- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.681
evet bazı devlet hastaneleri süper özel gibi ilgili oluyor doktorları.BENDE HASVAK GÖLBAŞI HASTANESİNE GİDİYORUM DOKTORUM ÖZEL GİBİ ÇOK İLGİLİ
benimde asırı basım agrıyor.Ama geceleri kabus görüyorum bu ara yüreğim agzımda bekliyorum sanırım o yüzden...13 ve 14. Haftalarda baş ağrısında artış oluyor mu arkadaşlar?
Yoksa bugünlerde fazlasıyla üzgün ve stresli olduğum için mi sürekli ağrıyor?
geçmiş olsun cnm çok dikkat, magnezyum zararlı evet, sen besinlerden gerekli vitaminleri almaya çalış özellikle sebzelerden demir al sebze suyu iç bol bolSoran sormayan doktora gittik. Gastrolojiye. Doktorumun verdiği ilaçlar midemi mahvetmiş. Zaten midem hassastı. Magnezyum ilacı mideyi çok kötü etkiliyormuş bu arada haberiniz olsun. Demir hapıyla beraber içince kötü yapmış. Kusarken mide ile yemek borusu arasında ki kılcal damarlrı çatlatmışım bu sebeple kan kusmuşum. Bir daha elevitte dahil ilaç içemeyeceğim. Sadece mide hapı kullanıyorum.Kadın doğum doktorumu da bırakacağım başka doktora gideceğim. Midemin hassas olduğunu bildiği halde bu kadar ilaç yüklemesi yapabiliyor.
ben genelde 1-3 ay almamaya calısıyorum 6-9 9-12 bakıyorum amaKızlar çok kıyafet almamanizi öneririm kızımda hiç kullanmadan kaldırdığım kıyafetler oldu.Çok çabuk büyüyorlar.
Hadi canım inşallah haberlerini bekliyorum :)
KIZLAR BENİM CANIM BİŞEY ÇEKMİYO AŞERME NEZAMAN OLUYO.ÖYLE CİPS KOLA ÇİKOLAT YEME HUYUM YOK BENİMDE
Herkese merhabalar,
Yarın cinsiyetini öğreneceğim çok heyecanlıyım. Kızımda çin takvimi ay takvimi Rus takvimi göbeğin üstünde ipte Yüzük çevirme hepsi erkek diyordu karnım sipsivriydi ama kız oldu. Şimdi hiç birine bakmadım. Acaba ne olacak?
Zıbın çok kullanışlı oluyor. Hediye de çok geliyor zaten. 8-10 tane yeterli bence, ihtiyaç olursa yine alınabilir çünkü.ben genelde 1-3 ay almamaya calısıyorum 6-9 9-12 bakıyorum amaÇok kıyafetin bir limiti var mı? Zıbın alıyorum genelde ben sanırım zıbın çok gerekli?
zıbın ne yaaaZıbın çok kullanışlı oluyor. Hediye de çok geliyor zaten. 8-10 tane yeterli bence, ihtiyaç olursa yine alınabilir çünkü.
Ne güzel darısı başımızaonlar çoğunda denk getiremiyor canım, bende bugün gidicem öğrenicem inş :)
Ne güzel darısı başımıza
Ay öyle benim kızı 5.ayda ögrenmistim seninki gösterir inşallahtabi inş öğrenirim canım,bazen bebekler göstermiyorlar ya sıpalar :)
Ay öyle benim kızı 5.ayda ögrenmistim seninki gösterir inşallah
Herkes koysun ne olacak ki kumsal isimli geç kızı hayal ediyorum da narin ince yapılı kibar bi kız olacakmış gibi geliyo bana isim kısmettir hayırlısı olsun canımSagol canim cokkk tsk edyrmm..evet adi mutluluk dizisnde esimde diyo dizide var herkes koyar koymayalim diyo bi ara herles oyku ayaz koydu yigit koydu buda ole olcak diyo ama aymina koycaktik normalde ama suan kumsal ismine asik oldum resmen))
Ayaklı alt ve üstü olan takım canım. Ben kipadan alıyordum çoğunu (özellikle çıtçıtlı badileri) f&f markalı hem fiyati uygun hem Penyesi çok guzel. Tavsiye ederimzıbın ne yaaa
hoşgeldin Nuray bende haziran 2010 annesiyim o grupta da yazismistim hep hayırlı olsun bebisinslm kızlar 2010 senesinde haziran annesiydim. şimdi bir kez daha 2016 ocak annesi olacağım. herkese hayırlı doğumlar diliyorum.13+2 deyiz.
Sen öğrenebildin mi canım cinsiyetinihoşgeldin Nuray bende haziran 2010 annesiyim o grupta da yazismistim hep hayırlı olsun bebisin
Tuzlu ayran içiyorum gün içerisinde seviyorum da.canım bende sürekli baş ağrısı çekiyordum. doktora sordum tansiyonun hızla düşüyordur gün içerisinde 3-4 kez tuzlu ayran iç dedi. gerçekten baş ağrım şiddetliyken ölçtüm 8-4 çıktı tansiyonum. 1 haftadır günde 2-3 kez tuzlu ayran içiyorum ve allaha şükür ağrılardan kurtuldum
Aynen o durumdayımevet bazı devlet hastaneleri süper özel gibi ilgili oluyor doktorları.
benimde asırı basım agrıyor.Ama geceleri kabus görüyorum bu ara yüreğim agzımda bekliyorum sanırım o yüzden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?