• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ikiside cok.guzel canim. bizimde oguzu babamiz istedi Turk ismi olsun sonucta bizim soyumuz dedi. tamm dedim. metin oguz oldu. ruyalarmda hep erkek bebek veriliyordi kucağıma hamile kalmadan once bak bu senin bebegin Muhammed metin diyolardi. o kadr guzel bir bebektiki hala gozumun önünde. bakalim oglumda ruyamdaki bebekmi olucak. hep erkek dedim esime oyle hissediyorum. ruyanin etkisimi bilmem ama erkek diodum. daha sonra esimle konustuk Muhammed metin agir olur die sonra yine ruyamda belli bi zaman sonra yemyesil bi alandayiz kayinvalim muhammed metin oglum diyor cocuk cimlerde kosuyor, kayinvalidemde bak agir gelir dedin ama ne guzel cocuk oldu dusunme kizim bu isim uzerinde dedi. cok etkilendim. bende Muhammed'i kulagina okuturum diyorum. artik bilincaltimmi bilmiyorum ama icim rahat etmez okutmazsam.
Ayy ne guzel bende hep dua ederek yatiyorum koymam gereken ismi ruyada goreyim diye ama tik yok :(
Bence Muhammed ismini kulagina mutlaka okut canim iki kez gormussun Vardir bi hikmeti ismiyle yasasin insallah :KK68:

Benim hiç midem bulanmadı başım ağrımadı ve sürekli canım tatlı Şeyler istedi sadece etten tavuktan tiksindim 3 hafta o da geçti gitti ne batma nede bel ağrısı hiç bir şey yoktu sadece normalde uyuduğumdan birazcık fazla uyudum ama oda abartı derecede değil ve doktorum kız dedi :KK46::nazar::KK200:

ben öğrendiğimden beri ya sağa
ya da sol tarafa yatıyorum. uyku halinde olanlardan sorumlu degılım :KK70:

sol tarafta

benimki bişi demedi. kokusuna bazen gıcık oluyorum o yüzden ara sıra içiyorum
o da eşim çok ısrar ederse :KK70:
canın istiyorsa bu konuda boşver doktoru :KK66: bazı doktorlar çok pimpirikli oluyor çünkü

2 li yaptırdım sadece. 3 ve 4 e gerek yok. doktoruma da söyledım .

bişiler oluyor ara sıra ama bagırsak hareketlerıne veriyorum :KK53:

cips ara sıra yıyorum
çünkü mideme iyi gelıyo :KK53: kolayı normalde de içmiyorum zaten

canım isterse yıyorum :KK16:

kesin değil daha :=) hayırlı olsun cadın :21:

ne şanslısın işte :KK70:
benımde 1 hafta önden gıdıyormus. bakalım hala gıdecek mı

allah söylettı galiba :KK53:

bana da 13. hafta kız dedı
ama bellı olmaz kı bu işler. o yuzden en az 16. hafta dolmadan emın olamam
1 hafta sonra bakalım ne olacak

Bizimki kesin dedi canim.13. Haftadan sonra da gittik kesin demistim zaten dedi:)

Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii :anneadayı::KK200::nazar:
Gozunaydin canım....vok merak ediyordun.....hayırlı sağlıklı evlstlarimiz olsun inşallah.....sıra ben de..bir hafta sonra ben de öğrenicem inşallah......

Ben de doktora gidecektim cinsiyet için. Eşim gitme dedi. Neyini merak ediyorsun kız da olsa erkek de olsa baş tacımız Allahtan ne gelirse. Nedir bu merak dedi. Rahatlığa bak ya. 12 kız torundan sonra insan merak etmez mi bizimki ne olur diye. Arada 2 erkek tutturan olmuş sadece. Ay çok merak ediyorum :KK45:

Kızzlaaarrr öğrendim cinsiyeti :) bir erkek de bana yazınnnnnnn :))))) oğlum geliyooooor gösterdi pipişiniii :anneadayı::KK200::nazar:

Tebrik ederim. Hayirli saglikli evlat olur insaAllah. Erkek cok mu topikte? 30 temmuz kontrolum var cok merak ediyorum 8 sene sonra gelen mucizemiz kiz mi erkek mi diye:) Erkek olursa ismi hazor Muhammed Yahya veya Muhammed Burak. Ama kiz olursa isim bulamadim henuz :) hayirlisi artik. Icimden erkekmis gibi geliyor ama bakalim tutacak mi :)

Günaydınnnlarrr minnoşlarrr :)
Haftasonu yaşasın yuppiii :)
Birazdan kahvaltı yapıp doktor amcamıza gitcez,pazartesi günü yurtdışına çıkcam rapor isticemm..
Sizlere sorummm: siz bu kapılardan geçtiniz mi zararı var mı onların? Bi arkadaşımı hamileyken geçirmişler hep o zararsız bavulların olduğu zararlı die napcamm bennn :(

Ben de doktora gidecektim cinsiyet için. Eşim gitme dedi. Neyini merak ediyorsun kız da olsa erkek de olsa baş tacımız Allahtan ne gelirse. Nedir bu merak dedi. Rahatlığa bak ya. 12 kız torundan sonra insan merak etmez mi bizimki ne olur diye. Arada 2 erkek tutturan olmuş sadece. Ay çok merak ediyorum :KK45:
biz alışveriş olayını düşündüğümüz için meraktayız tatlım. onlara göre hava hoş rahatlıktan ölecekler :KK76:

Günaydınnnlarrr minnoşlarrr :)
Haftasonu yaşasın yuppiii :)
Birazdan kahvaltı yapıp doktor amcamıza gitcez,pazartesi günü yurtdışına çıkcam rapor isticemm..
Sizlere sorummm: siz bu kapılardan geçtiniz mi zararı var mı onların? Bi arkadaşımı hamileyken geçirmişler hep o zararsız bavulların olduğu zararlı die napcamm bennn :KK43:
günaydın. canım hamileyim dicen geçmicen. bayan görevli elleriyle yoklıcak seni :-)

biz alışveriş olayını düşündüğümüz için meraktayız tatlım. onlara göre hava hoş rahatlıktan ölecekler :KK76:
Ona kalsa doktora söyleme diyecekti ya sürpriz olsunmuş doğumda. bilmeyelimmiş. Çatlayacam ya ablamın oğluşunda abimin de kızında dünya kadar kıyafet aldık beğendiklerimi aşırcam daha. :KK53:

Back
X