisi) şekli de güzel geliyor bana afilli biraz :))) Linki burda
ay aynı şekilde benimde hoşuma gitti kumsal dizide gördüm eşim saçmala dedi. Hep eş durumundan koyamıyoruz kızlarSagol canim cokkk tsk edyrmm..evet adi mutluluk dizisnde esimde diyo dizide var herkes koyar koymayalim diyo bi ara herles oyku ayaz koydu yigit koydu buda ole olcak diyo ama aymina koycaktik normalde ama suan kumsal ismine asik oldum resmen))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?