2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

BENDE HASVAK GÖLBAŞI HASTANESİNE GİDİYORUM DOKTORUM ÖZEL GİBİ ÇOK İLGİLİ
evet bazı devlet hastaneleri süper özel gibi ilgili oluyor doktorları.
13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
benimde asırı basım agrıyor.Ama geceleri kabus görüyorum bu ara yüreğim agzımda bekliyorum sanırım o yüzden...

geçmiş olsun cnm çok dikkat, magnezyum zararlı evet, sen besinlerden gerekli vitaminleri almaya çalış özellikle sebzelerden demir al sebze suyu iç bol bol

KIZLAR BENİM CANIM BİŞEY ÇEKMİYO AŞERME NEZAMAN OLUYO.ÖYLE CİPS KOLA ÇİKOLAT YEME HUYUM YOK BENİMDE

canım baklava çekmişti canım,ama rüyama kadar girdi o derece, ondan başka aşermem olmadı, cips kolayıda normalde seviyordum canım aşerme değil,ama eşime aşeriyorum diyorum :))

onlar çoğunda denk getiremiyor canım, bende bugün gidicem öğrenicem inş :)

ben genelde 1-3 ay almamaya calısıyorum 6-9 9-12 bakıyorum ama Çok kıyafetin bir limiti var mı? Zıbın alıyorum genelde ben sanırım zıbın çok gerekli?
Zıbın çok kullanışlı oluyor. Hediye de çok geliyor zaten. 8-10 tane yeterli bence, ihtiyaç olursa yine alınabilir çünkü.

Sagol canim cokkk tsk edyrmm..evet adi mutluluk dizisnde esimde diyo dizide var herkes koyar koymayalim diyo bi ara herles oyku ayaz koydu yigit koydu buda ole olcak diyo ama aymina koycaktik normalde ama suan kumsal ismine asik oldum resmen ))
Herkes koysun ne olacak ki kumsal isimli geç kızı hayal ediyorum da narin ince yapılı kibar bi kız olacakmış gibi geliyo bana isim kısmettir hayırlısı olsun canım

Tuzlu ayran içiyorum gün içerisinde seviyorum da.
Alakası var mı bilmiyorum ama ananas yedim biraz normale döndüm gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…