2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy ne guzel bende hep dua ederek yatiyorum koymam gereken ismi ruyada goreyim diye ama tik yok
Bence Muhammed ismini kulagina mutlaka okut canim iki kez gormussun Vardir bi hikmeti ismiyle yasasin insallah

Benim hiç midem bulanmadı başım ağrımadı ve sürekli canım tatlı Şeyler istedi sadece etten tavuktan tiksindim 3 hafta o da geçti gitti ne batma nede bel ağrısı hiç bir şey yoktu sadece normalde uyuduğumdan birazcık fazla uyudum ama oda abartı derecede değil ve doktorum kız dedi

Bizimki kesin dedi canim.13. Haftadan sonra da gittik kesin demistim zaten dedi:)

Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
Gozunaydin canım....vok merak ediyordun.....hayırlı sağlıklı evlstlarimiz olsun inşallah.....sıra ben de..bir hafta sonra ben de öğrenicem inşallah......

Ben de doktora gidecektim cinsiyet için. Eşim gitme dedi. Neyini merak ediyorsun kız da olsa erkek de olsa baş tacımız Allahtan ne gelirse. Nedir bu merak dedi. Rahatlığa bak ya. 12 kız torundan sonra insan merak etmez mi bizimki ne olur diye. Arada 2 erkek tutturan olmuş sadece. Ay çok merak ediyorum

Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii

Tebrik ederim. Hayirli saglikli evlat olur insaAllah. Erkek cok mu topikte? 30 temmuz kontrolum var cok merak ediyorum 8 sene sonra gelen mucizemiz kiz mi erkek mi diye:) Erkek olursa ismi hazor Muhammed Yahya veya Muhammed Burak. Ama kiz olursa isim bulamadim henuz :) hayirlisi artik. Icimden erkekmis gibi geliyor ama bakalim tutacak mi :)

Günaydınnnlarrr minnoşlarrr :)
Haftasonu yaşasın yuppiii :)
Birazdan kahvaltı yapıp doktor amcamıza gitcez,pazartesi günü yurtdışına çıkcam rapor isticemm..
Sizlere sorummm: siz bu kapılardan geçtiniz mi zararı var mı onların? Bi arkadaşımı hamileyken geçirmişler hep o zararsız bavulların olduğu zararlı die napcamm bennn

biz alışveriş olayını düşündüğümüz için meraktayız tatlım. onlara göre hava hoş rahatlıktan ölecekler

günaydın. canım hamileyim dicen geçmicen. bayan görevli elleriyle yoklıcak seni

biz alışveriş olayını düşündüğümüz için meraktayız tatlım. onlara göre hava hoş rahatlıktan ölecekler
Ona kalsa doktora söyleme diyecekti ya sürpriz olsunmuş doğumda. bilmeyelimmiş. Çatlayacam ya ablamın oğluşunda abimin de kızında dünya kadar kıyafet aldık beğendiklerimi aşırcam daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…