- 29 Ocak 2015
- 3.412
- 2.500
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #17.861
Ayy ne guzel bende hep dua ederek yatiyorum koymam gereken ismi ruyada goreyim diye ama tik yokikiside cok.guzel canim. bizimde oguzu babamiz istedi Turk ismi olsun sonucta bizim soyumuz dedi. tamm dedim. metin oguz oldu. ruyalarmda hep erkek bebek veriliyordi kucağıma hamile kalmadan once bak bu senin bebegin Muhammed metin diyolardi. o kadr guzel bir bebektiki hala gozumun önünde. bakalim oglumda ruyamdaki bebekmi olucak. hep erkek dedim esime oyle hissediyorum. ruyanin etkisimi bilmem ama erkek diodum. daha sonra esimle konustuk Muhammed metin agir olur die sonra yine ruyamda belli bi zaman sonra yemyesil bi alandayiz kayinvalim muhammed metin oglum diyor cocuk cimlerde kosuyor, kayinvalidemde bak agir gelir dedin ama ne guzel cocuk oldu dusunme kizim bu isim uzerinde dedi. cok etkilendim. bende Muhammed'i kulagina okuturum diyorum. artik bilincaltimmi bilmiyorum ama icim rahat etmez okutmazsam.
Bence Muhammed ismini kulagina mutlaka okut canim iki kez gormussun Vardir bi hikmeti ismiyle yasasin insallah