- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #17.861
Ayy ne guzel bende hep dua ederek yatiyorum koymam gereken ismi ruyada goreyim diye ama tik yokikiside cok.guzel canim. bizimde oguzu babamiz istedi Turk ismi olsun sonucta bizim soyumuz dedi. tamm dedim. metin oguz oldu. ruyalarmda hep erkek bebek veriliyordi kucağıma hamile kalmadan once bak bu senin bebegin Muhammed metin diyolardi. o kadr guzel bir bebektiki hala gozumun önünde. bakalim oglumda ruyamdaki bebekmi olucak. hep erkek dedim esime oyle hissediyorum. ruyanin etkisimi bilmem ama erkek diodum. daha sonra esimle konustuk Muhammed metin agir olur die sonra yine ruyamda belli bi zaman sonra yemyesil bi alandayiz kayinvalim muhammed metin oglum diyor cocuk cimlerde kosuyor, kayinvalidemde bak agir gelir dedin ama ne guzel cocuk oldu dusunme kizim bu isim uzerinde dedi. cok etkilendim. bende Muhammed'i kulagina okuturum diyorum. artik bilincaltimmi bilmiyorum ama icim rahat etmez okutmazsam.
ben öğrendiğimden beri ya sağa
ya da sol tarafa yatıyorum. uyku halinde olanlardan sorumlu degılım
sol tarafta
benimki bişi demedi. kokusuna bazen gıcık oluyorum o yüzden ara sıra içiyorum
o da eşim çok ısrar ederse
canın istiyorsa bu konuda boşver doktorubazı doktorlar çok pimpirikli oluyor çünkü
2 li yaptırdım sadece. 3 ve 4 e gerek yok. doktoruma da söyledım .
bişiler oluyor ara sıra ama bagırsak hareketlerıne veriyorum
cips ara sıra yıyorum
çünkü mideme iyi gelıyokolayı normalde de içmiyorum zaten
canım isterse yıyorum
kesin değil daha :=) hayırlı olsun cadın
ne şanslısın işte
benımde 1 hafta önden gıdıyormus. bakalım hala gıdecek mı
allah söylettı galiba
bana da 13. hafta kız dedı
ama bellı olmaz kı bu işler. o yuzden en az 16. hafta dolmadan emın olamam
1 hafta sonra bakalım ne olacak
hadi hayırlısı :=) benımkı de inş kesinleşcek 1 hafta sonraBizimki kesin dedi canim.13. Haftadan sonra da gittik kesin demistim zaten dedi:)
gözün aydınKızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
gözün aydın
Gozunaydin canım....vok merak ediyordun.....hayırlı sağlıklı evlstlarimiz olsun inşallah.....sıra ben de..bir hafta sonra ben de öğrenicem inşallah......Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
hayırlı olsun. ne çok oğluş oldu yawKızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii
biz alışveriş olayını düşündüğümüz için meraktayız tatlım. onlara göre hava hoş rahatlıktan öleceklerBen de doktora gidecektim cinsiyet için. Eşim gitme dedi. Neyini merak ediyorsun kız da olsa erkek de olsa baş tacımız Allahtan ne gelirse. Nedir bu merak dedi. Rahatlığa bak ya. 12 kız torundan sonra insan merak etmez mi bizimki ne olur diye. Arada 2 erkek tutturan olmuş sadece. Ay çok merak ediyorum
günaydın. canım hamileyim dicen geçmicen. bayan görevli elleriyle yoklıcak seniGünaydınnnlarrr minnoşlarrr :)
Haftasonu yaşasın yuppiii :)
Birazdan kahvaltı yapıp doktor amcamıza gitcez,pazartesi günü yurtdışına çıkcam rapor isticemm..
Sizlere sorummm: siz bu kapılardan geçtiniz mi zararı var mı onların? Bi arkadaşımı hamileyken geçirmişler hep o zararsız bavulların olduğu zararlı die napcamm bennn
Ona kalsa doktora söyleme diyecekti ya sürpriz olsunmuş doğumda. bilmeyelimmiş. Çatlayacam ya ablamın oğluşunda abimin de kızında dünya kadar kıyafet aldık beğendiklerimi aşırcam daha.biz alışveriş olayını düşündüğümüz için meraktayız tatlım. onlara göre hava hoş rahatlıktan ölecekler
Hamile de olsan bunlar zararsız geçin diolarmış , cıngar çıkarırım orda yawgünaydın. canım hamileyim dicen geçmicen. bayan görevli elleriyle yoklıcak seni
Kızlar azınlıkta gibi :)) ii korumak lazım kızlarımızıhayırlı olsun. ne çok oğluş oldu yaw
doktorumun kesin talimatı var de. mesela kalbinde pil takılı insanlar geçmiyo. dahada zorlarsa çak ağzına 2 taneHamile de olsan bunlar zararsız geçin diolarmış , cıngar çıkarırım orda yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?